Exin yaptığı iğrençliğe bakın?

1 sene 3 ay beraberdik, çok yorucu kavgalı ilişki vardı, benim sevmediğim ne varsa yaptı sonuç olarak iyi ayrıldık. Tekrar barışma muhabbeti oldu ama reddettim çünkü zarar veriyoduk, ara sıra konuşuruz dedik. Ben yazıyorum soğuk yapıyor falan, 3 4 ay böyle geçti sorduğumda eğer rahatsız oluyorsan söyle yaziyim dedim kafanda kuruyosun diyodu, ilişkinin başında birini engelletmiştim. İçime kurt düştü çocuğu buldum ekledim, ben dedim eski sevgilisyim vesaire ne zamandır konusuyosunz 3 - 4 aydır sıkı konuşuyoruz dedi. Kafamda kurmuyor muşum demekki :)) çocuğa demiş ki 6 ay sürdü ciddi değildi (benimle alakalı) anam babam ablam herkes tanıyor kızı bide

Kızla konuştum ilişki içindeyken zaten aylar öncesinde bitmiş bana söylemiyor korkak. Ayrılmaya yüzü de cesareti dr yok işte ben yapacam ki içi rahat edecek. Yakın arkadaşı vardı beni sever, sordum haberin var mı diye var dedi neden dedim aylarca kafamda kurdum izin verdin, ben onw söyledim dedi barışmıcaksan ümit verme dedim dedi, bende bunu bana söylemedin dedim o benim arkadaşım arkasından iş çevirmem dedi. Hayır dedim sen korkaksın doğruyı yaparsan arkadaşınla aran bozulur diye korkuyosun vicdansızsın hakkımda haram olsun dedim, kızla da barışma konuşması yapmıştım o aralar. Tekrar yazdım senle barışmak isteyen kafama sıcayım vs vs hakkımı ona da haram ettim engelledim. Sonra çocuk bana teşekkür etti, kız bana her şeyi anlattı ben engelledim onu dedi. Çocuk el değmemiş arıyormuş anladığım kadarıyla. Ne kadar doğru bilmem velhasıl kelam sizce iyi mi ettim :)

Exin yaptığı iğrençliğe bakın?