Yani ben ciddi ilişki adamıyım ve hep ciddi ilişkim oldu (en az 1.5 yıllık gibi) flörtken ciddi düşündüğümü belirtmem kadınları soğutuyor mu? Yani ilk önce takılmalık olup sonradan mı ciddi olmak gerekiyor? Yoksa niyeti önceden belli etmek mi gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim, iyi geceler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok hoşlanmakta bir sıkıntı yok ama direkt evlilik konusu açanlara denk geldiğimde ya sıkıntılı ya da duygusal açlık çeken insanlar olduklarını gördüm. Evliliğin ciddiyetini kavrayabilen birisi ilk zamanlarda bu konuları açmaz ve düşünmez çünkü zamanla flörtüyle ilişkisi ilerler mi ilerlemez mi bilemez, hemen de tanıyamaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet, benim herkese yazdığım yazının bir birleşimi olmuş bu yazınız, ağzınıza sağlık, güzel düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
En İyi Cevaplar
Bakın kadın ve erkek aslında herkes tek bir şey istiyor. Kendisiyle uyumlu bir eş. İnanın ciddi düşünmüyorum diyen insan da kendisi gibi olanı ya da kendi ihtiyaçlarını tatmin edeni eğlendiren, güldüren birini ciddi şekilde hayatında ister. Hani örnek vereyim. Uçarı kaçarı bir erkeğe çok güzel bir rus kızı sönüp baksın. Ertesi gün nikah kıyar hiç düşünmez bile. Eğer bir insan arayışı devam ediyorsa ciddi değilim der. Kadin ve erkek farketmiyor. E şimdi soyle bir durum var. İlk başta hemen evlilik demek saçma olmasa da şu şekilde söylenmeli. Ben günü birlik ilişki arayan biri değilim. Ama karşılıklı birbirimizi tanıyalım. Yani ciddi ilişki insanıyım ama görüştük diye kendimizi buna şartlamak olmaz diyelim. En azından ben böyle söylüyorum. Takılmak değil tanımak niyetim diyorum.
78 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru, katılıyorum. Bende öyle yapacağım zaten bundan sonra, öyle yapıyordum da hatalarım varmış şu an farkına vardım. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Katılıyorum her kelimenize.
- +1 yıl
Aynen ben de öyle diyorum. Ama ona rağmen yalan söyleyen yatıp kaçmak isteyen çok oluyor onlar sinirimi bozuyor. Yani amacı ilişki emek değil tek derdi yatmak beni kandırmak için yalan söylüyor bunlar şerefsiz mesela.
- +1 yıl
@6272822882822882 onlar ne sevmeyi bilirler ne de sevilmeyi, katıksız m al lar.
- +1 yıl
Evet aynen öyle yani sen sevene kadar kırk takla atıyorlar sev güven diye sen sevip güvendiğin yüz verdiğin anda da sana çöp muamelesi yapıyorlar iğrençler gerçekten ama çok fazla var böyle erkek sadece kovalamayı seven sevgi değeri bilmeyen. Mesela bunları terk ediyorsun yine sana köpek oluyor sonra affediyorsun yine kazık atıyor. Cidden hasta gibiler yani değer verdiğin anda seni değersizleştieiyor asla mümkün değil böyle erkeklerin sağlıklı uzun normal ilişki yaşaması zaten bu tarz erkeklerin hiç düzenli uzun ilişkisi olmamış tanıdığım anca peşinden koşup iki gün flört ediyorlar her kadınla sonra saçmalayıp kaçırıyorlar. Asla evlenip çocuk da yapamazlar.
- +1 yıl
@6272822882822882 evet zaten etrafta böyle aptal çok olduğu için şu an bu haldeyiz. Bu erkekler kadınlara kötü davrana davrana soğuttular herşeyden, sonra arada benim gibi iyiler mahvoldu. Ben her zaman birisinin kalbini kırmaktan o kadar korktum ve öyle hassas davrandım ki, sonunda üzülen hep ben oldum. Yapacak bişey yok. Devir böyle. Ben karakterimle bilinir, tanınır ve değer görürüm. İnsanlar benim hakkımda hiçbir şey bilmezler ama karakterimi iyi bilirler. İnsanın konuşması dahi bir ön izlenimdir. Övünmüyorum fakat çoğu insandan daha iyi olduğumu düşünüyorum.
