Güncellemeler
+1 yıl
Ama sugo uygulamasında Temmuz ve Eylül ayında sadece iki gün kullanıldı yazıyor mesela 23 Temmuz 6 Eylül başka tarihlerde çıkmıyor dosyada özel klosorde 350 arama kaydı 125 fotoğraf bilmem kaç video çıktı ama içeriklerine ulaşamadım telefoncuya götürdük şifre kirsin diye fabrika ayarlarına sıfırlama olmuş galiba mi hesabı bile çıkmadı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
genelde ucretli olan uygulamalara para vermek istemediğimde indiririm apkli uygulamalari yanlış bir sey oldgunu sanmıyorum ben biraz abartmissin sen
Ama ücretli olanların apksini indirince gene ücret alir diye düşünüyorum
hayir almiyor
Allah Allah ama korsan kullanıma giriyormuş kasıyormuş yani diyorlar
Çok dert değil aslında ne konuda apk indirdiğine bakmak gerek
Nasıl bakcam ona ben uygulamalara girdim ordan bir sürü uzantı çıktı ama neyin apksi yüklü anlayamadım mavi oldu android yeri sistem uygulamaları zaten normal çıkıyor telefoncuya gittik gösterdim telefoncu gene APK değil bunlar diyor telefoncular risk almiyot hiçbiri
Dosyalarda özel dosyalar diye bisiy vardı 125 fotoğraf arama 350 filan çıkti sifreliydi kırdırmak için götürdük o gördüklerim gitmiş mi hesabida gitmisti sıfırlama yapmış sanırım
Bende apk kullanıyorum sadece öyle daha rahat hissediyorum ama nişanlının amacını bilemem yine de aldatmak gibi bir durum olduğunu sanmıyorum
Neyin apksini kullanıyorsun ki
Neyin apksini indirmis
Anlayamadım onu anlayamadım bir sürü uzantı çıkıyor com. xiaomi. account, com. android. deskclock, com, xiaomi. discover, com. miui. global. packageinstaller, com. miui. securitycore, Com. milink. service , com. android. certinstaller , com. miui. notifacitoin , com. android. providers. downloads. ui, com. miui. mediaeditor, cn. wps. xiaomi. abroad. lite, com. xiaomi. mipicks, com. miui. miservice, com. xiaomi. misettings, com. android. htmlviewer, com. android. thememanager, com. miui. miservice, com. android. cellbroadcastreceiver, com. miui. msa. global, com. appsinnova. android. keepbooster, com. xiaomi. mipicks, com. android. thememanager, com. android. thememanager, com. android. server. telecom, com. miui. mediaeditor, com. miui. screenrecorder,
Direkt şunun apksi yazmıyor
Apk ne biliyor musun?
Neymiş
Herhangi bir uygulamanın kurulum dosyası. Yani neyin apk sını indirmiş önce onu bir öğren. Tek başına APK diye bişi yok
com. xiaomi. account, com. android. deskclock, com, xiaomi. discover, com. miui. global. packageinstaller, com. miui. securitycore, Com. milink. service , com. android. certinstaller , com. miui. notifacitoin , com. android. providers. downloads. ui, com. miui. mediaeditor, cn. wps. xiaomi. abroad. lite, com. xiaomi. mipicks, com. miui. miservice, com. xiaomi. misettings, com. android. htmlviewer, com. android. thememanager, com. miui. miservice, com. android. cellbroadcastreceiver, com. miui. msa. global, com. appsinnova. android. keepbooster, com. xiaomi. mipicks, com. android. thememanager, com. android. thememanager, com. android. server. telecom, com. miui. mediaeditor, com. miui. screenrecorder,
Bunlar çıktı genel tarama yaptım bide mi coin diye bisiy vardı fabrika ayarlarına sıfırlama yaptım onun telini o zaman normalde yüklü olmayan uygulamalar çıktı face pubg 92 online wallpaper tiktok
Ne uygulaması
o nedir
Apk derken?