Karşı tarafın gerçekten ilişkiye değer verdiğini nasıl anlayabiliriz?

Sorum aynı başlıktaki gibi.

3-4 aydır konuşuyorduk ve 2 aydır sevgiliyiz. Bu kız arkadaşımdan önce genelde takılmalık denebilcek düzeyde kız arkadaşlarım oldu ve genelde 1. ayı doldurmadan ilişkilerim bitiyordu, soğuyordum herhangi bir hareketlerinden. Ciddi ilişki adamı olarak görmüyordum kendimi ve uzunca bir süre ilişki yapmadım. Klasik instagram üzerinden tanıştık. 1,5-2 ay kadar instagram'dan konuştuk ve buluştuk devamında da malum sevgili olduk.

Şimdi beni bu düşünceye sürükleyen konulara değineyim.

Buluşmaları %90 ben ayarlıyorum, şuraya gidelim, buraya gidelim diye önceden kararlaştırıyorum. Kendisine sorduğumda ise "senin yapmanı istiyorum" diyor.

Eften püften konulardan dolayı tartışıyoruz gerek telefonda gerek yüz yüzeyken ama %100 olarak ortamı yumuşatan, toplama çalışan taraf benim... Her ne kadar sevdiğini söyle de, öpse de osu da busu da benim kafamda olan şüphelerimin dinmesine yaramıyor...

Yukarıda da demiştim, önceki ilişkilerin kısa süreliydi ve takılmalıktı diye. Bu yola girerken ikimiz de "ciddi ilişki istiyoruz" diyerekten atılmıştık. Daha ilişkimizin ilk haftalarından hediyeler almaya başladım, gül aldım, yemek dahi yaptım ve götürdüm yani. Belki basit gelebilir ama ben diğer ilişkilerimde cidden 10'da 1'ini başkasına yapmamışımdır. Hemen her şeyimde ilkim oluyor diyebilirim.

İlgimi kessem ve 1-2 gün doğru dürüst yazmasam direkt gemileri yakar ve ayrılır. İlgi istiyor sürekli... Bizde insanız nede olsa.

Yaşanan durumları anlattım, sizin düşünceleriniz nelerdir? Karşı tarafın gerçekten sevip, ilişkiye değer verdiğini nasıl anlarım?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Karşı tarafın gerçekten ilişkiye değer verdiğini nasıl anlayabiliriz?