4 yıllık ilişkim var ama unutamadığım biri var?

yaptığımın yalnış olduğunj biliyorum arkadaşlar orasına yorum yapılmasını istemiyorum. 4 yıldır bi ilişkim var kendisiyle her şey iyiydi son1 yıldır herşeyden soğuttu ama bağlılık olduğu aileler bildiği için bırakamıyodum ailemle görüşüyosu ben onun aşlesiyle öyle. Kendisi evlenebiliceğim bi insan değildi tamam arada bi bağ var ama kötü davranıyor desteklemiyor sürekli tartışma en ufak bişeyde herşeyi silip atma kafasında olan iyiyken iyi ama en ufak şeyde herşeyi silen destek hissettirmeyen değerli hissettirmeyen bi ilişki. Ondan önce ilk sevdiğim kız var bana hep destek oldh değer verdi hep iyi davrandı ve ben artık mutlu hissetmek istiyorum değerli olmak sevildiğini hissetmek ve mutlu bi yuva kurmak istiyorum manita işleri artık gereksiz benim için. O kıza karşı çok vicdan azabı çelşyodjm içim hiç rahat değildi hep aklıma geliyodu keşke onu çnla anlaşsaydım sorunlar olmasaydı falan ve en son dedimki ya evleneceğim ya hayatımı mahfedeceğim ve ona yazdım kızdı etti ama haylaha benim hayatımı nasıl iyi yapabileceğim işin favsiyeler versi yanımda olmaya çalıştı yıllar geçmesine ramen değer verdiğini hissettirdi şu an konuşuyoruz bana çok değerli hissettiriyor karakteri davranışı tanıdığım bildiğim birisi tam evlenip mutlu olabileceğim bi insan sevdiğim bi insan şuanki ilişkim sadece bağlılık olduğj için vitirirsem o kötü hisseder diye bitiremiyorum sizce ne yapmalıyım?

4 yıllık ilişkim var ama unutamadığım biri var?