Güncellemeler
+1 yıl
yavvv kardesimmmmmmmmm cinsellik felan olmadii olmayacaktaa !!!
herseyi hemen oraya bagliyonuz ha
herseyi hemen oraya bagliyonuz ha
Sevdigim adam ne yazikki evli cikti.. Ve aramiz uzun zaman sonra bozuldu..
Bana okadar iyi davraniyorduki biranda neolduysa artik aramiz kotu oldu.. Yinede beni bi arkadas kardes sir das olarak goruyordu..
Sizce onunla bir kere bulusup konusmam gerekiyormu herseyi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ooo hayırlı işler ve bol güneşler. haysiyet şeref onur namus gibi kavramların içinin boşalmasının sonucu tabiki bu olacaktı. başka ne olacaktı ki... babasının gururu anasının prensesi kim tutar seni bir kez daha bassın enişte.
l@nnnn sacma sapann konusmayinnnn!!! Yatmadimmm onunlaaa ve aslaa da yatmammm sizin gibiii namussuzz degilumm serrolar
lan ev li adamlar sevgili olup bize mi namussuz diyorsun. online kerhanedenn ahlak dersi alıoz
he tamamm heee canimmm :)
bilmiyordukkk evli oldugunuuu en basinda bilseydimmm yanasmazdimm bilee onaaa
hadii onunee bak sennn :) gelmis burada @hkam kesiyorr.. sende allah bilir bu ptlatformaa neler yapiyorsundur
lan allahsz kveaşe öğrendikten sonra hala buluşacam demen nnedir lnn pç
sanki bulusup sey yapcamm slk sadece veda edecemm ve herseyii konuscaazz neden sakladi felan diye
Ohh kılıf da hazir
Arkadaş kardeş sırdaş mı?
İnsan arkadaşını kardeşini sırdaşını becerir mi yahu?
tabikideee oyleee bir durumm olmadiii
Mutlaka olmamıştır.
tovbe tovbe yalan borcum mu var kardes? evlilikten once o islere girismemm ben sen merak etme
Evliyle girişmişsin
sadecee konusuyordukkk... okadarr.. ve evlii oldugunu bilmiyordummm
Sırdaş değil seninde onunda amacı cinsellik
aslaa olmadiii ve olmayacakta o
Evli adamla ne işin var derler insana
yaa bak kardesimm.. ben onu yillardir seviyorum ama onunlaa aslaa konusmadimm etmedimmm..
ve hep uzaktan takip etmisimdir Instagram felan.. ve ensonda cesaretimi toparlayip yazmistimm..
yani hic bir yerde evli oldugu yazmiyordu.. ve kac kez ona da demisimdir niye bekarsin felan gibisinden.. ama o konulara girmezdii amann boş ver derdi.. bende hiiic anlamazdimm..
zaman gectikce ona iyice asik olmustumm.. ona iyice baglanmistimm.. yani ondan uzak durmak baya zoruma gidiyodu acikcasi
Şimdi biliyorsun kuzu boş ver başkasına bak lann
sagoll aynennn haklisiinnn amaa iste aklimdan cikmiyokii giiciik sey
Yakışıklı mı bu
bana gore eve ama baskasina gore degil :)
Neden sana göre
bilmmemmm benimmm gozumde dunyalar yakisiklisii ama baska birine degil yanuii
Anladım boş ver güzelim önüne bak artık
tesekkur ederimm kardesimm.. bakalimm hayirlisii.. baska birine sans vermeye calistimm amaaa olmadi :( o kisiylee yapamadim
Biraz uzakdur tek tabanca takıl sonra yolunu bulur her şey
sevdigim adamdann 1-2 aydir enaz uzagimm.. ve daha yeni mesaj attimmm.. bana halen biraz kizgin gibiydii bende dedimm keske bunlari yuz yuze konusabilsek oda tamam bi geleyim geri bakariz dedi
gerekmez
sence neden? okadar zaman sonraa insan guzellikle ayrilmak ister
Yazık bu millete
kime