Bir erkeğin kadından hoşlanmadığı nasıl anlaşılır?

Bir erkek var, benden hoşlandığını hissediyordum davranış ve söylemlerinden. Ama en sonki konuşmamızda resmen bana sesini yükseltti ve çok sert konuştu. Hoşlanıyor olsaydı belki de bu kadar sert davranmazdı, değil mi? Bilmiyorum belki benimle konuşmak için öyle yapmıştır diyorum çünkü ofiste peşimden geziyordu. 😅 Ama yine de hoşlanıyor olsa belki de daha yumuşak bir ses kullanırdı..

Öyle sert davrandığı için bir süredir pek konuşmuyordum ama iş ortamında olduğumuz için bunun biraz çocukça olduğuna karar verdim. Bugün selam verdim, karşılık verdi ama eskisi gibi değildi, ses tonu çok hissizdi.

Bir de işle ilgili sormam gereken bir şey vardı, başkasına soracaktım ama ona yönlendirdiler, keşke yine de onun yerine başkasına sorsaydım diyorum... Sorumu geçiştirmeden yanıtladı ama gözlerime pek bakmadı, bir de kendisini geriye çekti ve vücudunu bana döndürmedi. Yani tamamen olumsuz bir beden dili..

Siz nasıl değerlendirirsiniz?

Ben çok hoşlanıyorum galiba, başka yar istemiyorum. 😆 Çünkü niye, çok canım bir kadınım..

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kendini benden geri çekmişti, bugün baktım bir kızla dip dibe oturuyorlar. ilkin kucağına almış sandım.

Aşktan yana şansım yooook
Ağlıyorum derdim çok 🤣🤣

Neyse ya bu adam benim sevgilim
Güncellemeler
+1 yıl
olsa büyük ihtimal her gün çok kıskanırım. bu arada okey reklamları yine bu soruda beni yalnız bırakmamış sağolsun. cinsellik sorusu değil KS ahalisi 😄
Bir erkeğin kadından hoşlanmadığı nasıl anlaşılır?