onu iyice tanımak, bazı yönlerini olduğu gibi kabul etmek, içiniz sızladığı an ona ihtiyaç duymak gibi hisler size de geliyor mu

seni seviyorum @tatlıkızzzz34 ♥️
onu iyice tanımak, bazı yönlerini olduğu gibi kabul etmek, içiniz sızladığı an ona ihtiyaç duymak gibi hisler size de geliyor mu

seni seviyorum @tatlıkızzzz34 ♥️
Birini sevmek, varlığıyla mutlu olup, yokluğunda deli gibi özlemektir. Sakınmaktır gözünden, kıskanmaktır. Ait olmaktır tek bir kişiye, onunla yatıp onunla kalkmaktır. Aklında kalbinde hüküm kuran, karşı koyamadığın duyguyla başkalaşmaktır. Ruhunun hiç susmayan melodisidir, başa sarıp dinlemekten bıkmadığın.. Birini sevmek, kaybetmekten korkmaktır. Bağlanmaktır körü körüne.. En güzel cümleleri biraraya getirme istediğidir.. Birini sevmek dile kolay kalbe zordur. Emek ister, sabır ister, fedakarlık gerektirir.
Düşünmek; aç mı, tok mu, üşüyor mu , iyi mi , üzgün mü, güvende mi, mutlu mu, neleri sever, nelere kızar , nelerden hoslanmaz , nelerden vazgeçmez , nelere bağlı , nelere değer verir , neye mutlu olur neleri sever , neleri ister , neye sevinir , kimleri sever kimlerle mutlu, kimlere değer verir... hayalleri, planları, hayalleri, hayal kırıklıkları, acıları, yaraları, sırları, söyledikleri, söyleyemedikleri, kızgınlıkları, öfkesi derdi tasası herşeyi ama herşeyi onunla ilgili herşeyi düşünmek...
Onu düşünürken sevmek, severken beslemek, değer vermek, mutlu etmeye çalışmak , yaralarına bakmak, acılarını paylaşmak, yüklerine ortak olmak... Ezilmesine düşmesine engel olmak eğer düşüldüyse bile birlikte düşmek, düşülen yerde birlikte oturmak güçlenip yerden birlikte kalkmak...
Tarifi olmayan bir duygu.. Ne kadar kızarsan kız.. Yinede ondan haber alamayınca deliye dönmektir..
Kesinlikle.. 😊
Teşekkür ederim hayatım.. 🥰
Birini sevmeye ve onu yaşamaya başladığında, kendini engin denizlerde bir sandalda bulabilirsin bir anda. O sandalda çektiğin her kürek, ona gidişinin mücadelesi olur. Rüzgara üflemeye başlarsın, dalgalar seni daha hızlı ona götürsün diye. Hayatında senin istediğin tek şey, o oluveriyor bir anda.
Varlığı ayrı, yokluğu ayrı dert olur. Birlikteyken özler, uzaklardayken çok ayrı özlersin. Sevmek kelimesinin altın cümlesi mucize olur sende. Herkesi kalbine almayan için gerçek bir mucizedir.
Cevap
8Cevap
Gerçekten birbirini sevmek değer vermek demektir.. sevdiğin kişi için yaşarsın kısaca.. tabi böyle dediğim zaman çoğu kişi bunu saçma bulur.. çünkü bu zaman da kendinden başkasına değer vermek aptallık falan derler.. ama iş öyle değil gerçek aşkı bulduğun zaman insan kendinden çok onu düşünür.. fedakarlıklar yapar onun için.. asla onu yalnız bırakmaz onu terk etmez ona kötülük yapmaz ya da sevdiği kişiyi üzmek istemez.. tek derdi onun daha sağlıklı mutlu olmasını izlemektir.. tabi böyle bir aşk yaşar mıyım onu bilmiyorum zaten düşünmüyorum da olacağı varsa oluyor.
Aynı anda hem güldüren hem de ağlatan şey. Aslında kendini tanıma yolculuğuna çıkmaktır. Şunu da ekleyeyim; “Eğer birini seviyorsan ve o seni sevmiyorsa bundan çok güzel kaos çıkar. Bir sürü şiir, sağlam bir roman ve anlatacak bir sürü hikaye çıkar. Uykusuz geçen geceler, parklarda içilen şaraplar, yerli yersiz kıskançlık krizleri çıkar. Ama sevgine karşılık çıkar mı? Ali Lidar
🤔Bir insani sevmek bana göre en ince ayrıntısına ile sevmek hata en çok sevdiği şeyleri öğrenmeye çalışmak onunla olduğunda mutlu hissetmek üzüntünün derdin onunla konuşunca hepsi bir kenara gider hiç bir şey kalmaz sevgi hiç bir zaman acı dektirmek olmamalı.
Hemşo Sen anlat biz dinleyelim kimse yok sevdiğiniz Rafık
Nereli istiyorsun.. 😂 Ona göre sipariş verelim.. 😅
Okuyanlar ona göre akıllı olun aklınızı almayalım.. 😄
Benim zamanında sevdiğim kız vardı onu görünce kalbim ağrıyor du uykum gelmiyor du çok denedim olmadı istemedi beni herşeyi bahane etti kendisi ya tarifsiz bir şeydi ama ona bakmak sevmek 😔
Onu düşünmek, aramasını beklemek, onunla birlikte sevinip onunla birlikte üzülmek. Ayrıca ilk zamanlar yemek yiyememek uyuyamamak.
Görmezden gelmektir hatalarını, kırılsan da kıyamamak ve canı sağolsun diyebilmektir. Düşünürken yüreğinin titremesidir, önemseyiştir, her şeyini, her yaptığı davranışı kendine yormaktır. Özlemektir, onu hayallerinde yaşatmaktır
Gördüğünüzde duyduğunuzda andığınızda size mutluluk veriyorsa bu iş tamamdır
Tarifi zordur sevmenin bedeli ağır..
İnsanın hayatını etkileyen en önemli olguların başında gelir sevmek.
Bana göre sevmek insanı güçlendirir, daha iyi bir insan olmaya iter
Daha sadık!
Daha sabırlı!( Bazen daha sabırsız)
Daha vicdanlı!
Daha enerjik!
Daha da yazacak çok şey var ama sevginin gücü her şeyin üzerindedir, doğru nüfus eden sevgi insanın rotasıdır..
@Yamaal ne diyorsa aynısı..
Karşılıksız olsa bile özlem duymak ve önemsemektir
.. değer gözü ile bakmaktır diye düşünüyorum
Mutluluk demektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?