Bence en az 10 adım öndedir. Erkekler artık yaptığın pilava bakmıyorlar. Para olsun da pizza söyleriz pilav önemli değil kafasındalar
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ben sevdiğim kadının mesleğine bakmam.
Ama ben memurdan fazla kazanıyorum hem çalışacak hem pilavını yapacak yoksa kimsenin derdini tasıfını çekmeye değmez
2 katını kazanıyorsan evet haklısın.
İki katida yok Şu an ama onum acik bir iki yila
Ayrıca dert tasa çekme kısmı konusunda şunu söyleyeyim. Siz sadece eşinizin derdini tasasini çekersiniz kadınlar ise hem sizin hem de ailenizin derdiyle uğraşıyor. O yüzden bu da pek denkleme uymuyor.
Yani kısmen haklı olabilirsin O yüzden aileden uzak ev en iyisi
Bu arada ben evlenince sorun çıkarmayan bir kadın olmaya gayret ediyordum ama sayende fazla kasmama gerek olmadığını öğrendim. Hem pilav yapıp hem de çalışıyorsam o kadar da sorunsuz olmam gerekmiyor haklısın bence.
Bence her şey karşılıklı yok erkek almayacak yok erkek bilecek yok erkek sahip çıkacak erkek de erkek böyle bir dünya yok varsa da kafasına göre de takılır yeri geldim mi aynı şeyler kadın için de geçerli Ben de senin şu son yorumuna kadar sanki biraz daha adil düşünen biri olduğunu düşünüyordum ilk etapta biraz gırgır yapmıştım fakat yorumların ooo mantıklı düşünüyor dedirtmişti
Ben umursamaz bir kadın olacağım için sorumluluklarını yerine getiren erkeğin kafasına göre takılması çok da umrumda değil. Hiç kafa yoramam nerede ne yaptığına
Ooo super banada bundan lazim
Bulursun ileride belki biraz daha bekle bakalim
Yarın bir gün sen de kadayıf olursun seni de görürüz
Ben kötü bir şey mi dedim? Niye aliniyorsun?
Ben kötü bir şey mi dedim kadayıf tatlı değil mi Sen neden alındın buna
Cümle yapısına bakarsan olumlu bir anlam için söylemediği açık. Kadayıf kelimesini koyman iyi anlama geldiğini göstermiyor
Kadayif gibi yerim seni mi diyeyim
Sapiklasma istersen.
Tamam tamam
Memur maaşı dişimizin kovuğuna yetmez. Ben çalışmadan geçinecek kadar para kazanmalı kadın. Nasıl kazandığı önemsiz.
Eskortluk yaparak da kazanabilir yani, anladım.
Olabilir, namusuyla yaptığı sürece sorun yok bence. Eskiyecek hali yok
Yanılıyorsun, kızlar hep zengin koca derdinde.
Bu devirde sadece zengin erkekler evlenebildigi için kızlar da mecbur zengin arıyor. Ya ikisi de memur olacak ya da erkek zengin olacak. Üçüncü bir ihtimal de erkeğin zengin aileye icguvey gitmesi ama onu da çoğu erkek zaten istemez.
Kamuda teknik personelim normal memurdan 5 bin daha fazla kazanıyorum çok şükür. Kendime ait evim var sadece cüzi miktarda taksit ödemesi var, hayatıma girecek kadına çalış demem maddi konuda anlayışlı olduğu sürece elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım ben.
Kadının eline para geçince herşeyi parayla ölçüyor ya 😅
Onu asıl siz yapıyorsunuz biz değil.
Nerede atanmış bir öğretmen kız varsa, memur varsa önce flört edeceği kişinin kazancına bakıyor. Yani benim emeğimi yemesin mantığıyla yaklaşıyor olaya. Bana samimiyetsiz geliyor bu. Hatta çoğu eşini mesleğe göre seçiyor. Kendisi gibi atanmış öğretmen vs.
Aynen hocam. Atanmış erkekler asgari ücretli kızların peşinden koşuyor zaten.
Erkeklerin çoğu kadının mesleğine bakmıyor. Ama kadınlar kesinlikle bakıyor. Bu arada sana şunu söyleyeyim, memur maaşlarının toplumdan yüksek olduğu yıllar geride kaldı. Bundan sonra zam oranları hep düşecek. Bir kaç sene sonra memurlar ek iş yapmaya başlar görürsünüz. Bakın 20 sene önce öyleydi zaten.
