Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanma. Zira kadınlar da erkekler de en iyisini bulana kadar elindekiyle devam eder. Daha iyisini bulan, boşuyor hat da.. şu an , senden daha iyisini bulamıyor ama bulduğğu an kesinlikle terk edecektir. Zira seni sevmiyor, sevseydi başkasıyla konuşmazdı. Şayet ben bir kadınla flört edrerken;başkasıyla konuşmuyorum. Çünkü sevdiğim kadınla, uzun devam ederim. Tabi seks de yapıyor olması lazım. Kadınlar da aynen böyle ama kadınlarda seks şart değil. Hat da kadınlar ve erkeklerin tek ortak noktası, sevdiği adam varken ve tatmin oluyorken; sadık kalmaktır. Sakın bu erkekle, bakireysen seks yapma derim. Zira terk ederse, çok pişman olursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Inanma kardeşim senden sonra konuşan senleykende konuşur bunu unutma seni seviyorum diyor ama icraat yok seni seviyorum herkes diyor seven biri aklında olan kimseye yazıp konuşmaz çekilir kabuğuna
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnanmamalısın. Çünkü zaten adam yaptığı haltları bir güzel anlatmış ve hala bunun sevdiğini düşünebiliyorsan buyur kabul et. Ama biraz miden varsa kabul etmezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılkabul etmedim engelledim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSenden sonra bir başkasını senin yerine koyabilme ihtimalini değerlendiren bir insanın, senin hayatında yeri olmamalı..
81 Yorumla- +1 yıl
Nokta atışı
- Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u +1 yılİnanma kullanır seni sadece
10 Yorumla Senden giden üstüne karı kızla konuşan birini miden alıyorsa affet ahdha
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka birini bulamadı boş kalmamak için döndü. Başka birini bulduğunda yine gidecektir. Biraz karakteri olsa zaten başka aramazdı
217 Yorumla
Soran+1 yıl2 yılımı verdim kendimden çok onu tanıyorum zamanında evlenicez diyip aileleri karşımıza almıştık seviyorum seni diyor ya ve inadıma konuşmuş öyle diyor
- +1 yıl
Yiyip yememek senin elinde. Kişiyi sen tanıyorsun umarım doğru kararı verirsin
Soran+1 yılgüvenmiyorum ama seviyor gibiyim
- +1 yıl
Güvenmediğin birini sevemezsin sen sadece yalnız kalmak istemiyorsun bence
Soran+1 yılkorkuyorum ya başkasını severse ya beni unutur bende bitmezse
- +1 yıl
Korkunun olacakları değiştirme gibi bir özelliği yok. Sen boş ver öyle bişiy olursa bile kendi kaybeder diyip yoluna bakmalısın
Soran+1 yılveda yazısı atıp mı hiç bir şey demeden mi engellemeliyim
- +1 yıl
Kafanda bitirmişsen eğer bişiy demene gerek yok bas engeli bak hayatına
Soran+1 yılengelledim elim titriye titriye
- +1 yıl
Tamam gururlu ol yedin bi halt sakın engeli açma ☺️
Soran+1 yıltamamdır sağoll
Soran+1 yılsence ulaşmaya çalışır mı bana
- +1 yıl
Eğer terkedilmek zoruna giderse ulaşmaya çalışır.
Soran+1 yılşimdi ulaşamazsa diyelim düğünümüz var mekanı falan biliyor sence gelir mi öyle bi delilik yapar mı engellememe rağmen
- +1 yıl
Tabiki yapmaz genellikle o filmlerde olur
Soran+1 yıldüğüne gelicem diyodu ama yapmaz mı diyosun
- +1 yıl
Tabiki yapamaz onlar boş laf
En azından dürüst biri.
Dürüst olan birine bence inanıp güven..
Yoksa bu sanal dünyada kime sorsan iyiyim diyor ben hariç.
Kimse sana gerçekçi görüş atmamış...
Çünkü yaşamamış görmemiş tecrübeleri yok.
Sadece gözlemledikleri kadarıyla bilgi sahibiler.
Bende o kadar kızlarla konuştum ama sadece birini özledim içlerinden..