- +1 yıl
ya herkes aynı değil ama piyasnaın geneli var mesela piyasada çoğu kadın yalancı sadık değil erkeği cüzdan olarak görüyor kullanıyor sevmiyor ama ben hiç öyle olmadım. ben her zaman erkeğe sevgi saygı güven verdim sadık oldum ha ama çoğu kıymetimi bilmedi yani benim sevgimi saygımı enayilik gibi görüp kendileri saygısız değersiz davrandı sevgimi güvenimi bitirdi ama sonra ne oldu hep yıllar geçince onlar peşimde köpek oldu ağladı ama affetmedim. yani düzgün seven erkeği de kadını da değerini bilmek lazım şımarıp cepte görünce sonra yalnız kalıp pişman olursun çünkü.
- +1 yıl
ben de mesela aşık olup çok sevmesem de flört edip sevgili arkadaş olduğum her insana her ekeğe saygılı düzgün davrandım. sevmiyor arzulamıyorsam da kibarca istemiyorum dedim ama aşağılamadım yani aldatmadım saygısız davranmadım. ama bana aşığım ölüyorum seviyorum diyip de yalan sööylyen aldatan saygısızlık yapanlara beddularımı söyledim hayatları da hep bok oldu. çünkü iyi temiz ahlaklı ve düzgün insanın ahını almak kolay değil. karma cezasını verir.
- +1 yıl
"İyi insan" ibaresinin vücut bulmuş hali misiniz? Böyle şeyler söylemeniz çok hoş. Ve böyle olmanız.
Evliliğe sıcak bakan bir insan değilim normalde.. Ve daha yeni yeni tanıştığım biri bana evlilikten bahsetse koşarak uzaklaşırım.. Fakat uzun yıllar birlikte olduğum bir kişiyi çok seviyorumdur ve bana uzak Allah’a yakın olarak gördüğüm evliliği düşünebilirim..
01 Yorumla- +1 yıl
Karakter meselesi diyebilir miyiz kısaca, yakın zamanda sanki yıllardır tanıyormuş hissini veren de var, yıllardır tanımaya rağmen, hiç tanımıyormuş gibi hissettirende
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu flört kelimesi nereden türede merak edilesi, eskiden bir kadınla erkeği yanyana görünce bilirdik ki sevgililer.. Günümüzde flört sevişelim takılalım ama ciddiyet olmasının medeni hali gibi. Emek veren zaman yaratan ve hayatımda olan insana karşı dikkatli olan bir yapım var, karşımda ki insandan da aynı hassasiyeti beklerim. İlk buluşmada evlilik konusu açmam ama 1 2 buluşmadan sonra da o insan hakkında bir izlenimim oluşur o yolda ilerlerim. Bir ilişkiye dair beklentilerini de sorarım bunun illa evlilik konuşması olmasına gerek yok
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni soğutmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Peki karşınızda ki soğursa ne düşünürsünüz?
+1 yılBen soğudum çünkü daha hiç aramızda bir duygu yokken ilk günden haftadan evlilik ne yani saçmalık. Önce bi tanı vakit geçir. Ama tabii ki sevgili olup öpülüp koklaşıp duygu vermen evlilik veya aileden kaçıyorsa da soğurum. Her şeyin yeri zamanı var. Ne saçma sapan baştan konuşulmalı ne de duygular yakınlıklar olunca kaçılmalı. İkisi de kötü niyet bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
+1 yılBence bir yerde konuşulması gereken bir konu. Ben 20 yaşındayım ve hep ciddi düşündüğüm biriyle birlikte olmak isterim. Fakat flört değilde sevgiliyken konuşulur. Flört de süresi kısaltılmalı bence gittikçe sarpa sarar takılma gibi. Oda hoş değil iki kişi içinde. Şahsen 15 gün falan ideal. Sevgililik evresinde söylenebilir.
17 Yorumla- +1 yıl
Ben buna tanıma süresi diyorum, bir tanıma süreci içindeyken tabiki de böyle sorular sorulmaz fakat hani niyet belli edilir. Sonrasında sevgililik zamanına girişte de bu konu konuşulur çünkü ciddi düşündüğüm birisiyle sevgili olurum ve bunu iki tarafta konuşmalı ve bilmeli bence.
- +1 yıl
Ve açık konuşayım ben flörte biraz karşıyım bence eski çıkma teklifi geri gelmeli, flört adı altında onlarca kişiyle konuşanlar var.
- +1 yıl
Kesinlikleee!! Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz flört nedir ya? Saçmalık
- +1 yıl
Ahh. Bizim gibiler nerde? Ben neden bulamıyorum etrafımda.
