Güncellemeler
1 yıl
Dostlar sınavı kazandım:) ama çocuğu takipten çıkardım vs bir daha da konuşmadık hala bu şekilde kaldı:(
Güncellemeler
1 yıl
Bu çocuk aklımdan çıkmıyor aylar geçti beynimden niye gitmiyor

Bana biraz zaman ver ve bir ay kadar beklemeni istiyorum ama beklemek istemezsen saygı duyarım dedim. Sonra bana saygı duyduğunu bekleyeceğini söyledi. Ben bu çocuğa adımı okuduğum bölümü hep yalan söyledim çok pişmanım ve onu kaybetmek istemiyorum çok iyi yürekli biri.
1 ay sonra üniversite sınavına gireceğim ve sonra onunla buluşup gerçekleri anlatmayı, özür dilemeyi bir şans daha istemeyi düşünüyorum. Sizce bir şans verip affeder mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence boşuna bekliyorsun eğer bu sefer dürüst olup bir anda kaybolmazsan sana şans verecektir 🫶
Aslında iyi yürekli biri ve buluşup özür dilememi samimiyetimi görürse kestirip atacağını sanmıyorum yani inşallah. Ama o hukuk okuyor ben de kendimi hukuk okuyor gibi tanıttım saçma aşağılık kompleksimden fakat daha üniversite sınavına bile girmedim..
Keşke yapmasaydın ama bor kere olmuş bence artık doğrularla gitmelisin
Peki sence böyle efendi ne bileyim işte sakin bir erkek kıza çok değer veriyorsa ve kız sonra özür dileyip ona gerçekleri anlatırsa affeder mi? Bazı erkekler kestirip atar biliyorum ama istisnası hiç mi olmaz
Bence olabilir sana değer veriyorsa ilk yapılan bisey affedilebilir
Çok teşekkür ederim🙏
Rica ederim
ğniversitryi kazan sonra belkide kazanmış olursun söylemene gerek kalmaz eğer kazanamazsan söyle
Evet evet tam olarak onu düşündüm ben de. İnşallah kazanırım da onu kaybetmem😔
eğer kazanamazsan ve ben kazanacağını düşünüyorum :) belki söylediğin zaman güveni kırılır fakat toparlarsınız sonrasında
Ya geçen yıl evde çok sorunlar vardı ve ben hiç çalışmadım. Bu yıl her gün kütüphaneye gittim güzelce çalıştım tabii ki psikolojik olarak kolay değil yorgunum. Ve hayatta da çok acılar çektim o yüzden hem bu sınav hem de bu çocuk bir şans olsun istiyorum.
Aksi bir durum olursa da sanırım çok yıkılırım ama onu da arada bırakmam doğruları yine söylerim. Fakat beklentim olmaz bu sefer
önce sınavını kazan sonrasında bakarsın duruma göre
Çok haklısın teşekkür ederim🌸
İlk şakasına konuştun sonra da karakterini beğendin mi? Bence 1 ay falan bekletme, her şeyi yaz bir mesaja gönder. Ya bitsin ya da başlasın bişeyler, belirsizlik çok yorucu çünkü.
Evet işte tam olarak öyle oldu. Öyle şakasına yazdım ama çok düzgün efendi sabırlı biri çıktı çocuk. Çok haklısın şimdi söylemek belki daha iyi olurdu ama şu an üniversiteye bile gitmiyorum. Bir de mezuna kaldım yani evde de herkes bıktı artık. O hukuk okuyor. Yani şu aşamada tamamen kaybedersem psikolojik olarak kaldıramam çünkü çok az kaldı sınava da
Sınava ne kadar kaldı? Sınavdan hemen sonra söyle o zaman çok uzatma. Biliyorum o küçücük umuda tutunuyorsun sende ama şimdiye kadar neden söylemedin, bunlar bahane falan gibi şeyler de söyleyebilir zaman geçince.
Sen ne kadar empati sahibi güzel yürekli bir insansın ya gerçekten beni o kadar iyi anladın ki. Belki başkası olsa yargılardı iyi ki varsın🌸❤️
Soruna da gelirsem sınav 8 ve 9 haziranda. Ve bu benim ikinci girişim olacak bu yıl iyi çalıştım ama psikolojim şu an yıkılırsa toparlayamam gerçekten. Öyle bir zamanda karşıma çıktı ki “ben seni yakından tanımak isterim çünkü değer veriyorum” dedi ben de kaçtım işte. O gün de tatlı bir yere çağırıp özür dileyip anlatmayı düşünüyorum. Yani işte mesajla geçiştirmek istemedim doğru zamanı bekledim gibisinden. Şu an anlatsam o minik affetme şansını da yok edebilirim çünkü
Ya teşekkür ederim, belli ki sende çok iyi kalpli birisin 💕Çocuk da bunu fark etmiş. İlk önce kendini düşünerek hareket etmelisin zaten, sınavına odaklan ve inşaAllah her şey gönlüne göre olur. Onunla da konuşursun en tez vakitte, o da seni sevmiş ve beğenmişse tabi birde anlayışlı biriyse seni zamanla anlar.
İşte bugün “biliyorum seni üzüyorum özür dilerim” yazdım bana şey yazmış “yo aksine içim çok huzurlu sana güveniyorum o günün gelmesini bekleyeceğim”
1500 yerimden bıçaklandım resmen ama inşallah hem sınavı hem de onu kazanabilirim🥺
Çok teşekkürler samimi yorumların için de çiçeğim🥰
Ay çok güzel, İnşaAllah istediğin gibi olur❤️dua edeceğim senin için
Çok teşekkür ederim senin de her şey gönlünce olsun ben de sana dua edeceğim❤️
🙏❤️
Sınavı kazanmana çok sevindim🩷. O çocuk hala aklındaysa yaz konuş derim içinde kalmasın, ama istemiyorsan da bittiyse aranızdaki şeyler nasip değilmiş demek ki..
Nasip değilmiş dedim geçtim ya Allah daha hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah🌸