Sizce ben mi haklıyım kız mı?

Bigo live diye bir uygulama var oradan tanıştık hediye falan attım buluştuk numarasını instasını aldım bu ay hediye yerine para attım 3.500 2 gün önce işteyken beni 2-3 defa aradı çalışıyorum şu an atamam dedim oda sıgara içiyorum alıcam yatıcam dedi her neyse normalde dün buluşcaktık bu bana cumayı cumartesiye bağlayan gece muhtemelen yarın görüşemiycez hem hava kötü hemde ailevi sorunlar var yazmış sonrasında biryere çıkıcak durumum yok şu an demiş yani kesin bir şey yok ertesi gün yazmadı hiç yazmama rağmen buluşacak mıyız diyorum cevap yok bende sinirlendim çevrimiçisin yazmıyorsun dedim oda ertesi gün pardon sen bana hesap mı soruyorsun bana hesap soramazsın bana 3 kuruş para yedirdin diye beni köpeğin yapamazsın sabrımı zorlama falan benimde en son tepem attı bende ağzıma geleni söyledim sen üslubuna dikkat et benle doğru düzgün konuş diye tepemi attırdı yani en sonunda yav benim hesap sorduğum yok canımı sıkan cuma günü para lazım olunca beni 2-3 defa arayıpta ertesi gün buluşma ihtimalimiz varken beni adsm yerine koyup mesajlara bakmaması ve uyuyorum demesi 24 saat uyudun he he birde sen hayırdır falan diyor tepemi attırdı yolu verdim zaten insanlar ne kadar nankör gördük