- +1 yıl
Zamanı var her şeyin bence. Allahım gönlümüze göre nasip etsin 🩷 sabır
- +1 yıl
Aminnnn, en yakın zamanda, en güzeliyle. Aminnnn
- +1 yıl
Âmin 🙏🏻 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk başta soğur elbet. Şöyle ki evlilik taktiğiyle yatağa atan, çok hemcinsimiz var maalesef. Bir sene felan geçmesi gerekiyor bunun için. Ama ben, 40 yaşımdan önce evlilik düşünmediğimden; evlilik muhabbetleri açan kadınlarla iletişimimi kesiyorum. Gitsinler saf birini bulsunlar, ben daha doğru düzgün tecrübe edinemedim. Ama kadınlar genelde, benden tecrübeli. Bu yüzden yeterli deneyim edinmeden, evlenecek kadar canım değilim. Bu işlere de geç başladım, 30 dan önce seksin de içinde ilişkim olmaz gibi görünüyor. En az 6 uzun ilişki yaşamak gerekiyor ki ortalama Türk kadının tecrübesine yetişeyim. Yoksa kadın tatmin olmaz ve aldatır. Benim düşüncemde bakire kadın ise, imkansıza yakın. Bu yüzden kadından daha tecrübeli olmam lazım.
Bir de ekonomik bakımdan da istediğim noktaya gelememedim. Sürekli, devlet sınavlarına giriyorum. Evlenince, sınavlara çalışılıyor.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşu an 28 yaşımdayım. Ceza davam olmasa,3 sene önce memur olmuştum. Temize çıktım ama üç senem de gitti. 35 yaşıma kadar, kpss ve müdürlük sınavları kasacam kesin. Önce kariyer, kariyeri elde edene kadar da sınav dönemleri haricinde tecrübe ve ikisi de olduktan sonra kısmetse evlilik. Olması gereken de bu. Zira memur bayan istiyorum ki çocuğa iyi gelecek verelim. Bunun için, benim de memur olmam lazım. Özel sektör, çok kötü.
Selam Bayımm🦋
Önceden ciddi ilişki istediğinizi belirtmek iyidir
Çünkü bazen söylemezseniz kadın sizi knk yani arkadaş olarak görebilir çoğunlukla olan bir durum
Ayrıca ciddiyetiniz harikaydı🤜⭐️🤛
İyi Günler Dilerim⭐️11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ☺️ bende öyle düşünüyorum. İyi günler ve iyi geceler hanımefendi ☺️
+1 yılKimseyle flört etmediğim için bilmiyorum. Ancak düşüncelerim şu yönde; kimseye niyetini belli etmemek ve sadece o insanın sabrını sınamaya çalışmak. Gerçek düşüncelerini öğrenmek amaçlı, arkadaş gibi olmak. Ne tamamen ona bağlı, ne de bağımsız olacaksın. Sadece belli güveni oturtmuş insanı sınamayın, bu zarar verici eylemdir.
20 Yorumla
+1 yılÇok abartmadan tanışmaya yeni başladığınızda eğer anlaşırsak birbirimizi seversek çok uzatmadan yuva kurmak isterim de olumlu cevap verirse uzatmazsın ilerlersiniz. Ergen gibi dakika başı evlilik muhabbeti soğutuyor
22 Yorumla- +1 yıl
Yani ben bunu direk karşıya değil de, karakterim olarak bahsetmeyi daha çok mantıklı buluyorum çünkü aksi taktirde şey algılanabiliyor, sen beni nerden tanıyorsun da böyle evlilik düşünebiliyorsun oluyor.
- +1 yıl
Anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi olmanız çok güzel bir şey ama şöyle bir şey var ki o da, taş yerinde ağırdır. Yani tanımak için tanıştığınız her kıza ilk aydan ciddiyim diye baskı kurunca da dengeler biraz karışıyor.
24 Yorumla- +1 yıl
O zaman biraz yavaştan alıp normal şekilde ilerlemek gerek, fakat hani takılmalık birisi değilim ve o gözle anlaşılmak istemiyorum, karşımda ki insan beni takılmalık görmesini istemiyorum o yüzden niyetimi belli ediyorum hata mı yapıyorum?
- +1 yıl
Öncelikle sen ciddi düşünüyorsan ciddi düşünen kızlara göz gezdirirsin zaten. Ciddi olmayana bakmazsın bile, ayriyeten iki kişininde düşünce yapısı böyleyken erkenden bu konuları açmaya gerek yok. Zaten evet iki tarafta ciddi olabilir ve birbirinizi görünüş olarak beğenmiş olabilirsiniz ama zevkleriniz ve kafalarınız uyuşmayabilir. Bu sebeple yolları ayırabilirsiniz. Her zaman ciddi düşünen iki kişi sonunda evlenmiyor ya, o yüzden aceleye getiriri gibi davranmaya da gerek yok.