Bu gerçek olabilir neden olmasın...01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık ilişkimdi son zamanlarda ilgisizdi ayrıldım inadıma konuşmuş bir duygu hissetmeden tabi bilmiyorum orasını ama beni sevdiğini sadece dengesiz olduğunu biliyorum onu kendimden çok daha iyi tanıyorum affettim bakıcam eğer olmuyorsa ayrılırım henüz buluşmadık eğer tavırları aynı olursa devam etmem ve ona karşı yoğun duygular hissetmiyorum sevdiğimi düşünmüyorum çünkü kız girince soğudum
- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBirileriyle konuşmuş, kimseden dönüş alamamış ve tıpış tıpış geri dönmüş. Boşta kalmak istemiyor yoksa seni sevdiğiyle falan alakası yok
04 Yorumla
Soran+1 yılkıyamaıyorum engellemeye çok seviyorum
- +1 yıl
Eğer barışırsan sana olacak şeyi söyleyeyim. İlk zamanlar her şey iyi gider. Zamanla gene aynı şey olur. İnsanlar değişmezler. Huylu huyundan vazgeçmez diye boşa dememişler. Eline fırsat geçtiği an tüyecek yine
Soran+1 yılben ayrılmıştım ama mecbur kaldım çok soğuktu
- +1 yıl
Benim olayım benden ayrıldı 1.5 sene ayrı kaldık konuşmuş başka biriyle sonra ondan ayrıldı geri bana geldi tekrar ayrılınca da ona gitti nişanlılar şimdi inanma o yüzden ve ben bunları sonradan öğrendim
+1 yılKıskandırmak unutmak veya dikkatini çekmek veya ayrıldığınızı duyunca o çocuğa yanasmis kızlar olmuş gibi birsuru ihtimal var
10 YorumlaOnlarda aradığını bulamamış hepsi bir bahane ile onu mutlu edememiş, sendeki anlayış ve sıcaklığı verememiş bu nedenle kürkçü dükkanına geri dönmüş.
10 Yorumla
+1 yıl:) inan tabi. napsın başkaları yüzüne bakmayınca seni sevecek :)
15 Yorumla
Soran+1 yıl2 yılımı verdim kendimden çok onu tanıyorum zamanında evlenicez diyip aileleri karşımıza almıştık seviyorum seni diyor ya
- +1 yıl
:) der. sevişene kadar herşeyi derler
Soran+1 yılo da oldu
- +1 yıl
şimdi gene sevişesi gelmiştir. sevişip gene ayrılırsınız. şimdi kedidir o , sevişince kaplan olur
Soran+1 yılsevişip ayrılmıyo kaçaklardan değil sorun nasıl güvenicem ya da konuşmalı mıyım
+1 yılbaşkalarıyla denemeye calismis becerememis sana gelmis tekrar. gerçekten seviyor olsaydi ilk basta gitmezdi zaten.
00 Yorumla
+1 yılSenden sonra bir başkasını senin yerine koyabilme ihtimalini değerlendiren bir insanın, senin hayatında yeri olmamalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
m +1 yılErkeklerin tatlı sözlerine kanma, yoksa arkandan hançer yersin!
10 Yorumla İnanacaksın muhtemelen ve bir darbe daha yiyeceksin
10 Yorumla
+1 yılBu tür soruları gerçekten ciddi ciddi mi soruyorsunuz merak ediyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnan bence alışırsın karşına daha inanman gerekecek çok yalanlar çıkacak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılBi piyasa yapmış bakmış görmüş sen gibisi yok döneyim demiş Türkçe meali
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısacası seni çantada keklik gördüğü için diğerlerinden nefret cevabını yediği için yine seninle devam etmek istiyor bu durum ben de daha önce çok yaşadım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı. İnanma 2. şansı vermenin anlamı yok insanlar değişmez..
00 Yorumla
+1 yılAklındaki ile yaşar yanındaki ile ölürsün sözünü yazamış o zaman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aradığını bulamamış, ilgide görmemiş geri dönmüş.. Çok tanıdık geldi :)
00 Yorumla
+1 yılsakın inanıyım deme seni kimlere tercih ettiyse onlara gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılbir darbe daha yiyeyim bu yetmedi diyorsan pekala konus
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılNiye inanmıyorsun aaa. Sonra evlenip çok mutlu olacaksınız sen, o ve diğer karılarıyla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAradığı ilgiyi beğendiği hayal ettiği kızlardan bulamayınca boşluğu senin kapatmaya çalışıyor nasıl olsa bu benim yanımda olur diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOoof kadar saf olma ya sence seni sevse başka kızlarla konuşur muydu?
00 YorumlaDaha iyisini bulamayınca onu kabul edene döner meselesi aklın varsa şu saatten sonra duyguya değil mantığınla hareket edip yol verirsin o tiplerw
10 Yorumla
+1 yıliki ihtimal var , ya konustugu kizlarda seni aradi ve bulamadi geri döndü ya da boş kalmamak (yani kendine gore kiz bulamadigi) icin geri döndü
00 Yorumla
+1 yılSende başka erkeklerle konuştuğunu söyle bırak kudursun dönme:)
10 Yorumla
+1 yılBence bir varmış bir yokmuş masalı hikaye gerçekçi degil
00 Yorumla
+1 yılKanka senden güç alıp yine gidicektir koy popon tekme aq
00 Yorumla
+1 yılİnanma yine olan sana olacak yalnız kalıp gelmiştir.
