Ben ağlıyodum sen gülerken şarkı sözüyle bi şarkı paylaşmıştı bide giden yenisini kalan kendisini bulur demişti bide vazgeçmem bile istedim sözüyle bi şarkı atmıştı bide kendini defterinde şarkı yazmıştı bana sözlerinde kalmışım soğuk odalar da sensiz falan yazıyodu
Bişey sorucam cinsellik seven erkek bakire cinsellik yaşamamış ve yaşamiyacağını bildiği bi kızın Peşinden neden çok koşar çok çabalar kendisini değişebileceğini ima eder ciddi ilişkisini anlatır? Çünkü benimle asla cinsellik olmayacağını biliyo farklı ve masum buluyo böyle bi erkek ( 20 yaşınada) bana sadık kalabilir mi benle ya da başka kızla yatmadan durabilir mi
ama h, ç sevg, l, olmadık ve genç çok yakışıklı bi çovuk 20 yaşında birbirimiz için olduğumuzu düşünüyo ama serseri cinsellik seviyo diye şans vermedim benim için değişirmiş beni masum buluyomuş ciddi ilişkisi olmuş bana bunları anlattı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ondan uzak durarak
Takıntılı ise anlatsan bile anlamaz. Sana geçmiş olsun hayatının her alanında canını yakacak
yoo artık bende bişey yapmadım uzağız sessiz
Onunla kalman için manipülasyon yapıyorsa.
beni kıskandırmaya çalışması gibi mi
Hayır. Duygu sömürüsü.
Ben ağlıyodum sen gülerken şarkı sözüyle bi şarkı paylaşmıştı bide giden yenisini kalan kendisini bulur demişti bide vazgeçmem bile istedim sözüyle bi şarkı atmıştı bide kendini defterinde şarkı yazmıştı bana sözlerinde kalmışım soğuk odalar da sensiz falan yazıyodu
Takıntılı insan kendisinin en iyisi olduğunu iddia eder. Bu söyledikletin takıntı olması için yetersiz. Takıntılı insan ben, ben, ben der.
Az önce duygu sömürüsü yapıyorsa takıntılıdır dediniz bende duygu sömürülerini paylaştım şimdi but yetersiz bilmem ne diyorsunuz
Bunlar duygu sömürüsü değil. Duygular. Sömürü farklı şekilde kullanılır.
Baya yalandan ağlıyorum bilmem ne diyo bence duygu sömürüsü
Bi erkek bi kız için ağlasada bunu dile getirmez eğer getiriyorsa bu sahtedir ve duygu sömürüsüdür
Biz kadınlar da dile getiriyoruz. Bu illa yalan söylediğimiz anlamına mı gelir? Hayır. Ayrıca takıntılı erkek tehditte eder. Çirkinleşir.
Biz söyleriz ama erkekler söylemezler işte asla bi erkek ağladığını söylemez
Erkekler de insan.
Bişey sorucam cinsellik seven erkek bakire cinsellik yaşamamış ve yaşamiyacağını bildiği bi kızın Peşinden neden çok koşar çok çabalar kendisini değişebileceğini ima eder ciddi ilişkisini anlatır? Çünkü benimle asla cinsellik olmayacağını biliyo farklı ve masum buluyo böyle bi erkek ( 20 yaşınada) bana sadık kalabilir mi benle ya da başka kızla yatmadan durabilir mi
O yaşlardaki bir erkeğin bu dediklerini ciddiye almam ben. Palavra.
Bende almıyorum ama doğruluk payı hiç mi yok 2 yıllık ciddi ilişkisi olmuş
Yakinen tanımadığım için bilemem.
Peki detay geçsem yorumlar mısın tecrübeli zeki birisine benziyorsunuz
Teşekkür ederim. Yorumlayabilirim.
vazgeçemiyoedue senden
her ufak adımımda yeniden ilgisini göstermesi gibi mi?
hıhı
ama h, ç sevg, l, olmadık ve genç çok yakışıklı bi çovuk 20 yaşında birbirimiz için olduğumuzu düşünüyo ama serseri cinsellik seviyo diye şans vermedim benim için değişirmiş beni masum buluyomuş ciddi ilişkisi olmuş bana bunları anlattı
cinsellik istemeyen erkek mi var
ama fazla düşkün gibi sadık kalmaz bana yaşı da genç bende evlenmeden bişey yaşamam ne diyorsunuz sadık rahat durur mu 20 yaşında bayılıyo bana
memnun edersen neden kalmasın
nasıl memnun
anladın sen onu işte
Soruyu anlayan var mı
Şu ana kadar anlamadıysan takıntılı değil merak etme 😁
belki anladım ama başkalarının bakış açısını bilmek istiyorum
Kuruntu yapıyorsun
hayır yürü git bilmeden konuşma
tamam
Herkes takıntılıdir yedeği yoksa.
Nasıl yani
Davranışlarından anlarsın