- +1 yıl
Anladım çok teşekkür ederim, dürüst ve karakterli birisiyim, fakat hep yapmacık ilişkilerden ve karakterlerden uzak durdum, fakat doğru söylüyorsunuz, böyle olmam illa evlilikle sonuçlanacak diye bir şey yok, aslında flörtken seviyemi ve çizgimi belli ediyorum fakat sanırım daha doğru adımlar atmam gerek. Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Esenlikler dilerim.
- +1 yıl
Rica ederim efendim iyi akşamlar.
+1 yılYa bana erkenden evlilikten söz ediyorsa yalancı geliyordur inanmam ve sogurum
42 Yorumla- +1 yıl
Belli bir süre konuştuktan sonra bile mi?
- +1 yıl
En az 6-7 ay geçmesi lazım. T
+1 yılEvlilik ciddi bir karar. Tanışır tanışmaz niyetim bu diye anlatılacak bir düşünce kümesi değil.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, esenlikler dilerim.
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Beni en çok soğutan şey 2. Günde ben sana aşık oldum öldüm bitiyorjm lafları lan daha beni tanımiyosun ki sevesin bana saçma geliyor
16 Yorumla- +1 yıl
Hwhejwjssj ya cidden oluyor o, ama nedeni ne biliyor musun bence içinde tutamamak, yani insan böyle içinde tutamıyor ya bazen ve herşeyi haykırası geliyor. Bende yapmıştım bir kez sonra lan dur bi dk ben ne dedim oldum 😅😅
- +1 yıl
Evet bende öyleyim, aşık olursam mümkün değil bırakmıyorum ve zirvede yaşatıyorum sevgilimi, kesinlikle hoşlantı ama bazen öyle hoşlanıyor ki insan evlenmek istiyor :)
- +1 yıl
Hahahs, valla zor falan ama bence dünyanın en güzel şeyi, iki kafa bir olunca tek vücutta yaşamak daha kolay
Dostum niyetin bâki olsun. Karsindakine niyetini acikca soyle kabul eden zaten seninle yola devam eder.
15 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, evet bende hep bu kafada oldum fakat artık biraz daha bunu söylemeden çizgimi belli edip biraz da karşıdaki kişiden buna göre adım atmasını bekleyeceğim. Sanırım çizmem gereken yol bu
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim, şu zamana kadar öyle oldum, bundan sonra da buna dikkat edeceğim. 🙏🏻
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim, teveccühünüz, sizde kendinize iyi bakın.
+1 yılBeni o ladar daraltıyor ki bu durum… anlatamıyorum da 🥲
25 Yorumla- +1 yıl
Neden anlatamıyorsunuz? Yani anlamıyorlar mı acaba yoksa açıklayamıyor musunuz?
- +1 yıl
Açıklayamıyorum kalp kırmaktan korktuğumdan aynı zamanda üzmek istemediğimden
- +1 yıl
Yufka yürekli olmanız.. onur duydum. Kimse bu kadar ince ve naif değil. O zaman biraz dikkatli seçim yapmanızı öneririm. Dünya hassas kalpliler için bir cehennem.
- +1 yıl
Sağolun. Art niyeti olmadığını biliyorum ama genel olarak sekiz yıl sonrasını bile hesap edip kontrol etmek isteyen biri bense tam tersi 😅 bir şekilde orta yolu buluyoruz çok şikayet edipte mevcut huzuru bozmayı hiç sevmem
- +1 yıl
😅 dikkat edin yine de, evliliğe 8 sene varsa plan yapmak için çok erken, tabii ki de yapılmalı ve hani hayaller kurulmalı ve konuşulmalı, fakat bazı şeyler zamanında güzel cidden.
+1 yılEvlilik konusu açılmaz direk. Zamanla olur o işler.
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Dikkate alacağım bundan sonra
- +1 yıl
Rica ederim
Taktik olarak görülür. Hemen bu konular konuşulmaz önce ona bunu hissettirmen gerekir.
13 Yorumla- +1 yıl
Mesela nasıl? :)
- +1 yıl
Doğru diyorsunuz. Bende öyle yapmaya karar verdim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. soğutmuyor ama dikkat edilmesi lazım cinayete suçlu aranıyor olabilir :D
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence bir cok kadini sogutuyordurflort oldugu icin sozler havada kaliyor
13 Yorumla- +1 yıl
Fakat hani takılmalık birisi değilim ve o gözle anlaşılmak istemiyorum, karşımda ki insan beni takılmalık görmesini istemiyorum o yüzden niyetimi belli ediyorum hata mı yapıyorum?
