AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
olmaz. olsa niye terk etsin
At gibi giden it gibi dönüyor. Tecrübem konuşuyor, normalde inanmazdım ama gerçekmiş
Ben de inanmıyorum 6 gün oluyor terkedildim ses seda yok ne zaman döner bu ?
@dilaraaa_aa nasıl bir olay sonrası yolları ayirdiniz ve aranızda herhangi bir tartışma oldu mu , ne zamandir beraberdiniz? Bu gibi şeyler önemli acikcasi. Şu ana kadarki bütün exlerim geri döndü, benim ayrildiklarim bile bana kısa bir süre sonra tekrar yazdi:)
Elle tutulur hiçbir sebep yoktu en çok da bu zoruma gidiyor ya zaten. İlişkiye başlarken hep ileriye dönük ciddi ilişki evlilik fikriyle başladık. Hatta kendisi sürekli geleceğe dönük şeyler anlatıyordu bana işte tayini durumlarım olacak ilerde şurda yaşıycaz şimdiden bil ailen ne der bu duruma falan demeler benim atama yerimle alakalı çakılı kadro olmasın el durumundan benim yanıma gelmen zor olur eş durumundan demeler babama kadar gbt’den araştırıp bakmalar falan baya eşeledi ileriye dönük düşündü beni de umutlandırdı hayal kurdurttu hep yani. Neyse ayrılığın patlak verdiği olay bunun telefonuna imara dmden bir mesaj geldi ama sadece baş harf ve soy isim vardı kullanıcı adımdan ben daha önce listesine baktığım için onun bir kız olduğunu biliyordum sordum kim olduğunu arkadaş dedi erkek dedi bence değil dedim üsteledim en sonunda kadın diyip itiraf etti sohbeti görmek istedim önce kabul etmedi sonra göstericim diyip ayağa kalktı ve sohbeti sildi bana göstermeden sebebi de benim tavrım hoşuna gitmemiş beyfendinin neyse bu mesajınaran kızı yanımda aradı ispat etmek için instadan falan kız açmadı iftar saatiydi nerdeyse çünkü. Sonra yanımda mesaj attı konu kız istanbul’da bir ev arıyormuş iş nedeniyle benimki de burada yaşadığı için fikir almak istemiş memleketinden arkadaşı kız zaten tanıyor baya ortak takipçileri
de var gördüm. İşte kız arkadaşım da doğma büyüme buralı o daha iyiçbiliyor buraları bilmem ne bişeyler yazdı kız da rahatsız ettiysem kusura bakma selam söyle falan yazdı. Ben tabii kızdım yine de. e olursa olsun bu konunun üstüne hemen yeri gelmişken “zaten geleceğe dönük de hevesli konuşmuyorsun plan yapmıyorsun” dedim bu da “ya tereddütlerim var” dedi bana. ne onlar dedim bu zorla söylüyor ama boş ver falan dedi önce sonra mezheplerimiz farklı kültürlerimiz farklı babalarımız siyasi görüşleri çok zıt ilerde evlenince sıkıntı olur mu düşünüyorum dedi. Bunlar 9 ay sonra aklına geldi dedim doğal olarak.
neden en başında söylemedin bunları hep geçiştirdin gayet keyfinde zevkindeydin dedim ya işte olur mu dedim bilmem ne diyip saçmaladı. Ardından bi kaç gün daha mesajlaştık ama bu konuşmasana sonra hep soğuktu direkt bitti de demedi adam çok garip neden soğuksun dedim olmyosa bitirelim soğuk değilim sana öyle geliyor diyip geçiştirdi hep ama soğuk davranmaya da devam etti. en sonunda ben aradım sordum zar zor yumurtladı düşünmüş taşınmış evilik düşünmediğine karar vermiş. Bunu şimdi mi söylüyorsun günlerce gelgitli davrandın soğuk değilim dedin aklımla oynadın dedim yüzyüze görüşüp söylüycektşm diyip bişeyler salladı. ayrılık nedeni bu yani bahane. 9 aylık bir ilişkiydi bu arada
@dilaraaa_aa kesinlikle geri döner. Ama biraz zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. 2-3 ay içerisinde geri dönecektir. Ama geri döndüğü zaman sende belirsiz davran , bir süre elinde tut sonra yol ver. Benim düşüncem gerçekten ileride sizden olur mu diye düşündüm, bence zor ama tabii neden olmasin. Yine de yol vermen tavsiyem olurdu. Önceliğin kalbinin sesini dinlemek olsun tabii. Bunun dışında onu tamamen serbest bırak, ne ara ne sor ne de takip et sosyal medyadan falan. Tamamıyla kendine odakladigin anda gelecek
Ya bana da geri dönecek gibi geliyor nedense. Ayrılalı henüz 24 gün oldu. Geri dönerse zaten çok pis süründürücem ve bu ben herşfe bi daha güvenemem. ben çok şımarttım onu ayrılırken ikimiz de emek verdik hatta sen daha çok verdin demesinden belli. Ben baya ah ettim ayrılırken yarı yolda bıraktın umut verdin hepsi yalanmış dedim sonra bu bir kaç gün sonra aradan güzellikle konuştu akıl sıra helallik alacak ah edep hakkımı etmemiştim ben çünkü ben ısrarla vermedim bi kaç gün sonra tekrar aradı yine vermedim saydırdım. Onun dışından sonra şoför iletişim yalvarma yakarma yapmadım ama dik bir duruş sergiledim kızdım sadece. O ayrılık tartışmamızda onu engelledim o da beni engelledi 15 gün oldu daha açmamış engelleri de ben açtım gerek yok. Fake hesabımdan Instagram’ını stalklıyorum dün gece bi baktım gönderilerinin hepsini arşivlemiş biyoğrafisündeki Türk bayrağı emojisini de silmiş sadece İstanbul yazısını bırakmış kendisi polis bu arada ve ayrıldıktan profil fotoğrafını sürekli
değiştirip arayışa girip baya alakasız tipte kızları ekledi hepsi de polis sayfalarından polis kovalayan kızlar. Şimdi de köşe çekilmiş gibi profil fotosu hariç gönderi bırakmamış hiç polis olduğunu belli eden bayrak emojisini de silmiş avcılığına ara verdi sanırım köşesine çekildi ya da tribal enfeksiyonda.
*sıfır
ben beceremiyorum bu işleri, pişman oluyorum genelde. sonra geri dönüyorum, sonra tekrar ayrılıyorum. sonra o ayrılıyor falan. böyle işte.
Değişir genellemek saçma
Sebebine bağlı
olma ihtimali yuksekk
Sebebi varsa olmaz ya
Evet olur
Olmaz
Bazan oluyor
Olan olur
Çoğu evet
Sebebi yoksa olur
Kişiye göre değişir
Olur