Bu gun birbirimizi her yerden engelledikk?

Arkadaslar merhaba bi sevgilim vardi ben ona WhatsApptan saat 13:00 da yazmissam o saat 16:00 da WhatsApptan cikmasina ragmen mesajima cevap vermiyodu bu konuda cok tartistik defalarca tartistik bu hep boyle devam etti ama cok yogun bir dönemde oldugunu soyledi her neyse sonra benim eski dostum benim eski sevgilimle olan fotoğraflarımı cocuga atmakla tehdit etti bende kizdan once davranip attim ona o zaten benim eximle kavgaliydi çocuktan nefret ediyordu bas harfini bile duymak istemiyordu sonra ben o fotolari ona atinca sg isine diyip baya 4 gun falan ne yazdiklarima bakti ne aramalarimi acti sonra kuzenim yazdi ona zamana ihtiyacım var bu olayi atlatmak istiyorum demisti tamam demistik aradan bı kac gun gecti ogrendim ki baska kizin storysini begenmis bende bu gun yazdim ona tersledi bende direkt beni sevmiyodun sen cepte gördün hep falan dedim bu benimle ilk tanistigi zamanlar hala eski sevgilimi sevdigimi bilmesine ragmen hep yaralarını sarmak isterim falan diyodu baya pesimden kosuyodu sonra ben ustune dusunce kendini geri cekti uzak mesafeydi bizimkisi bide oz dayisinin kızıyla cikmis 3 yil falan benden hoslandigini söylediği zamanlar da kizla ayrilip barisiyolarmis kiz nisanlanmis sonra sizce bu cocuk hala eski sevgilisini mi seviyor baya agir kavga ettik bence sana cikma teklifi edicek olan varsa kabul et cunku bende tamamen bittin artik yoksun bende hadi bay dedi bende dedim ki ben sende hic bi zaman yoktum zaten sen hala ne diyosun hic sevmedin dedim nasil istiyorsan oyle algila artik bi onemi yok bb diyip engelledi
Bu gun birbirimizi her yerden engelledikk?