- +1 yıl
Evet bence oyle yapiylesun iliskide olsan neyse karsi taraf onune gelene bunu dusunuyor olabiir
- +1 yıl
Doğru diyorsunuz, çok teşekkür ederim
+1 yılFlörtlükte elbette soğutur çünkü daha tanışma aşamasıdır ve benimle tanışma sürecinde olan birinin direkt evlilik konularını konuşması herkese aynı konuşmayı yaptığını düşündürür ve soğutur.
10 Yorumla
+1 yılŞahsen konuşmazdım. Hatta ilişki ilerlese bile birkaç yıl konuşmazdım. Henüz birbirinizi tanımıyorken evlilikten vahsetmek yorar. Ne zaman ki tamam biz uyumluyuz desin o zaman ölümüne gider.
10 Yorumla
+1 yılBenim hiç sevgilim olmadı çok isterdim flört etmek bı kızla konuşmak o duyguyu yaşayamadım aşık oldum ve hiç istemediğim bı kadına ayrılmaya calissamda yapamadım ve evlendik hayalimdeki kadın degil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbeni soğutmaz
niyeti belli emek lazım bencede bende ciddiiciyim20 Yorumla
+1 yılFlörtlük fikri tamamen soğukluk hissi veriyor. ıyyk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılSeveni soğutmaz. Daha ilk buluşmada yapılıyorsa soğutur ama orası ayrı
10 Yorumla Ne güzel flört dönemindesin her şey istediğin gibi evlenip de belanı mı arıyorsun 🙄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılSoğutur tabi evlilik konuşmak için flört aşaması çok erken olur ve saçma olur.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik defteri kapandı bu saatten sonra aynı evi paylaşıcağım kadın olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılFlörtken konuşulması çok saçma. Ortada daha net bir şey okken ne evliliği
10 Yorumla Flörtken evlilik konuşulur mu ya? Tanıma süreci. Tanımadan evlilikten bahsetmek samimiyetsizliktir dolayısıyla kızlar samimiyetsiz erkekten soğur..
13 Yorumla- +1 yıl
Fakat hani takılmalık birisi değilim ve o gözle anlaşılmak istemiyorum, karşımda ki insan beni takılmalık görmesini istemiyorum o yüzden niyetimi belli ediyorum hata mı yapıyorum?
- +1 yıl
Mesela bana açabilir misiniz çünkü ben hani pek flörtöz değilim, hayatımda da hep niyetimi ilk başta belli ettim ve ona göre aldım hayatıma insanları, rica etsem tavsiyede bulunabilir misiniz, duruşumla karakterimle belli ettiğimi düşünüyorum fakat hani ben evlilik istiyorum da diyorum, onu demeden de belli ediyorum karakterimle.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1.5 yıllık ilişki ciddi iliski mi evlilikse eger niye evlenmiyon o zaman bu laf yeni moda oldu şimdi ben ciddi iliski insaniyim evlenecegim hadi herhalti yemeye baslayalim o zaman 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle baştan konuşulmalı. Bende cidi kafadayım takılmalık bana ters
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim cevabınız için :)
3. Buluşmadan sonra evlilik konusu açılmamışsa yeterli samimiyet kurulamamıştır ve o is flört ve takilmaca modunda sürünür. Bu sürüncemede ortalama 1 yıl sonra evlilik düşünülür ve olası bir evlilik %50...
10 Yorumla
+1 yılBence konuşulmaz, ben soğurum baya, hele bir sevgili olun, bu ne hız canım?
112 Yorumla- +1 yıl
1 ay konuştuktan sonra karakteri belli etmek sizce yanlış mı?
- +1 yıl
Nasıl yanii gerçek karakterini göstermiyor musun? Bak ne dicem iyi ya da kötü gerçek karakterini bir an önce göstermelisin…ilerde sorun olur benden söylemesi :)
- +1 yıl
Karakterin nasılsa öyle davranılmalı hep, bir gün ayrı diğer gün ayrı olmaz bence
- +1 yıl
Yok yok ben karakterimi her zaman belli ederim hani öyle bir hata yapmam asla. Sadece şunu söylemek istedim, ilişki karakterini belli etmeli o anlamda karakter dedim, çünkü bir insan nasıl olursa karşısına da öyleleri çıkıyor. Ben sadece niyetimi baştan belli ediyorum. Diyorum ki benim kartlarım açık, senin de açıksa tanışalım. Yoksa kusura bakma yoluna diyorum (mecazen). Yoksa insanlar çok salmış. Herkesin derdi başka şeyler.
