AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Haah sitede bir mazoşist eksikti o da geldi 😃 @masteroflunarkinesis
Başka var Mı bildiğin
Yok biz normal tayfadaniz
Yani sen bana verenezsin de tek taraflı olur hfhfg
Bırbırımıze vermıcez kendi içimizde sürekli zarar verici şeyler yapcaz
O ne la öyle jfhggg
Öyle bırı tanımak istemek yanı kısaca ben nıye zarar verm ona o mazoşist olsun istiyorum sadece
Ben zarar veremem kı zaten
İşte ben senin anlattığın bu hikayede sadistim zhdhd
Ben benle aynı olan arıyorm
Anladım ndndjs
Mazoşist misin? BDSM anlamında mı arayışın
Hayır cnsllıgı karıştırıp durmayın kız dedım
Tamam kız olunca cinsellik olamaz mı. Demek istediğim birbirine ne anlamda zarar verecek birini aradığın, buna göre önerebileceğim platformlar var.
Ha, aslında o türden yanı cnslk yönünden zarar da olur da benım dedıgım şey aslında ıkı arkadaş olucaz her gün yanı en azından ne sıklıkla oluyorsa bu zarar vermeler birbirimize zarar veren 2 kız olcaz ne türden olduğu fark etmez onunla sadece arkadaş olmak istiyorum. Bana zarar vermıcek tabiki herkes kendı zararını kendısı yasasın baskası verır falan ama onla birbirimize vermeyiz zarar, arkadaş olcaz çünkü. Ve şunu yapma bunu yapma diyemeyiz birbirimize, birbirimizin kendımıze zarar verme ıstegını anlayacağız. Mazozıst bırı olcak kısaca. Ve hayatı ondan oluşacak. Ben şahsen hayatta ölüm var dıye acı çeken bırı olmaktan zevk alıyorum bana ölümü hatırlatan şeyler dolayısı ile duygular yaşamayı seviyorum. Böylece kalıcı olmadıgımı da kendıme hatırlatıyorum hem zevk olmuş oluyor hem bana ölümü hatırlatmış oluyor böyle güzel hissediyorum.
Zarar türü her segr olabilir, ruhsal zararı benn kendime verıyorummzaten o her yerde var hayatta ıstemedıgımız kadar bol o yüzden özellıkle ruhsal zarar vermiyorum kendime.
Bedensel verıyorum ama öyle jılet degıl. İç hastalıkları olur falan. Bu cnsllk yönünden zarar vermek en mantıklısı gıbı gelıyor yenı basladıgm ıcın zaten ben de cnsllk ten zarar vermeye basladım kendıme. Tırtıklı şeyler sokuyorum acıyo falan. İçerde ne yapıyo yara mı oluyor umrumda degıl. Tedavi olmaya gıtmem zaten bu fıkır bıle zevk veriyor anca kana bişiler karısır acıl durum olursa mecbur gıdılır zaten. Ama ben böyle uzun vadede ortaya çıkan yaptıkca kendıme zarar verdıgmı bildiğim seylerı seviyorum. Sıgara falan sevmiyorum ama ya akcıgerıme nıye durduk yere zarar vereyım vjna hadı neyse dısarı acıldıgı ıcın bı nebze İV hastalıgı olan bırı degılım gıbı hissediyorum. Ve dıger organlardan ayrı.
Ya alıştığım rutın zarar verme türü zaten tırtıklı sert şeyler sokmak. bıraz garanticı bır mazosıstım. Zarar verme turlerını de çok bilmiyorum acıkcası. Doğru hareket etmek de ısterım. Ölmek istemem yanı 😂. mesela kalbıme zarar vermek istemem. Uyuşturucu o yüzden içmek istesem de ıcemıyorum. Böyle şeyler
Sen cidden hastasın, benim gibi. Bundan iki yıl önce senin gibi değişik türden psikopatları bir araya topladığım bir internet sitesinin sahibiydim, site içerisinde üyelerden biri diğerini 8 parçaya böldüğü ve olaylar medyaya yansıdığı için hem maddi zarar gördüm hem de siteyi kapattım fakat bir ara arşive girip senin için inceleyeceğim senin gibi çok kişi vardı orada. Ben de pek normal sayılmam ama benimki senin türünden değil.
Telegram ya da ICQ kullanıyorsan oradan iletişim kurabiliriz bu konu üzerinde biraz daha bilgi almak isterim.
Vjınaya zarar vermek bı nebze iç hastalıgı olmayan bırıyım gibi hıssettırıyor dıger tüm organlarım süt gibi temız ve düzgün çalışyor çünkü. Kontollü bır mazosıstım. Vajen ayrı bır organ gibi o en fazla yumrtalık rahım falan yanı vücudumdan ayrı gibi o yüzden oraya zarar vermekten cekınmedım. Başka nereme zarar verebılrm bilmiyorum dıger her şey saçma grlıyor baglantılı olduğu için korkuyorum acıkcası kontrolünden çıkar çünkü ornegın bır sıgara içsen kalp de gıttı akcıger de gıttı dısler gıttı tat duyusu gıttı mıde gıttı her şeye zarar veriyorsun. Ama belkı de böyle devam ederım ya. Sadece oraya zarar vermek en mantıklısı olabilir ben oraya alıstım ve sonradan en mantıklısının zaten orası olduğunu fark ettım.
Yok kullanmıyorm onları sıteden konusabılırız bence. Ya öyle siteler nerde ben arıyorum bulamıyorum. Mazoşıstler de mı piskopat kı sence? tamam çok saol öyle bırını çok ısterım acıkcası sadece mazosıst istiyorum katil sadıst narsıst çekemem hıc kendıme verdıgım zarar yetıyor zaten. Senınkı ne merak ettim.
Aradığın kişileri bulmanı sağlayacak yerler eskiden daha fazlaydı öneri verebilirdim ama şu anda kontrol etmem sormam lazım olursa söylerim. Mazoşistler psikopat değil bence ama derecesine göre değişir. Benimki nedir ben bipolar hastasıyım, ayrıca p*rno şirketi yöneticisiyim ve eskiden yönettiğim sadece parçalanmış cesetler üzerine bir internet sitem vardı. Bunlar beni farklı kılan özelliklerim bence.
Tamam teşekkürler
Manyakmisin kelepceli