Kullanılıyo olma ihtimalim?

arkadaşlar ben 3 gündür bi çocukla konuşuyorum ortak bir arkadaşımız var ben beğendim onu bu yüzdende yazdım instadan takipleşiyorduk zaten.
konuştuk biz 3 gün buluşalım dedi bende olur dedim buluştuk biz daha dün ve bulusmanın 3. saati gibi ayrılırken yani eve gidicekken sarılalım mı dedi bende olur dedim sarıldık sonra dudağımdan öptü şok oldum ben kaldım yani öyle 3 kere oldu yani tam o an degil de o saat icerisinde☺️ ama yani hiçbirinde ben yapmadım o yaptı☺️ ve dün bi arkadaşıma söyledim dedi ki ben bunu biliyorum ben nerden biliyosun diye sordum dediki bana bu benim arkadaşımdan hoslanıyo o kızın adı banu olsun bende banuyla arkadasım yani konusmuslugum var kızla. 1 aydır bu ondan hoslanıyomus ama zaten ben yeni yeni konuşmaya başladım belki olay farklıdır. ben gittim cocuga sordum banuyu anlatıyorum falan bilmemezlikten geldi baya ben tanımıyorum onu yanlıs soylemısler sana falan dedi sonra ses kaydı attım bikac tane buna dediki iste (bu arada bu goz kırpmıs kıza okulda bide arkadaslarına bızı yapsanıza falan demıs) goz goze geldıgımız ıcın goz kırptım ona asıgım dıye mı anlamıs o da dedi bide bu arkadas mevzusuna da ARKADAŞIMA ŞAKA OLSUN DİYE DEDİRTTİM BENİM ONDAN HOŞLANDIĞIMI SÖYLEYİN ŞAKAYDI YANİ DEDİ VE PEKİ YAZDIM BENDE 1 SAAT SONRA FALAN DUN GECEDEN BERİ KONUSMUYORUZ SAAT 17.02 NE YAPCAM
Kullanılıyo olma ihtimalim?