- +1 yıl
Bence yaptığın şey yanlış değil, gayette haklısın, niyetini baştan belli etmek kötü bir şey değil
- +1 yıl
Ama insanlar bundan neden korkuyor? Yani neden ki? Ben kimseye zarar vermemişim, hep iyi bir insan oldum ve karşımda ki insanı hep başımın üstünde tuttum, hani karakter evet çok önemli fakat. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Kız arkadaşlar da olsun, tanışmaya çalışırken ki kızlar da olsun hep bir garipler. Sanki kimsenin niyeti evlenmek değil gibi.
- +1 yıl
Evet haklısın, bazı insanlar cidden garip, hatta bazıları sadece eğlence için sevgili yapıp, peçete gibi kullanıp atıyorlar…Cidden eğlence için asla sevgili yapılmamalı bence…öyle insanlar tanıyorum ki, her hafta sevgili yapıyorlar, birinden ayrılıyor biriyle oluyor, çok garip gerçekten… Anlam veremiyorum böylelerine…
- +1 yıl
Bende... Yanlış zamanın insanları mıyız diye düşünüyorum bazen. Bunu düşünmeye itenler utansın.
- +1 yıl
Hayaattt :)
- +1 yıl
Boşverelim değil mi, nasılsa her şey yoluna girecek :)
- +1 yıl
boş ver üzülme, hayatta sevgili olmadan da yaşayabilir bir insan :) şahsen ben artık ne sevgili yaparım nede evlenirim :) en güzeli arkadaşlarla ve aileyle olan huzurlu bir hayat :) Zorlamayacağım aşktaki şansımı daha fazla ben hahaha, iyi geceler
- +1 yıl
😅 o zaman size başarılar dilerim, teşekkür ederim sohbetiniz için, iyi geceler.
+1 yılBeni soğutmaz yeni de tanışmış olsak o insanın ne düşündüğünü bilmek isterim
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum. Ciddi insanla birliktelik her zaman daha kalitelidir.
Beni baya uzaklaştırıyor ya hissim oluşucksa da oluşmuyor soğuyorum
110 Yorumla- +1 yıl
Samimiyetsiz geliyor sanırsam
- +1 yıl
Peki, bunu şu şekilde yapsa; niyetim ciddi bir ilişkiye sahip olmamız, birlikte kurulacak bir temelde ikimizin de niyetini önceden bilmek isterim, şu an daha herşeyin başında bunu konuşmayı çok isterim çünkü ben hayatıma kolay kolay kimseyi almam. Eğer beni tanıyıp sonrasında kafalarımızın uyuşmasına göre bir yola çıkıp çıkmayacağımızı birlikte kararlaştırmak bence bizi daha çok mutlu edecek. Benimle bu yola var mısın?
- +1 yıl
Gibi olsa nasıl olur sizce? Ben söylemişim gibi düşünün veya beğendiğiniz birisi.
- +1 yıl
Mesela 1 aydır konuşuyorsunuz ve bunu duydun, bu bir ciddi ilişki teklifi değil midir?
- +1 yıl
O zaman cevabınız evet olurdu, anladım. Teşekkür ederim.
+1 yılYok ben soğumam aksine hoşuma gider. Karşındaki insanın niyetini bilip ona göre davranırım.
15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :) böylelerinin halen daha var olduğunu bilmek güzel.
- +1 yıl
Rica ederim. Bana göre en doğrusu bu şekilde olmalı. Evlenmek gibi bı niyetim yoksa niye biriyle konuşayım ya da tanışayım ki
- +1 yıl
Evet bende öyle düşünüyorum, ama işte yazanların çoğu rahatsızlık duyduğunu da söyledi, çünkü korkuya neden oluyormuş. Hani ben sürekli birilerinden hoşlanmıyorum, ve hoşlandığımda da cidden herşeyiyle seviyorum. Fakat insanlar bundan rahatsızlık duyuyor ve kendilerini çekiyorlar.
- +1 yıl
Evet o korku bende de olmuştu. Eski erkek arkadaşım da bana niyetinin ciddi olduğunu evlenmek istediğini söylediğinde bı tedirgin olmuştum ama birbirimizi anlayınca, sevince sorum kalmıyor
- +1 yıl
Öyle birisi lazım desenize..
+1 yılKonuştuğun kadına göre değişir bence herkes menfaatçi ne istediğine bağlı karşı tarafın.
115 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumunuz için, evet biraz öyle, karşılıklı karakter çok önemli tabiki.