00 Yorumla
+1 yılGeri döndü. Çünkü arandı tarandı bulamadı. Geri dönüp yine el altından bakacak. bence dönme
00 Yorumla
+1 yılBende de aynısı oldu. Sevgilim eski sevgilisine döndü şu an evlilik düşünüyorlar çok kötü bir durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYüz bulamamış.:)
11 Yorumla
Soran+1 yıl2 yılımı verdim kendimden çok onu tanıyorum zamanında evlenicez diyip aileleri karşımıza almıştık seviyorum seni diyor ya
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Senden sonrası seni ilgilendirmez
10 Yorumla
+1 yılAynısını bana yaptı engeli bastim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAt gibi gidisin it gibi donusu olurmus
10 Yorumla
+1 yılTabi ki. Aşık sana. Çok inan. Asla bırakma. 🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Onlardan istediğini bulamayınca.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç inanma yoluna devam et o seninleykende konuşur aldatır belliki seni cepte görmüş yol ver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni yedekte tutmuş diğer kızlarla olmayınca sana dönmüş bilmem anlatabildim mi
00 YorumlaEmin ol inanmamalısın
00 Yorumla
+1 yılYerini çabuk doldururum diyor bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşta kalmış saf olma
00 Yorumla
+1 yılHemen inan, durma..🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni beklicek hali yoktu dimi.
00 Yorumla
+1 yılKoca bir yalan.. asla şans verme.. yine üzülürsün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnanma tabiki
56 Yorumla
Soran+1 yılyaşımız küçük ve ailem ondan nefret ediyor
Soran+1 yılpişmanım zaten şimdi napıcam seviyorken engellemek bilmiyorum
+1 yılHayr. İisini bulamamıs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki neden ayrıldınız sen mi istemedin
12 Yorumla
Soran+1 yılson zamanlarda ilgisizdi ayrıldı 2 yıllık ilişkimdi çok ayrıldık barıştık bilmiyorum affettim
Soran+1 yılpardon ben ayrıldım
Hayır.
14 Yorumla
Soran+1 yıl2 yılımı verdim kendimden çok onu tanıyorum zamanında evlenicez diyip aileleri karşımıza almıştık seviyorum seni diyor ya ve inadıma konuşmuş öyle diyor
Soran+1 yılettim söyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güvenmek zor olur
15 Yorumla
Soran+1 yılyaşımız küçük ve ailem ondan nefret ediyor
Soran+1 yılsağol ya
+1 yılÜzer o
017 Yorumla
Soran+1 yılüzdü mahvetti zaten
- +1 yıl
O zaman sorunun cevabını biliyorsun
Soran+1 yılaptal gibi seviyorum kıyamıyorum engellemeye
- +1 yıl
Bağımlılık raddesine gelmeden vazgeçilmeli..
Soran+1 yılbağımlıyım nefes alamıyorum
- +1 yıl
Hayır bu psikolojik nefes alabiliyorsun ondan uzaklaşınca rahatlayacaksın kendine kızacaksın kim için niye üzüldüm diye sana yaptığı haksızlıkları hatırla
Soran+1 yılolmuyor nefret etsemde bitmiyor sevgim ya içimde kalırsa konuşmayı kesmek
- +1 yıl
İçinde kalmaz sen engelle her yerden birde stalk yapma kendine meşgale bul
Soran+1 yılpeki veda edip mi direkt engellemek mi
- +1 yıl
Engeli çak
Soran+1 yıldaha önce engelledim her yerden yeni hesap açtı şu an burada değil benim için gelecekmiş bi kaç güne bana telefonum kırık diye telefon alacakmış ulaşamadığı için malım galba hala i umut bekliyorum
- +1 yıl
Açabileceği hesaplarıda engelle kızım sana ulaşmasına izin verme işte gurur yokmu başka kızlarla konuşuyor diyorsun saf olma aw
Soran+1 yılengelledim elim titriye titriye
- +1 yıl
Doğru olanı yaptın
Soran+1 yılsence ulaşmaya çalışır mı
- +1 yıl
Çalışır tabi buldu saf aşığı bırakır mı peşini duygularının anasını şeyapması lazım
Soran+1 yılsence ne zamana bi adım alırım sürünsün istiyorum
Inanma engele
05 Yorumla
Soran+1 yılçok seviyorum diyor inadıma konuşmuş
Soran+1 yılöyle mi dersin aptalı seviyo gibiyim napıcam engelleyemiyorum
Soran+1 yılolmuyor ondan başkasını sevemiyorum koskoca 2 yıl nasıl sileyim seviyorken, ona söylemiyorum sevdiğimi sevmiyorum diyorum ama engellemediğim için sevdiğimi anlıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılGerek yok.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBence hayır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılHer inan
10 Yorumla Bir kazık atan birdaha atar
10 Yorumla
+1 yılSana kalmiş
10 YorumlaSeni seviyor olabilir ama ayran gönüllü
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt