baby come back to me again.
I love ❤️ you so much my heart ❤️is always with you.. say me you love me, baby kiss 💋 and say me something about you loves me.. cry it back to the heavens and sign 🪧 it to the clouds 🌧️
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
baby come back to me again.
I love ❤️ you so much my heart ❤️is always with you.. say me you love me, baby kiss 💋 and say me something about you loves me.. cry it back to the heavens and sign 🪧 it to the clouds 🌧️
Seni çok seviyorum, kalbim her zaman seninle. Seni sevdiğimi söylemek için buradayım, öpücükler ve sevginin sıcaklığıyla dolu cümlelerle geri döneceğim. Gökyüzüne geri dönüp bulutlara yazacağım.
Bebeğim bana geri gelir misin diye başlamış sonra da kalbimle seni çok seviyorum, her zaman sevicem demiş... defalarca seni seviyorum, öpüyorum bebeğim. Seni sevdiğimi asla unutma, döndüğünde bulutlar altında olup göklerdeyiz. Gibi cümleler kurmuş ne yaptınla adama 😅
Cevap
6Cevap
Seni çok seviyorum bebeğim falan diyor geri dönmeni istiyor
bebeğim tekrar bana dön.
seni o kadar çok seviyorum ki kalbim her zaman seninle.. beni sevdiğini söyle bebeğim öp ve beni sevdiğine dair bir şeyler söyle.. ağla gökyüzüne ve bulutlara imzala
eni o kadar çok seviyorum ki kalbim her zaman seninle.. beni sevdiğini söyle bebeğim öp ve beni sevdiğine dair bir şeyler söyle.. ağla gökyüzüne ve bulutlara imzala
😘😘😘
Bana yazmadın mı onu 😅😅😅
Teşekkür ederim ☺️ güne böyle mesajla başlamak güzel
😅😅😅😅
Yapma yanarız 😂😂
Yanmak güzeldir bazen , eğer yakan değerliyse 😉😉 🔥 🔥 🔥
Sen bak değerlerdir sonucu haber edersin 😅
Ne kadar özlemişsin. :)
Bu kadar basit ingilizce. Translate e yaz çevirir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?