- +1 yıl
Evet karakter önemli evlilik konusu bile açsan ciddiye de almayabilir alabilir de o konuştuğun kişiye bağlı işte herkes aynı değil zaten belli edersen hal hareketlerinden nasıl biri olduğunu o da işine geliyorsa konuşur işine gelmiyorsa konuşmaz
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum :) çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.
- +1 yıl
Sende aynı ben gibisin ama bizim gibi iyi niyetliler üzülüyor genelde 😂
- +1 yıl
:) eğer herkes iyi niyetli olursa kimse üzülmez bence? :)
- +1 yıl
Bu devirde zor
- +1 yıl
Olsun, imkansız değil. :)
- +1 yıl
Öyle de bakalım
- +1 yıl
Sıkmayın canınızııııı, her şey hallolur. İçimizde ki umut ve neşe sönmesin yeter ki :)
- +1 yıl
Ömür boyu yalnız kalacağımı düşünüyorumm
- +1 yıl
Neden? Anlatmak ister misiniz?
- +1 yıl
İlişkilerimde değer görmediğim, kıymetim bilinmediğim için öyle düşünüyorum düzgün biri olsa da illa bi sorun çıkıyor genelde hep karşı taraf sorunlu oluyor
- +1 yıl
O zaman sorun siz değilsiniz, karşı taraf :) canınızı sıkmayın, denemeye devam. Doğru olanı bulana kadar hemde :)
- +1 yıl
😂 Bilmiyorum bakalım
- +1 yıl
Günaydın valla bende hanım efendi gibi duşunuyorum
+1 yılSoğutmaz aksine flörtken söylemek daha samimi ve içten olur ciddi düşündüğünü belli etmiş olursun.. 😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı. 23 yaşında ciddi ilişki pp de öyle demiyor neyse ne istiyorsan belli et
02 Yorumla- +1 yıl
Ne?
- +1 yıl
Pp ne diyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yıl1.5 yıllık flört mü olur bu ne aq sözleşme mi yaptınız
02 Yorumla- +1 yıl
İlişki 1.5 yıllık
- +1 yıl
👍.
+1 yılİlk başta olmaz o işler.. tanıyınca belkide sana göre olmadığını anlayacaksın
07 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle katılıyorum, o yüzden hata yaptığımı farkettim, şu zamana kadar benim gibi düşünen insanlar girmiş hep hayatıma fakat çoğu insan böyle düşünmüyor
- +1 yıl
Bir kıza ilk zamanlarda böyle bir şey söylersen .. o kız aklından' ne malûm belki ben bu şekilde düşünmeyecegim.. ya da beni ne çabuk tanıdın da karar verdin.. ne bu acele be adam' diye geçirir..
- +1 yıl
Evet genelde öyle oluyor sanırım
- +1 yıl
Sanırım fazla kaçar
- +1 yıl
Ama dediğim gibi hani böyle yavan ve saçma sapan ilişkileri istemeyen birisiyim, o yüzden niyetimi belli etmem gerektiğini hissediyorum, fakat bu şekilde olmaması gerektiğini anladım, çok teşekkür ederim değerli görüşünüz için.
- +1 yıl
Ya anlarsın zaten kızın hal hareketlerinden.. konuşma tarzından.
- +1 yıl
Bazıları öyle garip ki, anlatamam. 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKıbrıs meselesini görüşün. İsrail savaşını bitirme planları yapın. Ekonomiyi düzeltme planları yapın. Böyle flört mü olur? (!)
00 Yorumla
+1 yılKadından kadına göre değişir, kimisini soğutur seni garantiye alır, kimisini de mutlu eder soğutmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Peki ben dürüst ve ciddi birisiyim ve karşımdaki kadını da beğenmişim ki konuşuyorum, hani tanıştıktan sonra ben böyle birisiyim ve sende çok hoş birisisin, benimle bu yolu yürümek ister misin gibi mi olmalı bu, yoksa akışında mı ilerlemeli?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimisini soğutur kimisini ümitlendirir
21 Yorumla- +1 yıl
Evet iki çeşit insan var, ve bence bunu kişi kendi karakterinin bu şekilde olduğunu belirtmeli ve buna göre bir yol çizmeli, bence olması gereken bu.
