Yok internetten biriyle konuşsam üçüncü gün cevap vermiyor tektük veriyor reelde hiç şansım yok zaten sırf bu yüzden instagramımı bile sildim date uygulamalarında kimseyle eşleşemedim bile twitterden zar zor birileriyle konusuyorum o da ikinci günü takmıyor
Tiple alakaaı yok millet anonim olarak sevgili buluyor yaşıma 25 oldu kız elı bile tutmadım galiba bende incelim diyorum kendime
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fazla ısrar kızları kaçırır. Biraz akışa bırak. Kendine bak. Güzel giyin, güzel konuş. Kızların dikkatini çekersin zaten
24 yaşıma kadar öyleydim zaten son 1.5 senedir arayış içindeyim sosyal medyada olmuyor nedense sorunumu anlattım iş ortamımda erkek bilmiyorum keşke gerçek hayatta tanışabilsem bırıyle hemcinslerime 1-2 kişiye dedim gay diyorlar hep alakası bile yok
Neden gey diyorlar anlamadım
Sevgilin yok diye mi?
Hiç cinsel ılıskım olmadı diye 18 yaşımda esc gitmiştim yapamamıştım o günden sonra asla sevgilim ya da eşim olursa onunla yaparım dedim
Bir erkeğin bir ortamda bakır olmasını çok absürt karsılıyorlar maalesef bende maalesef bunu saklamak zorunda kalıyorum
Esc ne? Pavyon mu? En doğrusunu yapmışsın. Erkeklik demek cinsel ilişkiye girmek değildir. Kadının namusu varsa erkeğin de var. Sen onlara aldırma. Ortama gir. Dediğim gibi kendine bak. Güzel giyin. Ya yok mu sana kız ayarlayacak biri? Ailene söylesen? Onlar bulsunlar. Hem daha resmi ve ciddi olur.
Şuanki durumum el vermiyor ya kendimi toplamam lazım ailem ayarlarsa o ilişki evliliğe kadar gider bak takılmalık birisini aramıyorum zaten ama durumum yok evlilik için
Bilmiyorum kimseye söyleyemedim işte kız ayarlarmısın diye pek bi ortamımda yok zaten
Çok düşünüyorsun. Bence akışa bırak. Nette kızlar üçüncü gün cevap vermiyor yazmışsın. Fazla ilgili olma, onlar otomatik ilgi gösterir. Ama sosyal medya da aşk olmaz
Çok arayış içindesiniz oluruna bırakmak lazım
24e kadar değildim valla ki son 1.5 yıldır böyleyim ya
Aslında o yaşlarıma kadar hiç takmazdım neden böyle oldu bi anda
Bende 25 yaşındayım insanda o boşluk oluyor sevmek sevilmek istiyor ama bunu sırf ihtiyaç olduğu için istememek lazım hazırda olmak lazım günümüzde çoğu insan gerçekten ihtiyaç için sevgili oluyor. Sonu ise hüsran sonsuz bir gönül yorgunluğu
Bilmiyorum birine sarılmak birinin elini tutmak nasıl bir duygu nasıl bir his verir çok merak ediyorum bunu gidip instagramda yazdıgımda mk inceli diyorlar alakam bile yokken
Mk inceli derken pek anlayamadım sizi fakat bu duyguları yaşamadığınız için merak etmeniz çok normal kendinize yüklenmeyin. Başkalarının ne dedikleri de önemli değil 🌸
Teşekkür ederim cevabınız için
Cozumu varsa bana da de
Para kazanmalı
Zaman yok
Çalışıyorum