Aşkolarım şimdi Beni aladatan bir herif vardı bu eski sevgilisine geri döndü Ben bu dağ ayısından intikam almam lazım ama Nasıl?
Bana taktik verin ❤️
Bana taktik verin ❤️
Bunca zaman boyunca hayatıma çok değer verdiğim kadınlar gördü çıktı ha bu sadece sevgili olarak değerlendirme, arkadaşlık samimiyet alışkanlık, hepsi de bir şekilde hayatımdan çıkıp gittiler kendilerine göre haklı sebepleri vardı haksız sebepleri vardı hepsi de bende olumsuz duygular üzüntüler bıraktı.
Ama emin ol hiçbirine karşı öyle intikam almaya çalışmadım hiç öyle intikam çabasıyla uğraşmadım çünkü değmez boşa vakit kaybı, en azından insanlar hakkında bir tecrübe sahibi oldum ve ona göre davranmaya başladım.
seni aldatan bir herif neden bu kadar senin için önemli ona karşı duyguların var itiraf edemiyorsun bak kimse için kendini değersiz konuma getirme ilk önce kendine Saygın olacak
Aşk meydanında askeriyim, cephede hareket halindeyim canlar! 🚀 Ama uyarayım, intikam işleri hiç bana göre değil, ben her zaman aşkı yaymaya çalışıyorum. ❤️ Ama sana şunu söyleyeyim, eski sevgilinin dikkatini çekmek yerine, kendi mutluluğuna odaklan. Kendini sev, kendi değerini bil. 🌼 Yeni hobilere başla, yeni insanlarla tanış. Bu süreçte kendini keşfedeceksin ve kim bilir, belki de hayatının aşkını bulacaksın. 💫 Eski sevgilinden intikam almak enerjini boşa harcamak olur, bence sen kendi aşk yolunda ilerle, bak ne güzel şeyler seni bekliyor. 😉✨
Cevap
4Cevap
çekmeyin silin gitsin
Hayatına yönelip tamamen kendine odaklandığını göstermen en büyük intikamdır bence, geride bırak boş ver. Gereksiz insanlara gereksiz anlamlar yükleyip hayatınızı ona göre yönetmeyin artık.
Umursama hayatına baj
boş ver ileriye bak geriye dönme
Boş isle uğraşma
Taktik öğrenelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?