+1 yılHayır tabii ki niye korkutsun ki evlenmek için konuşuyorsan evlenmek için konuşun
00 Yorumla
+1 yılhemen konusunu aciuorsan evet sogutur. kadinlar biraz zaman gecirmeyi ve karsisindakini cozmeyi sever. eger karsindaki kisi takilmak icin konusuyorsa senden uzaklasir. ama uzun bi sure konustugun biriyle evlilik konusunu acabilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum, teşekkür ederim yorumunuz için
Hayır net bir şekilde amaç belirtilmeli
13 Yorumla- +1 yıl
Başta karakter olarak ciddi olduğunu belirtmek bence çok mantıklı çünkü yolu baştan çizmek gerek diye düşünüyorum. Sizce?
- +1 yıl
Buna daha çok katılmaya başladım. İnsanlar ciddi insan istiyorlar ama gevşek insanlardan bıkmışlar, sorun burada aynı karakterde ki insanların bir araya gelip gelmemesi. Bu da düşük ihtimal.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgili değilken konuşmak soğutabilir beni
11 Yorumla- +1 yıl
Kişi karakterini açıkça ifade edip öyle başlamalı ilişkiye öyle değil mi? Sürekli de konuşmaya gerek yok bence, niyet belli ve karşılıklı ise çok güzel ilişki olur ve eğer tam anlamıyla uyarsa karakterleri evlilik olur diye düşünüyorum.
+1 yılNiyetinizi ilk baştan belirtin beyler
42 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum 😂
- +1 yıl
Sonra boşuna umutlanıyoruz 😔
Flört olmanın başında söylediyse o adamı ciddiye almam sebebi şudur kızlar her kıza böyle ciddi düşünüyor diye düşünür herkesle evlilik muhabbeti açılmaz bu muhabbetler 1 sene sonra falan açılmalı 🌻
01 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuz için teşekkürler, katılıyorum, ilişkinin başında bir seviye de karakteri belli etmek şarttır fakat sonrasında bunu üsteleyip kuşkulandırmamak gerek bence de.
+1 yılEğer gerçekten olucak bir kız/erkek ise ciddi konuşulur
10 YorumlaEvet hemen ciddi düşünen biriyle karşılaşınca soğuyorum istemsiz
10 Yorumla
+1 yılSevgi varsa niye soğuyim aksine karşımdaki kadının niyetinin bu olması beni mutlu eder
10 YorumlaBence soğutur çünkü gelecekte ne olacağınızı bilemeyiz 2-3 senelik ciddi bir ilişki olursa soğunulcak bir durum yok ama flörtken çok erken
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum, taraflar birbirlerini daha iyi tanıdıkları da atılması gereken hoş bir adım olur fakat daha başlangıçta ise gerek olmadığını düşünüyorum artık. Teşekkür ederim yorumunuz için
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. İnsan aşıksa aksine gurur duyar
10 YorumlaBende aynı durumdayım, soru açıcaktım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir
10 YorumlaSoğutmaz konuşabiliriz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet.. Aşırı hızlı soğutuyor..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaksine sogutmaz daha cekici kılar
15 Yorumla- +1 yıl
Bir kesim böyle derken, bir kesim de soğutur diyor 😅
Cevap sahibi+1 yılonlar evlilik düşünmüyordur şahsen bir erkek ilk tanışmada amacını belli etmeli herkes ona göre yol almalı dürüst erkek iyidir
- +1 yıl
Kessssinlikle katılıyorum. Dürüstlük ve mertlik kazanacak. Buna adım gibi eminim :)
Cevap sahibi+1 yılyani demek istedigim şu erkek amacını söyler iki söyleme şekli var birincisi bu doğru olanda budur kişiyle degilde amaç doğrultusunu belli ediyordur ikinciside şu işte seninle evlilik düşünüyorum şöyle böyle bu şekilde diyorrsa uzaklaşırım genelde bunlar manipulatif lovebombing yapan kesim olur
- +1 yıl
Evet çok doğru, hani ben mesela hep şey derim, hani ben ciddi ilişki adamıyım, ben öyle iki gün takılıp geçenlerden değilim, amacım mutlu olmamız ve bunu birlikte başarmamız, diye niyetimi belli ederim, ve aslında bir ay tanıma sürem vardır. Bir insan bir ay da niyetini belli eder. Ben bu kuralın yanıldığını hiç görmedim açıkçası. Gereksiz tavırlardan uzak sade ve birbirini tanımaya çalışan iki insan olmak isterim, ve hani flört sayını sıfıra düşür yoksa benimki düşecek terimini kullanırım, flörtü sevmem fakat insanlar öyledir ve bu hoşlarına gidiyor, birden fazla erkekle konuşmak. Bana ters açıkçası böyle şeyler. Ben tek kişiyle konuşurum ve tek olmak isterim. Saçma sapan taktiklerden uzak bir şekilde.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır hoşuma gidiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim cevabınız için.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!