Benim Nişanlımin teyzesi aramıza girip kızın aklını çeldi, sırf ben teyzesi ile ters düştüm diye kıza gidip beni kötüleyip kızı benden ayırdı. Kız benden teyzesinin gazına gelip ayrıldığı için bende yeter artık diyip ustelemedim. Teyzesi gidip kıza bak seni sevseydi gelirdi ederdi felan diye kızin beynini iyicene doldurup benden nefret ettirdi. Ben yurt disinda yaşıyorum ve bir gün herkesten habersiz evlerine gititm. Kız teyzesine dedi işte Ali geldi teyze gel konuşalım diye teyzesi gelmedi. Kızda anladı tabi yalanı ve bana geri döndü ve özür diledi. Ben Türkiye'den döndum ve iki gün sonra kız teyzesi ile resim payalsim canım teyzem seni çok seviyorum, ne zaman yanlış bir yola girsem beni doğru yola koyansin diye paylaştı. Hani siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Kız birturlu anlamıyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
abi bence sen bu sevdadan vazgeç dış etkenlerden çok etkilenen kişilerden hayır gelmez. Bu kızın kendi fikirleri yok bir kere. Akıl alınır ama aldığın aklı biraz sorgulamalısın. Seni gerçekten sevse teyzesinin lafına bakmaz. Sen bu kızla uğraşmaya devam etme derim. Bir de yaptığı paylaşım gerçekten sanki nispet eder gibi. Bu kadar kolay Manipüle edilmesi de hiç iyi değil.
Ya abim bende kızdan bir şey anlamadım. ben Türkiyeye geldim, çağır teyzeni konusalim dedi ama teyzesi ben gelmem dedi, ondan iki gün sonra kızın doğum günüydü. Kıza geçen sene aldığım pastayla teyzesi kızın eski resmini paylasiyor ve canım yeğenim seni çok seviyorum diyor. Kızda almış benim canım teyzem iyi ki varsin ne zaman yanlış yola girsem beni duzeltensin, iyi ki varsin diyor. Ve durumda paylaşıyor ya bir insan bukadar körmu olur
valla abi kız kaç yaşında bilmiyorum ama kafası gelişmemiş belli. Bu körlük değil dışarıdaki insanların fikrini çok çabuk alıp benimsiyor çünkü kendine ait bir düşüncesi yok. Her şeyi danışarak yapıyor büyük ihtimalle teyzesinin dediği her şeyde ona doğru geliyor. Sen bu kızla yaşadığın bu durumu halletsen bile ilerde başka sorunlar çıkarır bu sana.
Kız bana kendisi dedi, etrafımdaki insanlar beni çok korkutuyor. Bir karar alıyorum tamam bu diyorum ama annem ve teyzem kararimdan sasirtiyorlar beni dedi.
boş ver salla gitsin ilerde çok başın ağrır benden söylemesi gene son karar senin tabi ki
Walla bu kız böyle değildi, ben teyzesi ile ters düştüm ve teyzesi bütün ailesine benim daha önce evlilik yaptığıma dair yalan söyledi, beni karalamaya başladı.. ben daha önce bu kızla evlenecem diye hani para lazım diye sıfır arabami sattım, evimi kiraya verdim, şehir değiştirdim sırf iş için. Ama o bunların hepsini görmezden geldi. Benim kıza geçen sene aldığım pasta bile 1200 lirayken, bu sene kızın teyzesi kıza ev yapımı pasta yapıp kutlamış doğum gününü yani Walla hiç değmezmiş. Ben onu çok farklı bilirdim
herkes herkesi farklı biliyordu zaten bazılarına fazla değer batıyor işte boş ver dediğim gibi bence bunları yaşamak sana doğru yolu göstermiş olmalı. Yol yakınken görmen gerekeni gördüğünü düşünüyorum
Tabiki, aynen öyle. Fikrin için çok teşekkürler. Varsa danışmak istedigin bir konu bir arkadaş, bir abin gibi bana yaza bilirsin.
eyvallah abi sağol ben sana takip atayım belki aklıma bir şey gelirse sorarım :)
Kanka ayrıl kafayı mı yedin sen evlendikten sonra ne değişecek daha beter olur ne annen kalır ne işin kalır o teyze doğacak çocuğa da el atar kaç kurtar kendini
Ya anliyamiyorum ki, hani kız görmuyormu? Ya ben gittim, gelsin konuşalım dedim gelmedi. Kız hala onu dinliyor
E öyledir manipule eden kazanır ayrıca kızında aklı fikri yok demek ki bazen insan sevdiğinden emin olur demek ki o olmamış bence ayrıl uzatma çok pişman olursun şimdiden teyze ağzına bakan yarın en ufak kavga da teyzem demişti diyerek başlar sonu gelmez bunları yaşamayi göze alıyorsan o başka
Kız bana kendisi dedi, etrafımdaki insanlar beni çok korkutuyor. Bir karar alıyorum tamam bu diyorum ama annem ve teyzem kararimdan sasirtiyorlar beni dedi.
