Bunun doğruluk payı var mı Türkiye'deki insanlar için bilmiyorum * yurt dışındaki insanlar birlerinden hosalandiklarinda arada hiç bir fark görmeden ilişkiye başlar sevgiylerini paylaşır arada kimse veya hiç menfaat gozektmeksinizn devam eder zevkli bir ilişki olur buyerde biter devam ederse devam. burada bir doktor ile bir hastada ilişki yaşayabiliyor. Bir CEO ile sekrederde. Gelelim bana ben bir muhendisle çıkmak istiyorum otdü mezunuymus. Ben lise mezunuyum ama mesleğim var. Ve calisiyorum sağlık sektöründe o bunu biliyor sorun olmadı hiç fakat ilişkimizin evrilmesini istiyorum bunun için adım atacağım. O nün bana gereksiz bir şekilde muhendisim ben deme gibi bir olasılığı olur mu bilmiyorum Türkiye'de sonuçta böyle bir algı oluşmuş gibi. Ben sadece her anlamda ilişkiyi yasayil güzel anılar biriktirmek istiyorum. Sizce ne yapayım. Ona benimle olması için teklifte bulunayım ki yoksa yurt dışından bir yabancı erkeklemi devam edeyim hiç denemeden. Yani ondan hiç bir beklentim yok misal para maddi bir şey sadece güzel anlar yaşatsın yasayalim. .
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aşk olduğu sürece bitmez
Ama bu durumu genelde kizlar yapar. Erkeklerin eş seçerken statüye bakanı çok azdır. Bunu çevrende de görebilirsin
Öyle oluyormus ben rastlamadım yaşadığım ülkede beni ex koca ortaokul mezunuydu iliskimde bir sene sonra öğrendim ortokul mezunu olduğu bu beni etkilemedi hiç. Çünki çalışan bir adam zaten ve iyi bir ilişkimiz oldu sonra evlendik zaten 19 yıl sürdü. E tabi ayrılalım dedik ayrıldık. Şimdi Türkiye'de bır adam var ve ben sadece onunla sevişmek ve sevgimi paylaşmak istemiyorum bu kadar. Ama statü takıntısı varmış Türkiye'de dengi dengi diye ne kadar doğru bilmiyorum
Tam olarak oyle değil kültür catısması yasarsın ama ilişkiye nasıl etki edeceği kişilikle ilgili
Gerçekten böyle bir durum var mı yani bir erkek tarafından sen lise mezunuyum seninle birlikte özel anlar yaşamam der mi? ya da ilişki sevgi falan kültür olarak ona uyarım birazda olsa. Çünki uyumsuz değilim . sadece derdim güzel bir yaz güzel bir kış geçirmek anlamak anlaşılmak
Bu çok detaylı istersen yasadıgım tecrube ve deneyimlerimden dikirlerimden bahsedebilirim konusmak istersen
Sagol özele gelmiyorum lütfen çok abazalar oluyor boş zamnim yok benim sadece soruma cevap kısa yeterli zaten çoğu erkek arkadaş öyle takıl diye yazmış.
Siz bilirsiniz tabi nerede yasıyosun
Hiç denemeden yabancı biriyle beraber ol Türkler statü farkını ön planda tutar
Anladım. Teşekürler
Az gelişmiş ülkemizde meslek ve eğitim farkı sosyal sınıf farkı yaratıyor.
maalesef bu çok tuaf.
Seküler misin muhafazakar mı
Muhafakazar değilim. Yani öyle cinsel tabularim, statü beklentim yok netim ne yaşanması gerekiyorsa yaşarım güzel olanları tabi.
Mükemmel belki kadinligini kullanarak etkileyebilirsin
Evt. Birazdan yazicam ona zaten bakalım umarım tavlarim nxnnd teşekkurler.
Dekolte falan giyin yanına giderken
Detaylı konuşalımmı yazın bana yanlış düşünüyorsun
Normal biriyle doktorda ilişki yaşar mühendisle sağlıkçıda yaşar bende sağlıkcıyım ama çok şey oldu
Ben aslında bir şey düşünmedim bu konuda öyleymiş Türkiye'deki kız arkadaşım söyledi. Statü farkı olanlar ciddi bir ilişki yaşayamıyormus. Sadece takılıyorlar mis. yani bu gercekmi diye sorudum sanirim buda doğru.
Özelde yazmıyorum
Neden dediğinle çelişiyorsun şu an detaylı konuşmak için bende yaşadığımı anlatacaktım
Fazla istekli görünmeden yürü 😃
Duygularımı saklayan birisi değilim sanırım çoğu vücuduma zaten yansıyor. Bunu sevmiyorum ama genelde anliyor erkekler. Bcjndnd
Kaç yaşındasın
37
Vay iyiymiş 😃
Evt hchdhhd
O kaç yaşında, yürüsen sorun olmaz bence
47 yaşında. Bir çocuğu var benimde bir cocugim var ikimizde bosanmis. . yani geçen iki ay önce sadece bir satır yazdım iyimisin diye oda iyimim umarım sende iyisindir yazdi sonra konuyu kapattık. Ben sanırım yürüyeceğim. Çünki merak ediyorum onunla neler yaşayabilirim diye.
Bence de yürü gitsin genç kadınsın. Tabii ikiniz in görünüşünü bilmediğim için sonucu tahmin etmek zor 🙂
Tam bilmiyorum ama ailesi muhafakazar. kendisi sanırım seküler mi diyorsunuz öyle sanırım ama o ilgilendirmiyor beni ben rahatım ve açığım düşüncelerine saygı duyarım
Özelde konusmiyorum maalesef . Özür yanlış anlama sadece kendime özel orası.
Yaslar kac
Ben 37 o 47
Kisa sureli takil
Hmm nerelisin?