Deri mont aldım yırtık kot aldım kaşıma çizik attım karakter olarak daha sert maço maskülen birine dönüştüm ama elde var 0 aq. Hani serseri badboy tarzı giyinen serseri erkekleri seviyorlardı kızlar bunu denedim yine de olmadı daha ne yapayım ki ben aq?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
demek ki sevmiyorlarmış :D anlattıkların düşünce tarzın çok çocukça geldi bana :D
v*eledi
Nasıl erkekleri çekici bulduğunuz aşikar
tamam özür dilerim senden düzgünce anlatmaya devam et okuyorum yorumlara gel
Bir şey yapmana gerek yok senin olan seni bulur zaten
Hahahahaaa herkes kaç tane sevgili değiştiriyor madem senin olan seni bulur o kişi 1 tane değil mi?
1 tane olsun ömürlük olsun bizde isteriz ama nerde hani bizde o şans
Sen herkes misin? Onlar gibi olmaya çalışırsan onlardan ne farkın kalır her erkek masal anlatır yaşat ki farkın olsun demek istediğim şu onlardan farklı olursan senin olan seni bulur zaten Allah karşına senin gibi birisini çıkarır inşallah
Aslında çıktı ama beni istemedi o kız da benim gibi hiç sevgili yapmamış biriydi
Belki de korkuyordu çünkü hiç sevgili yapmamış birisi kızlar bu konularda biraz ürkek ama bazı kizlar
Ondan red yemek hemde aynı olduğum birinden yemek fazlasıyla ağrıma gitti o redden sonra kendimi bozmak istiyorum
Red yedin diye diğerleri gibi mi olmak istiyorsun
Evet diğerleri gibi olcam eninde sonunda
Şartlar böyle gerektiriyor maalesef
O kız seni öyle görürse senden nefret eder hatta onun gibi kızlar da
Nasıl görürse yani anlamadım sizi
O erkekler gibi hani diyorsun ya bende eninde sonunda onlar gibi olucam diye
İyi de ben o kadar artık çaresiz kaldım ki demek ki kızlar böyle olunca beni sevmez değişmem lazım diye düşünüyorum
Hayır öyle düşünme öyle değil Allah bir şeyleri geciktiriyorsa güzelleştiriyordur sana daha iyisini verebilmek için
Karakter olarak aynıyım ama tip olarak çok değiştim beni görsen inanmazsın zina etmemiş temiz bir çocuk olduğuma onu da belki manitam olur diye yaptım tarz değişikliğini
Değişsen bile ruhun değişmez
Sana bir itirafda bulunursam bazı erkekler bu yüzden bozuluyor reddedilmek acı veriyor adam da düşünüyor böyle olmuyosa bende değişirim diye ben karakter olarak aynıyım ama sabrım taşarsa onu da değiştiririm kızlar için
Kendin ol başkası gibi olmaya çalışma
Başkası mutlu ama bense mutsuz?
Sence mutlu mudur? Sana yapılanı sen unutsan bile unutmayan bir Rabbin var sence de mutlu mudur? İnsanlar rol yapar.
Ben büyük ihtimal değişirim karakter olarak çünkü mantıklı olanı öyle geliyor beni bu halimle seven kız olmayacak orası aşikar bakir olduğumu anlıyorlar o yüzden istemiyorlar belki de
Saçma bir düşünce bence
Sana saçma gelebilir kızlar her türlü alıcı buluyor çünkü biz bulamayınca değişme yoluna giriyoruz sizle biz aynı değiliz ki?
Valla erkek milleti öyle ne olur yani 1 kıza sadık kalsanız ölür müsünüz?
Ben sadık kalmam mı dedim?
E değişicem diyorsun
Değişirsem kalmam ama çok kızı üzerim şu an ki halimle seven çıktı çıktı çıkmazsa bende diğer erkeklerin yolundan gideceğim
Yılan derisini değiştirir huyunu değiştirmez diye bir söz var bilir misin? Sen ne kadar dış görünüşünü değiştirirsen değiştir huyun değişmez.
Yoo huyu sonradan değişen erkek çok var emin ol konu kızsa eğer bu konular kırmızı çizgimizdir karakter evet dış görünüş kadar kısa sürede ve kolayca değişmez biliyorum
Eskiden çok dindar efendi olup da kız arkadaş yapamadığı için alkole zinaya bulaşan çok erkek gördüm
Çoğu da çevremden kişilerdi
Kafayı yemişler o zaman
Yoo gayet de haklılar bak düzgün erkek bulunca kaçırmayın sonra reddedilince kendilerini bozma yoluna gidiyorlar
Haklı değiller öyle erkekler kendini beğenmiş egoist'in tekiler
Kendini beğenmiş egoist olmakla alakası ne çözemedim inan ki sjsjsbsb
Adam dışarda orada burada öpüşen kızları görüyor düşünüyor ya benim eşim de böyle bir kız olursa diye? Haklı değil mi bence egoist ve bencil olan sensin
Lan ben sandım ki başka bir şey diyon tam anlamadım o sıra kafam iyi değildi beni seven bir erkeği ben zaten birakmam
Ben sanırım bozulcam ya cidden böyle olmuyor zina alkol çapkınlık herşeye başlıycam valla bak
Saçmalama
Ortamlar çok bozuk erkekler kızlar bakir efendi erkek sevmiyor diyor
Çapkın erkekler bir sürü kızı götürüyor
Ben anlamıyom ki kız neden bakir efendi adam sevmez neden itici gelir
Aferin o zaman öyle devam et onlar sadece bu dünyada kazanır kendi kararın.
Ama düzgün erkek sevseniz erkekler inan pislik birine dönüşmez erkeller kızlar için yaşar kızlar ne seviyorsa ne istiyorsa ona sahip olmaya çalışır beni anlamadın sen ama anlasan hak verirsin beni kendim gibisi bile reddetti ve sevgilimin hiç olmadığını biliyordu
Kızın içinde yaşadığı şeyi sen bilemezsin sırf reddetti diye diğer erkekler gibi olmak istiyorsun.
Ama kafamda oluşan algı öyle bir kız bile reddettiyse ve benim de kendisi gibi biri olduğumu bile bile reddettiyse kızlar demek ki tecrübeli erkek arıyor?
Bu senin saçma düşüncen işte her insan bir değil şu kafadan çık artik
O zaman temiz erkek arayan bir kız artık denk gelsin kafayı yicem bozulmak ıstemıyom ama en sonunda olacağı da o yani
Gelir merak etme sadece sabret
Nereye kadar sabrediyim 23 yaşındayım hiç sevgilim olmadı senin kesin olmuştur
Emin ol, olunca bir b*k olmuyor ben hala sevdiğim çocuğa sadığım ama o seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum
Ee hani senin olan seni bulur sevgili yapma nasibini bekle diyordun senin olmuş ama? Nightwalk35 senin nickin galiba o kıza benzettim konuşma tarzını
Hayır o değilim de hatamızdan bir ders çıkardım ve öyle söyledim gerçekten de öyle
Kendin öyle değilsen başkalarına niye öyle ol diyorsun bende seni el değmemiş temiz kız sanmıştım
Kimsenin eli bana değmedi uzaktan sevdim ben dokunmadan bakmadan sen bunu bilemezsin
Hep red mi yedin 😅
Kızlar akıllıymış 😂