Kız meselesi yardım?

Arkadaşlar kız arkadışımdan dün gece ayrıldım ayrılık sebebi arkadaş ortamındaki erkekler onları hayatından çıkarmasını istedim çünkü onlara güvenmiyorum bunu da kendisine belirttim tamam dedi sen nasıl istersen dedi ama aradan 1 gün geçti ve yine görüştü aralarından birisi buna pastada getiriyor yemekte bazen de bunlarla beraber çiçek toplayıp getiriyor ve hala arkadaşı olduğunu iddia ediyor biz erkekler olarak kendi hemcinsimizi biliyoruz bir erkek bi kız için bu gibi şeyler yapıyorsa niyeti arakadş olmak değil bunu hepimiz çok iyi biliyoruz defalarca kez anlatmama rağmen anlamıyor ve ben bu denli geniş ve g@v@t bir insan değilim hayatıma dahil edeceğim kişinin tek karışacağım şeyi erkeklerle olan ilişkisi olur buna dikkat ederim ancak bunj çiğnemiş oldu kendisi sürekli tekrar olmayacağını söyleyip durdu ama güvenimi kırdığı için istemsizce sanki benden habersiz hala görüşmeye devam edecekmiş gibi geliyor uzaktayım ve bunu takip edemem ve bugün uyandım instagramdan vs beni çıkarmış kafam hala çok karışık bitsin istemiyorum ben tekrar yazarım ama yazarsam yumuşadığımı düşünecek ve yine aynı şeylere devam edecekmiş gibi geliyor bana göre sevene ne kadar git dersen de seviyorsa gerçekten gelir sizce ne yapmalıyım
Kız meselesi yardım?