Bakmasın o da aklı mı yok çocuk mu bu bence ayrıl ama sen bilirsin
Ya gülüm zaten bitti. Hani bitti ama o benden sebepsiz yere nefret ediyor. Anlamıyor.
Aman ederse eder çok da tin kendi düşen ağlamaz derler ağlamasın o da aklı neredeymiş bak delirtti beni de gece gece ver numarasını bi güzel sayayım senin intikamını da alayım sen kimsin benim kankami üzdün bıraktın diyeyim ver ver el birliğiyle bizde onu manipüle edelim kaybettiğin adama bi bak diyelim fena kinciyim yaparım 😂
Hahahha, Walla yapacagindan hiç şüphem yok. Eyvallah be gülüm valla gece gece guldürdün abini.
Gül gül gülmek iyidir ama asla geri donme onu da düşünme sana değer veren birlikteliğinizi güçlendiren bir kadinla yoluna devam et yani herkes sevdiği kadar da sevilmek ister sevildiğinden emin ol
Walla ben bu kız böyle değildi, ben teyzesi ile ters düştüm ve teyzesi bütün ailesine benim daha önce evlilik yaptığıma dair yalan söyledi, beni karalamaya başladı.. ben daha önce bu kızla evlenecem diye hani para lazım diye sıfır arabami sattım, evimi kiraya verdim, şehir değiştirdim sırf iş için. Ama o bunların hepsini görmezden geldi. Benim kıza geçen sene aldığım pasta bile 1200 lirayken, bu sene kızın teyzesi kıza ev yapımı pasta yapıp kutlamış doğum gününü yani Walla hiç değmezmiş. Ben onu çok farklı bilirdim
Eeee kol kırılır yen içinde kalır sözü bu onlar kavga da etseler teyze yeğenler sen onlar için dış kapı mandalisin e öyle olunca da teyzesine donmesi daha çok işine gelmiş sen verdiğin emekle kalmışsın işte aklını kullan kanma seni seviyorum diyen değil sevdiğini tavrından belli eden kazanir öyle birini buldun yapış bırakma dünya da cenneti yaşatır
Ya valla çok doğru söylüyorsun. Bende zaten kendime kızıyorum hani benim gibi biri nasıl düştü böyle. Ben yalnkz basıma vurdum şehirlerine yurt disinsan yalniz Türkiye'ye evlerine gittim. Ne olursa olsun dedim. Kıza ben istiyorum dedi. Teyzesine karşıma felan dedi ben Aliyi istiyorum dedi. Akşamına ben kalktığımda babasının önunde sordum bende gönlün var mı dedim kız babasına bakti sustu ve bana Ali ben seni ararım sonra dedi. Sonra arayıp bu iş olmaz sen ülkene dön dedi ve gidiş o gidiş ama arada engelimi açıp hikayelerime bakıyor
Engelle sen onu her yerden bir daha bakamasın sana yansın şimdi otursun da ben ne halt ettim diye dur takip isteği atayım sevdim seni bak herkesi sevmem ben 😅
Hahaha Vallah gece gece sen nereden çıktın karşıma böyle
Cenab-ı rabbul alemin iste 😂
Yapma Yao, bekle yazıcam sana
Yaz kanka buralardayım 😅
Ayrıl, sakın evlenme yürümez bu ilişki kız seni değil yabancıları dinler teyzesini felan ve bu evlilikte de böyle olur asla anlaşamazsınız
Çok yazık, kız gerçektende beni seviyor ve çok güzel bir ilişkimiz vardı. Kız hatta benim önümde teyze ben Ali'yi istiyorum dedi ama ben döndüm ve 2 gün sonra iyi ki varsin teyzem dediğinde ben hani artık biktim
O seni sevmiyor
Seni kullanıyor
Dayımın aynısısın
Gençliğisin sakın evlenme
Kız mı yok dünyada
orada ne oldu?
Özele baksana
Isim?
Mesajlara bak görürsün