Fake hesap ile hoşlanılan kişi test edilir mi? Siz hiç böyle bir şey yaptınız mı?

Fake hesap ile hoşlanılan kişi test edilir mi? Siz hiç böyle bir şey yaptınız mı?
Çok lüzumsuz bi hareket bence. Test edince ne oldu ki? İnsanlar yıllarca gerçek karakterini saklayıp rol yapabilecek potansiyele sahip. O zaman denk gelmez baska zaman denk gelir. Çok kurcalamamak gerekir. Zaman, kimi hayatımıza alıp almayacağımızı gösteren bi kavramdir ona göre düşüncelerimiz şekillenir ve karar veririz.
Vallahi yapmadım. Bu yaştan sonra da böyle bir çocukluk yapacağımı sanmıyorum 😅
Ben ederim ettim de avucumun yaladım😂😂
Aga beee dkkf
Hayır edilmez.. bunu da çok gereksiz buluyorum insan kendisi olmalı böyle testlere ergence takyiklere baş vurmaması gerekiyor. zaman zaten gösterir kimin gerçekten hoşlandığını ya da sevdiğini..
Cevap
10Cevap
Test edecek kadar güvenmiyorsam zaten yakınımda barındırmam..
Hiç denemem böyle şeyler
İnsan güven duygusunu aldığı zaman bu tarz işlere girmez gadası
Şahsen ben uğraşmam fake hesap falan bana göre gereksiz.
Anlayışla karşılayabilirim ama artık şüphe kavramını da belki de ileri de var olabilecek ilişkimize kendi elleriyle teslim edecektir. Hoş olmaz sonuçları yani.
Eski sevgilimi kardeşlerime falan söyleyince fake hesap açıp yazalım demişlerdi de bana mantıklı gelmemişti
Ben bu duruma karşıyım ama eğer güvensizlik hissediliyorsa ne bileyim ofsayt hareketleri varsa o zaman olabilir
Hiç öyle boş işlerle uğraşmadım. Seviyorsam güveniyorumda demektir
Çok başlardaysa ve ciddi bir şey yoksa yapmam. Ama ileriye dönükse vaadler varsa ve bir güvensizlik sezersem ki (genelde hislerim yanıltmaz) başka hesaplardan denerim. Ama benim deneme stilim öyle bilindik şekilde olmaz. Her yoldan dener kaç yüzü olduğunu bilirim de ruhu duymaz.
Hiç böyle bisey yapmadım. Korkak özgüvensiz kişilerin yöntemi.
Yapmadım ama evet Bi test etmek isterdim 🤔🤔
Yapmadım yapanada saygım var. Şüphen varsa biterde yinede emin değilsen denersin
Yapmadım , ama bana yapıldı gibi hissettim bir kaç kez. Yapmam da ben bundan sonra , böyle işlerin insanı değilim, hoşlanmıyorum.
Çok doğru karar
ben mesaj attım hesabımdan 1 aydır davette yazmıyo arıcam sonunda
Ben uğraşmam ya😄
Ben uğraşmam öyle şeylerle
Boş işlerle uğraşamam
Test eden yanlış yapar
Hiç yapmadım ama yapıla da bilir yani
Ne gerek var öyle şeylere
Ergence geliyor acikcasi.
Edilebilir ama edilmemeli bence
Uğraşmam bile.
Ben mesaj attım ama mesajı görmedi bile.
Yapmadım ama şüpheleniyorsanız yapılabilir
Cirkin bir aksiyon bence...
Edilmemelidir.
hoş değil böyle şeyler
Sevgilisi olan arkadasimdan hoslaniyorum (Lise)? ↗
şu konuyada yardim eder misiniz
Gereksiz
ergenler yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?