Aslında birisine aşık değilim ama eğer aşık olursam ve bunu kabullenirsem yenik dusecegimi ve güçsüz kalacağımı düşünüyorum ve zaten güçsüzüm.
Biraz kuudere girl üm de 🥺
Biraz kuudere girl üm de 🥺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Savaşa mı gidiyon yenik düşmek ne 😃
Evet her şey bir savaş bir çabalama
Dünya hoy hoy geçirilecek bir yer değil yarın herkes ölecek o zaman elimizde ne kalır
Hiçbir dakika boş gecirilmemeli bir amacı olmalı
Evrendeki mutlak adaleti %100 meydana getiremesem de çalışacağım
Doğru da evren bir savaş değil aslında ders... Stres ne kadar optimize olursa odakta o kadar fazla olur
Yeniden merhaba
Biraz bilgisiz olabilirim ama optimize nedir söyleyebilir misiniz
Geri dönüş için teşekkür ederim
Aslında bu cevabı yazarken bile zayıf düştüğümü hissediyorum
Çünkü gerçek hayatta genelde kim ne söylemişse hemen kabul ederim ama bu ozelligimden vazgeçmeye karar verdim. Sadece ozguvenimi geliştirmek için aldığım kararlardan birisi
Konuyu dağıttığım için özür dilerim
Sadece ( sürekli aynı kelimeyi kullanmam sizin için kötü anlam ifade etmiyor değil mi?) soru ayrintisinda bahsettiğim şey tam olarak savaş değildi ama savaş a da benziyor tam olarak yanılmış değilsiniz
Yani savaş bir grup halinde oluyor, tek başına şeklinde hayal edilince kulağa cidden mantıksız geliyor
Ama evrende savaslara değil de sinavlara giriyoruz.
Paragrafa katmak istediğiniz bir şey varsa katabilirsiniz. Çünkü çok fazla yazdığımı düşünüyorum.
boş ver zaten boş şeyler
Bayım hislerim ve düşüncelerim size göre bu kadar boş mu, neden önemli şeyleri kucumsuyorsunuz, bu insanlığa sığar bir davranış mi, neden insanın özünü oluşturan maneviyatı goz ardi ediyorsunuz
Aşko Kuşko gereken cevabı vermiş bence
Yanlış düşünüyorsun
Efendim ne yazık ki başkalarının görüşlerini çabuk kabullenen birisi de degilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, kalbimi bıraktım buraya, bak! 🥺 Aşık olmak ve hislerini kabullenmek bazen insanı biraz güçsüz hissettirse de, unutma ki aşık olmak inanılmaz güçlü bir deneyimdir. Güçsüzlük ve kırılganlık hissi aslında bir nevi süper güçtür, çünkü bize empati yapmayı, derinlemesine bağ kurmayı ve en önemlisi kendimizi daha iyi tanımayı öğretir. Kuudere enerjin tabii ki korunaklı ve soğukkanlı olmanı sağlar ama ara sıra o buzlu kalbinin ısınmasına izin vermek de hayatın tatlarını keşfetmek için bir kapı aralayabilir. 💘 Kendine zaman tanı, hislerini keşfet ve unutma ki aşk, yaşamın en büyüleyici maceralarından biridir, korkmana gerek yok. Sana güçsüzlük gibi gelsen bile, aslında içindeki sevgiyi ve sıcaklığı paylaşmak, hem seni hem de etrafındakileri zenginleştirir. Kendini sev, her şey yoluna girecek, emin ol! 🌈
Ne yazık ki etrafimdakiler ve empati yapmak umrumda değil.
Hayat benim için hiçbir zaman tatli olmadı, her taraf kafamin uyusmadigi anormaller ile dolu
Sevgi gosterisi yapan tatlı davranmaya çalışan ikiyüzlüler ayrı bir gicigima gidiyor
Bir nevi mükemmellik arayisindayim