Sevgilim Alkol kulandı diye ayrıldık düğünde kavga çıktı napmalıyım?

Biz sevgilimle yaklaşık 1 yıldır beraberiz , Ona alkol kulandığı anda bu iliskiyi sonlandırcağımı söyledim defalarca (ailem muhafazakar). beraber ortak arkadasımızın düğününe gittik bana içmiyorum Yemin ederim dedi , Sonra ortak arkadaşı geldi masama ve Yanlışlıkla (Kendisi saf ) olduğu icin ağzından kaçırdı ve Sevgilimin içtiğini söyledi, Ben baya sinirlendim ve Erkek arkadaşıma onunla konuşmak istemediğimi söyledim , sevgilim inkar etti ve bana bunu söyleyen Arkadaşımıza saldırdı, Düğün sonu ufak kavga yaşandı , sevgilim benle barışmaya çalıştı ağlamış, ama kafası güzel diye onunla o gün konuşmak istemediğimi söyledim , o sirada benim arkadaşım irem kavgaya karıştı , ve sevgilim iremi hic sevmediği icin ona Küfürler etti ve iremin eski sevgilisine kadar küfür etti , Sabah dörtte bana Senden ayrılmak istemiyorum diye mesajlar yazmış , Tam uyandım saat 1 gibi birden bütün mesajları sildiğini gördüm , Iremden ögrendim irem bana sormadan Kendi eski sevgilisine bunları anlatmış ve , iremin eski sevgilisi benim erkek arkadasımın Abisini aramış , ve ufak bi tartışma yasanmış , Ben sakinliğimi korudum ve baktımki Erkek arkadaşım beni heryerden silmiş engellemiş Whatsapp haric , 2 gün sonra Tatile gitçek 1 haftalığına onu çok özlüyorum , sizce ben ondan adım mi beklemeliyim yoksa ona şimdimi yazmalıyım , yoksa Onun tatilinden sonramı yazim? (normalde hep çabalayan geri dönem taraf bendim) üzüldüğüm nokta gönlümü almaya çalışmaması.
Sevgilim Alkol kulandı diye ayrıldık düğünde kavga çıktı napmalıyım?