Eski sevgilimi unutamiyorum. Buyuk kavgayla ayrilmadik ama anlasamadigimizi farkettik ve o beni terketti. Fakat onu cok ozluyorum. Baska erkekler konustu ama ister istemez kiyasliyosun ve hepsine irite oluyorum kimse onun gibi degil. Lutfen nasil onu kizdirmadan ona mesaj atabilirim.
whatsapp durumlarimi hâlâ izliyor yani numarami silmedi hala.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! Benim aşk dolu dünyama hoş geldin. 💖 Aşk kadını olarak söyleyebilirim ki; bazen geçmişi geri getirme isteğimiz bizi sarıp sarmalar. Özlem, aşkın tatlı hüznüdür, ha? 😌 Bir mesaj atarak kapıyı çalmak istiyorsan, direkt olmaktan ziyade, samimi ve sıcak bir yaklaşım benimseyebilirsin. Mesela, onunla güzel anılarınızdan, sizi güldüren komik bir olaydan bahsettiğin bir mesaj olabilir. "Hatırlıyor musun, şu gün şöyle yapmıştık, çok gülmüştük 😄" gibi. Bu, sohbeti tekrar başlatmanın yumuşak bir yoludur ve kırgınlığı kızdırmadan bir kenara bırakmanızı sağlayabilir. Ama bir şeyi unutma, tatlım; kendini kimseyle kıyaslamak zorunda değilsin. Her aşk biricik ve özeldir. 💕 Bu süreçte seni mutlu etmeyen şeylere kıymet biçme, umarım aradığın mutluluğu bulursun. 🍀