Sen öyle zannet. Memur erkeklerin hemen hemen hepsi memur kadın arıyor kusura bakma. Kadının mesleğine bakmayanlar genelde kendileri de düzgün mesleğe sahip olmadıkları için bakmıyorlar. Düzgün statüsü olan adamların hepsi ona göre kadınla evleniyor
Bence sen memurluğu gözünde çok büyütüyorsun haberin olsun 😅
Ekonominin hali ortada ve çoğu kişi için memurluk oldukça değerli. Memur kadın dururken asgari ücretli kadına bakacaksin sanki. Bu tarz manipülasyonlari git daha aptal insanlara yap istersen.
Aşk, sevgi falan bunlar yok değil mi hiç hayatınızda sizin? 😅
Eskiden vardı ama insanların hayatında olmadığını görünce ben de umursamamaya başladım.
İyi bir isim ve gelirim yoksa erkekler aşık olmuyor nedense? Olsalar bile evlendikten sonra param yok diye bana kötü davranma hakkını kendilerinde görecekler.
Bunu senin kendi hemcinslerin itiraf ediyor ben söylemiyorum.
Bazı şeylere asil kendiniz önem veriyorsunuz sonra da aynı şeyi yapan kadın görünce hemen ters psikoloji yapmaya ve kadınları suçlu hissettirmeye çalışıyorsunuz. Yemezler... Boşuna uğraşmayın.
Ben sana şunu söyleyeyim eğer böyle düşünüyorsan kendi ayaklarının üzerinde durduğun an evliliği falan boş ver. Çünkü tek paylaşım para olacaksa o evlilikten hayır gelmez. Yalnız yaşa rahat et :)
Hala manipulasyon yapıyorsun farkında mısın?
Evet bence de haklısın. Ama anlamadığım nokta şu. Para meselesini sorun yapan ben değilim senin hemcinslerin. Çoğu kadın kocası kendisini ezmesin diye para kazanmaya çalışıyor. Ne zaman erkekler kadının para kazanmak dışında aldığı onca sorumluluğun farkında olur ve memur diye kadınlara yapismazlar o zaman aşk sevgi gibi şeylere verecek kafamız olur.
Erkekler memur kadın isteyince kimse erkeğe neden böyle bir kriterin var demez ama kadınlar yapınca bir yok utandirma taktiği uygulanıyor.
Valla benim çevremde hiçbir arkadaşımın eşi memur değil, evli hiçbir kız arkadaşım da memur değil. Bu fikirler nereden geliyor? Muhtemelen bunu yapan memur erkekler sanırım. Ben memurlar ne kazanıyor şartları onu bile bilmem 😅 50 bin falan kazanıyor mu memurlar
Ben sana memur erkeklerin memur eş aradığından bahsettim. Arkadaşların öyle memur değilseler illa memur aramayabilirler ama bu asgari ücretli kızla evlenecekleri anlamına da gelmiyor. Adam doktordur avukatla evlenir mühendisle evlenir.
İyi o zaman kadınlar da memur istesin bütün memurlar memurlarla evlensin böyle bir çöpçatanlık sitesi kurmak lazım 😅
Zaten ortadaki durum o ben sana iki saattir anlatamıyorum. Memur erkekler memur kadın istiyor otomatik olarak. Diğer erkeklere kalsa onlar da isterler ama memur kadınların kendilerine bakmayacağını biliyorlar.
Biz asgari ücretle çalışıyoruz sanki 😅
Diğer erkekler derken asgari ücretlileri diyorum. Durumu iyi olan erkek ise memur kadını da yeterli bulmuyor. Direkt kendi gelir seviyesine göre seçiyor. Buna bakmayanlar ise genelde yaşı ilerlemiş olup genç kadın isteyenlerdir.
Bana da pilav önemli evimizin prensesi olmayı becerebilecek biri sonrası halledilir zamanla
Sen memur musun?
Hayır değilim ama istersem olurum
Istemek ile olunuyor mu? Dayi misalimi
Hayır yavrum. O biraz senin kapasitenle ve okuduğun bölümle alakalı. Az mezun veren ve çok ihtiyaç olan bir şey okumussan ve yeterince zekiysen atanman zor değil
11 yildir atanmisim yavrum bolumun nedir
Sustun?
Kimseye muhtaç değil bı kere en öndedir
Hele bir de kapalıysa
Senin meslek ne
Memur değilim henüz
Okuyor musun
Evet
Bölüm ne
Ne yapacaksin
Benim meslekle uyuşuyor mu diye merak ettim
Uyussa ne olacak