Birisini tavlamak istoyorum ama Türkiye de kültür farkı ilişkileri bitiriyor sanırım sizce oylemi dir?

Bunun doğruluk payı var mı Türkiye'deki insanlar için bilmiyorum * yurt dışındaki insanlar birlerinden hosalandiklarinda arada hiç bir fark görmeden ilişkiye başlar sevgiylerini paylaşır arada kimse veya hiç menfaat gozektmeksinizn devam eder zevkli bir ilişki olur buyerde biter devam ederse devam. burada bir doktor ile bir hastada ilişki yaşayabiliyor. Bir CEO ile sekrederde. Gelelim bana ben bir muhendisle çıkmak istiyorum otdü mezunuymus. Ben lise mezunuyum ama mesleğim var. Ve calisiyorum sağlık sektöründe o bunu biliyor sorun olmadı hiç fakat ilişkimizin evrilmesini istiyorum bunun için adım atacağım. O nün bana gereksiz bir şekilde muhendisim ben deme gibi bir olasılığı olur mu bilmiyorum Türkiye'de sonuçta böyle bir algı oluşmuş gibi. Ben sadece her anlamda ilişkiyi yasayil güzel anılar biriktirmek istiyorum. Sizce ne yapayım. Ona benimle olması için teklifte bulunayım ki yoksa yurt dışından bir yabancı erkeklemi devam edeyim hiç denemeden. Yani ondan hiç bir beklentim yok misal para maddi bir şey sadece güzel anlar yaşatsın yasayalim. .

Birisini tavlamak istoyorum ama Türkiye de kültür farkı ilişkileri bitiriyor sanırım sizce oylemi dir?