Aşktan yana şansım yooook
Ağlıyorum derdim çok 🤣🤣
Neyse ya bu adam benim sevgilim
Bir erkek var, benden hoşlandığını hissediyordum davranış ve söylemlerinden. Ama en sonki konuşmamızda resmen bana sesini yükseltti ve çok sert konuştu. Hoşlanıyor olsaydı belki de bu kadar sert davranmazdı, değil mi? Bilmiyorum belki benimle konuşmak için öyle yapmıştır diyorum çünkü ofiste peşimden geziyordu. 😅 Ama yine de hoşlanıyor olsa belki de daha yumuşak bir ses kullanırdı..
Öyle sert davrandığı için bir süredir pek konuşmuyordum ama iş ortamında olduğumuz için bunun biraz çocukça olduğuna karar verdim. Bugün selam verdim, karşılık verdi ama eskisi gibi değildi, ses tonu çok hissizdi.
Bir de işle ilgili sormam gereken bir şey vardı, başkasına soracaktım ama ona yönlendirdiler, keşke yine de onun yerine başkasına sorsaydım diyorum... Sorumu geçiştirmeden yanıtladı ama gözlerime pek bakmadı, bir de kendisini geriye çekti ve vücudunu bana döndürmedi. Yani tamamen olumsuz bir beden dili..
Siz nasıl değerlendirirsiniz?
Ben çok hoşlanıyorum galiba, başka yar istemiyorum. 😆 Çünkü niye, çok canım bir kadınım..
Biz erkekler göz temasına gelirsek fener yiyen tavşan gibi dona kalırız. Senden hoşlansa bile sana belli etmez asla ve asla. Bence çözüm olarak biraz arkadaşça samimice yaklaş. Arkadaşı olmuş gibi davran sonradında o sana açılır
nasıl arkadaş olabileceğimi bilmiyorum 😆 bir ara arkadaşça davranmıştım, işyerinde yakınında oturuyordum falan, sen niye burada oturuyorsun ki falan diyordu. ben de artık yakın oturmuyorum.. Başka da kimseye sen niye buraya oturuyorsun falan dediğini duymadım. Beni o kadar istemiyorsa ben de oturmuyorum artık..
bir akşam da yine onun yanına oturmuştum, sohbetimiz olmuştu biraz. bir iş yapıyordu, yardım edeyim mi dedim istemedi ama yanında durup sohbet edemedim. moladaydim başka yere kaçtım. sanki ben arkadaş olmak istedikçe o istemiyor. kendini kapatıyor gibi hissediyorum..
Evet haklısın
Değer veren bir insan ne olursa olsun sesini yükseltmez burada bir saygısızlık olduğunu düşünüyorum ve saygısızlığın olduğu bir yerde sevgi asla olmaz.
Cevap
8Cevap
Şen şakrak akıllı zeki bi bayansın biraz abest olcakta sana koca mı yok :) bırak şu adamı ondan olmaz diyorum sana.
yaşayamadığım için aklımda kaldı galiba.. geçen de story atmıştım, ilk storymi görmesi uzun sürdü, ikinciyi bir kaç saat sonra attım, hemen baktı. ben de canım gibi ona baktım 😅 sence bu ilgisi olduğunu göstermez mi..
ahaahahah peki madem ama bence biraz da olsa merak etmiş ne yapıyorum diye 😅
peki 😆
Erkekler nettir komşi bir erkek senden hoşlanmıyorsa soru işareti bırakmaz kafanda
bende soru işareti bırakıyor ama 😅
İlgi , merak, görüşmek istemesi (belli bir süre belirtmeden), sizi düşünüyor olması, konuşurken veya siz konuşurken gözünüzün içine bakıyor olması.
O kadında uzak ve ilgisiz durur
yani bilerek mi öyle yapıyor
Çok canım bi kadın kendisine bağrılmasını sevmeeez
bağrılmasını sevmiyorum tabi ki. biraz sert davrandı, uzakta olduğum için sesini yükseltti. mal gibi bağırmadı 😆
Ahahah 😅
dalga geçiyorsun değil mi 😅
doğru o şekilde sesini yükseltmezdi, tam tersine yanıma gelirdi iyice
evet gelmedi neyse umrumda değil artık naparsa yapsın. ben her zaman Tanrım beni doğru eşe yönlendir diye dua ediyorum, bence doğru eşe yönlendiriyor beni 😇
evet duygularımın değiştiğini hissediyorum
Tiksiniyormuş gibi bakar
öyle bakmıyor
Beni sizin orada işa aldır
ajahah oldu😆
İlgisi yoksa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?