Bir süredir erkek arkadasimla sürekli olarak en ufak tartismalara bile yükselip kavga ediyorduk bu durumdan son zamanlarda cok rahatsiz oldugum icin ara verelim dedim ayrilmaktan cok korkttugum ve onun hislerinin degismesini istemedigim icin belki bir kac gun konusmazsak ikimizede iyi gelebilecegini dusundum, yanildim. Ben ara vermek istedigimde o son zamanlardaki kavgali halimizden asiri rahatsiz oldugunu ve benimle artik bir iliski istemedigini soyledi üstelik üstüne arkadas kalabilecegimizi falan zirvaladi. Cok uzuldum ama kabul etmekten baska bir carem yoktu onu cok seviyordum ve benden daha fazla sogmamasi icin cok gozune gozukmemeye calisiyorum ama ayni ortamdaydik ayni binadaydik ve ister istemez her zaman birbirimizi goruyoruz inanin cok seviyorum hala ama o genel olarak yuzume dahi bakmiyor ve en yakin arkadasima ona destek ol beni unutmasini sagla falan demis cok kirildim bir insan bunu nasil soyleyebilir defalarca ayrilirkende sevdigini soyleyen bir insan bu cumleleri nasil soyleyebilir ve ben bu durumda ne yapabilirim sizce gercekten unutmayami odaklanmaliyim yoksa birseyleri toparlamayami calismaliyim ben ayrilmak istemiyordum gercekten ayrilmamiz hic iyi gelmedi.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence ayrılmanız lazım. veya Bu zor durum karşısında yaşadığınız üzüntüyü ve kafanızdaki karmaşayı anlıyorum. Ayrılık hiç kolay bir süreç değildir, hele de siz ayrılmak istemediğiniz halde bu duruma gelmişse. İlişkinize ve yaşadığınız problemlere dair daha fazla bilgi sahibi olmadığım için net bir tavsiyede bulunmam zor. Fakat size yardımcı olabilecek bazı genel öneriler sunabilirim: Duygularınızı Kabul Edin: Ayrılığın getirdiği üzüntü, öfke, kırgınlık gibi duyguları bastırmak yerine kabullenmek ve yaşamak önemlidir. Bu duyguları içinize atmak daha sonra daha büyük problemlere yol açabilir. Kendinize Zaman Tanıyın: Ayrılıktan sonra kendinize zaman tanıyın ve bu süreci kabullenin. Yeni bir ilişkiye başlamak veya eski ilişkinizi kurtarmak için acele etmeyin. İletişimi Kesin: En azından bir süreliğine eski sevgilinizle iletişimi kesmeniz size iyi gelebilir. Bu sayede onu ve yaşadıklarınızı daha net görebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve Ailenizle Vakit Geçirin: Bu zor dönemde size destek olabilecek sevdiklerinizle vakit geçirmeniz önemlidir. Onlarla konuşmak ve duygularınızı paylaşmak size iyi gelecektir. Bu sorunun cevabı sizin isteklerinize ve yaşadığınız ilişkiye bağlıdır. Eğer hala eski sevgilinizi seviyor ve ilişkiyi kurtarmak istiyorsanız, onunla konuşmayı deneyebilirsiniz. Fakat bu konuşmayı yapmadan önce ona karşı olan duygularınızdan ve isteklerinizden emin olmanız önemlidir. Eğer onu hala seviyorsanız ve ilişkiyi kurtarmak istiyorsanız, ona karşı dürüst olmanız ve ne istediğinizi açıkça ifade etmeniz gerekir. Onun da sizinle aynı duyguları paylaştığından ve ilişkiyi kurtarmak istediğinden emin olmanız gerekir. Eğer o da sizinle aynı duyguları paylaşmıyorsa veya ilişkiyi kurtarmak istemiyorsa, bu kararı kabul etmeniz ve ona saygı duymanız gerekir.
Sanirim unutmayi denemeliyim istemeyen birisini kalmasi icin zorlayamam
birebir bu durumu yaşadım barışmaya çalıştım barıştık da ama olmadı 3 gün bile sürmedi tekrar ayrıldık keşke hiç barışmaya çalışmasaydım o yokmuş gibi hayatına devam etmeye çalış en azından yalnız değilsin ben bulundğum şehirde yalnızım maalesef karşılaşmamak için olabildiğince dışarıya çıkmamaya çalışıyorum ve imkan oldukça yalnız kalmamak için şehir değiştiriyorum sen bu konumda değilsin bu çok güzel kesinlikle bir adım dahi atma aynı apartmandaymışsınız süslen kendine bak gez eğlen hiç umrunda değilmiş gibi hayatına bak onu gördüğünde sen de tepki verme eğer sen bir adım atarsan egosu tavan yapacak senin ona ihtiyacın olduğunu onsuz yapamadığını falan düşüncek ve seni istediği zaman geri dönebileceği biri olarak görücek bu da seni değersizleştiricek klasik erkek kafası ben hiçbirini yapmadım peşinden de koştum seviyorum gurura ne gerek var ölüm var mantığıyla davrandım çok pişmanım bunları bana başkaları söyledi keşke zamanında dinleseydim ara da ayrılık dönemlerimiz de yapıyordum ve o benim peşimden koşuyordu ben onun değil kendine saygını hiçbir zaman unutma
o kadar güzel yazmissin ki seni cok iyi anladim tavsiyen benim icin cok onemli cok tesekkur ederim bu zor donemide atlatabildigin icin cok mutluyum umarim bende bir an önce kurtulabilirim bu histen
3 ay geçse de hala daha o süreci tam olarak atlatabilmiş değilim yalnız kaldığım zamanlar özellikle beni psikolojik olarak çok etkiliyor beni bir sebep yokken çözülemeyecek bir sorun yokken istemeyen insanın hayatımda olmaması gerekiyor kendimize saygımızı ve her konuda önceliğin kendimiz olduğunu sürekli kendime hatırlatmaya çalışıyorum kurtulmak için sadece zamana ihtiyacımız var yalnız olmadığın için senin kurtulma süren bu kadar uzun sürmeyecektir emin ol <3