Ask Para beni ne dun ne bugun ne yarın Satın almadi alamaz 46. yasindayim ve bekarım Bugüne kadar da para pul san şöhret mevki makam unvan gibi gelip geçici hırsları olan bir insan olmadım Mütevazi yaşadım ve yaşıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Siz aşktan ne anlarsınız ki? Dininiz imanınız para. Köpek gibi sevsek senelerce platonik kovalasak sizi ne ki?
0
12 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bak 2 tane eksik etek yorum yapmış ikisi de para diyo
Aşkın var olduğna inanmıyorum bu devirde. Çok nadir insanlar buluyor doğru insanı ama parayı seçmem insan parayla sadece anlık mutluluklar yaşayabilir. Insan sevdiğiyke beraber olursa bir şekilde para kazanmanın yolunuda bulur bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben buna 1 sene öncesine kadar hiç düşünmeden para derdim. Hatta para demeyenleri de gömer yargilardim. Ama bu saatte uyumadiysam aşk acisindan gözüme uyku girmedigindendir. O yüzden kesin bir cevabim artik yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Merhaba, param zaten olur yani kazanırım ama güzel bir aşk hayatı herkese nasip olmaz. O yüzden aşk olsun gerisi önemli değil diyorum.
aşk olabilir evet
Ask
Para beni ne dun ne bugun ne yarın
Satın almadi alamaz
46. yasindayim ve bekarım
Bugüne kadar da para pul san şöhret mevki makam unvan gibi gelip geçici hırsları olan bir insan olmadım Mütevazi yaşadım ve yaşıyorum
Siz aşktan ne anlarsınız ki? Dininiz imanınız para. Köpek gibi sevsek senelerce platonik kovalasak sizi ne ki?
Bak 2 tane eksik etek yorum yapmış ikisi de para diyo
Yaşın doğru mu 20 yaşındasın değil mi?
?
Ne alaka aq
Doğru siz karı milleti gibi sahte hayatlar oluşturmam sosyal medyada
Sen aşkı seç biz para diyoruz
Paraya oy verdim zaten mq salagi az dikkatli bak
Surtiksuniz hepiniz de ondan ehehehe
neden gizledin korkak
Oy verenlerin adı görünmüyor seni aptal
Korkudan değil qq
Senin gibi Bi kasarla konustugum gözükmesin diye
Aşkın var olduğna inanmıyorum bu devirde. Çok nadir insanlar buluyor doğru insanı ama parayı seçmem insan parayla sadece anlık mutluluklar yaşayabilir. Insan sevdiğiyke beraber olursa bir şekilde para kazanmanın yolunuda bulur bence
ben buna 1 sene öncesine kadar hiç düşünmeden para derdim. Hatta para demeyenleri de gömer yargilardim. Ama bu saatte uyumadiysam aşk acisindan gözüme uyku girmedigindendir. O yüzden kesin bir cevabim artik yok.
Para lazım para. para olduktan sonra günlük aşık olurum ben :)))
Parası olana herkes aşık olur zaten
Yok günlük dedin kız ben akşam konuştuğumu sabah tanımam:))
Para var huzur var hacı
Aşk. Para ne ki
Parayi tercih ederim
Para
Para
zengin erkek
dolsr euro
Aşkk
Para