“Cemrem” parçasını türküsünü paylaşsam herkes anlar mı face de:)) , içimde kelebekler 🦋 uçtuğunu?
herkes zaten biliyor ama sizce aa bu kafayı aşkla sıyırmış derler mi🤣🤣🤣
“Cemrem” parçasını türküsünü paylaşsam herkes anlar mı face de:)) , içimde kelebekler 🦋 uçtuğunu?
herkes zaten biliyor ama sizce aa bu kafayı aşkla sıyırmış derler mi🤣🤣🤣
"Eğer paylaşmayı düşünüyorsanız ve içinizdeki duyguları ifade etmek istiyorsanız, neden olmasın? Ancak, herkesin duyguları ve algıları farklıdır, bu yüzden herkesin anlayışının aynı olması garanti değildir. Ancak, "Cemrem" türküsünü paylaşarak içsel duygularınızı ifade etmek istemeniz doğal ve güzel bir şeydir. Başkalarının sizinle aynı hisleri paylaşıp paylaşmayacağını önceden tahmin etmek zor olabilir, ancak duygularınızı ifade etmek sizin için önemliyse, cesurca yapabilirsiniz."
Cevap
3Cevap
Bekarsan yanarsin
Bu kız yaniiioo derler
Bakarmisın sen hiç evlenmedin mi
Cemre işte içindeki ateş biliomusun cemre yi
Cemrenin anlamı ne biliomusun peki
Halkımızın arasında yaygın olarak baharın müjdecisi olarak bilinen sıcaklığın artması olayına cemre denir. Cemre'nin birer hafta arayla havaya, suya ve toprağa düştüğüne inanılır. Üç tane olan cemrenin birincisi havaya (19-20 Şubat ), ikincisi suya (26-27 Şubat ) ve üçüncüsü de (5-6 Mart ) toprağa düşer.
Ateş üste kiz senin içindeki cemre senin ateşin
Sakın paylaşma bu kız yanio derler evli değilsen yanarsın
36 yazıyor yaşına yanlış mı o
Bekar bir Tuba 36 yaş bakireysen birde yandin
Gerçekler farklisin sen
Tuba kar cesur ve cüretkar olur korkusuz inatçı ve sonuna kadar gider.. tahmin edebiliyorum seni
En çok sevdiğim şeyi bile ama denmez burada
Cemre düştü mü diosun
Galiba cemre de sensin yanalım dermisim
Sen yakarsın beni ama ben ateşi tutmasını bilirim yanmadan söndürürum... dilbilgim iyidir...
Maalesef evet ama degermisin değersin... Cemreni İçinden cikartmali
Korktun mu cemreni alırım vermem diye
Tubis
Aynen
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?