Ne yapabilirim yardimci olur musunuz?

Bir süredir erkek arkadasimla sürekli olarak en ufak tartismalara bile yükselip kavga ediyorduk bu durumdan son zamanlarda cok rahatsiz oldugum icin ara verelim dedim ayrilmaktan cok korkttugum ve onun hislerinin degismesini istemedigim icin belki bir kac gun konusmazsak ikimizede iyi gelebilecegini dusundum, yanildim. Ben ara vermek istedigimde o son zamanlardaki kavgali halimizden asiri rahatsiz oldugunu ve benimle artik bir iliski istemedigini soyledi üstelik üstüne arkadas kalabilecegimizi falan zirvaladi. Cok uzuldum ama kabul etmekten baska bir carem yoktu onu cok seviyordum ve benden daha fazla sogmamasi icin cok gozune gozukmemeye calisiyorum ama ayni ortamdaydik ayni binadaydik ve ister istemez her zaman birbirimizi goruyoruz inanin cok seviyorum hala ama o genel olarak yuzume dahi bakmiyor ve en yakin arkadasima ona destek ol beni unutmasini sagla falan demis cok kirildim bir insan bunu nasil soyleyebilir defalarca ayrilirkende sevdigini soyleyen bir insan bu cumleleri nasil soyleyebilir ve ben bu durumda ne yapabilirim sizce gercekten unutmayami odaklanmaliyim yoksa birseyleri toparlamayami calismaliyim ben ayrilmak istemiyordum gercekten ayrilmamiz hic iyi gelmedi.
Ne yapabilirim yardimci olur musunuz?