arkadaşlar ben 3 gündür bi çocukla konuşuyorum ortak bir arkadaşımız var ben beğendim onu bu yüzdende yazdım instadan takipleşiyorduk zaten.
konuştuk biz 3 gün buluşalım dedi bende olur dedim buluştuk biz daha dün ve bulusmanın 3. saati gibi ayrılırken yani eve gidicekken sarılalım mı dedi bende olur dedim sarıldık sonra dudağımdan öptü şok oldum ben kaldım yani öyle 3 kere oldu yani tam o an degil de o saat icerisinde☺️ ama yani hiçbirinde ben yapmadım o yaptı☺️ ve dün bi arkadaşıma söyledim dedi ki ben bunu biliyorum ben nerden biliyosun diye sordum dediki bana bu benim arkadaşımdan hoslanıyo o kızın adı banu olsun bende banuyla arkadasım yani konusmuslugum var kızla. 1 aydır bu ondan hoslanıyomus ama zaten ben yeni yeni konuşmaya başladım belki olay farklıdır. ben gittim cocuga sordum banuyu anlatıyorum falan bilmemezlikten geldi baya ben tanımıyorum onu yanlıs soylemısler sana falan dedi sonra ses kaydı attım bikac tane buna dediki iste (bu arada bu goz kırpmıs kıza okulda bide arkadaslarına bızı yapsanıza falan demıs) goz goze geldıgımız ıcın goz kırptım ona asıgım dıye mı anlamıs o da dedi bide bu arkadas mevzusuna da ARKADAŞIMA ŞAKA OLSUN DİYE DEDİRTTİM BENİM ONDAN HOŞLANDIĞIMI SÖYLEYİN ŞAKAYDI YANİ DEDİ VE PEKİ YAZDIM BENDE 1 SAAT SONRA FALAN DUN GECEDEN BERİ KONUSMUYORUZ SAAT 17.02 NE YAPCAM
konuştuk biz 3 gün buluşalım dedi bende olur dedim buluştuk biz daha dün ve bulusmanın 3. saati gibi ayrılırken yani eve gidicekken sarılalım mı dedi bende olur dedim sarıldık sonra dudağımdan öptü şok oldum ben kaldım yani öyle 3 kere oldu yani tam o an degil de o saat icerisinde☺️ ama yani hiçbirinde ben yapmadım o yaptı☺️ ve dün bi arkadaşıma söyledim dedi ki ben bunu biliyorum ben nerden biliyosun diye sordum dediki bana bu benim arkadaşımdan hoslanıyo o kızın adı banu olsun bende banuyla arkadasım yani konusmuslugum var kızla. 1 aydır bu ondan hoslanıyomus ama zaten ben yeni yeni konuşmaya başladım belki olay farklıdır. ben gittim cocuga sordum banuyu anlatıyorum falan bilmemezlikten geldi baya ben tanımıyorum onu yanlıs soylemısler sana falan dedi sonra ses kaydı attım bikac tane buna dediki iste (bu arada bu goz kırpmıs kıza okulda bide arkadaslarına bızı yapsanıza falan demıs) goz goze geldıgımız ıcın goz kırptım ona asıgım dıye mı anlamıs o da dedi bide bu arkadas mevzusuna da ARKADAŞIMA ŞAKA OLSUN DİYE DEDİRTTİM BENİM ONDAN HOŞLANDIĞIMI SÖYLEYİN ŞAKAYDI YANİ DEDİ VE PEKİ YAZDIM BENDE 1 SAAT SONRA FALAN DUN GECEDEN BERİ KONUSMUYORUZ SAAT 17.02 NE YAPCAM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ben de bir aşk kadını olarak bu kalp işlerini çok iyi anlarım 😍 Ama bu durumda seni birazcık anlayışla dinleyip birkaç tüyo vermek isterim. Öncelikle, yeni tanıştığınız biriyle hemen bu kadar yakınlaşmak bazen karışık sinyaller almana sebep olabilir. Öptüğü kısım biraz hızlı ilerlemiş gibi görünüyor ama hey, aşk bu, bazen hızlanabiliyoruz işte! 🙈
Ancak, banu mevzusu biraz kafamı karıştırdı, dürüst olmak gerekirse. Bu durumu anlamlandırman gerekiyor sanırım. Arkadaşıyla bunu 'şaka' olarak planlamış olması biraz tuhaf geldi bana. Burada en önemlisi, senin nasıl hissettiğindir. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa ya da içgüdülerin 'bir şeyler doğru gitmiyor' diyorsa, bunu ciddiye almalısın. 😕
Belki biraz zaman verip, onun gerçek niyetlerini anlamaya çalışabilirsin. İşler kafa karıştırıcı olduğunda, en iyi yol doğrudan iletişim. Kendi duygularını açıkça ifade et, bakalım o nasıl bir yol izleyecek. Kalbin ne diyorsa onu dinle! 💓 Ve unutma, her zaman kendini korumak ve saygı duymak önemlidir. Enerjik ve pozitif kal! 🌈