1-2 aydır görüştüğüm biri vardı konuşup buluşuyorduk başlarda biraz endişeliydim ısınamadım ama sonradan beni kendine o kadar alıştırdı ki ondan ayrı gün geçiremez oldum her dakika aklımdaydı gerçekten seviyordum ama sonra benim bazı davranışlarımdan dolayı benden ayrıldı ama sebepler cidden çok saçma beni olmadığım gibi biri olarak gördü biz ciddi düşünüyorduk evlenmek istiyorduk anne ve babasının arasında olan problemler gibi şeyler yaşamak istemiyordu anladığım kadarıyla iyi bir aile hayatı olmamış bana hiç anlatmamıştı ama ben kendimce ufak ufak sözlerinden bunu anladım
ben birbirimiz için yaratıldığımızı düşünüyordum ve o da gerçekten çok beğeniyordu beni gerek ahlaki gerek düşünce gerekse de güzellik olarak ve bende aynı şekide ona karşı aynı şeyleri hissediyordum bugün 8 Mayıs tam 1 hafta oldu asla aklımdan çıkmıyor sürekli onu düşünüyorum bir saniyem onsuz geçmiyor aslında gururumu hiçe sayıp birkaç kere yazmıştım daha önce de ama artık yazamam istemiyor kalbimden çıkaramıyorum çok dua ediyorum ya bana gelsin ya da kalbimden silinip gitsin diye tamam şu an çok yeni biliyorum ama daha önce hiç böyle şeyler yapmamıştım sürekli hesaplarını kontrol ediyorum kafayı yemiş gibiyim artık hiç mutlu değilim halbuki 1 hafta önce ne kadar mutluydum inanamıyorum şu an bu kadar dağılmış olmama... bana akıl verin nasıl aklımdan çıkarabilirim onu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer