Hep nedense CHP'li solcu kızlara denk geliyorum siyaset konuşunca kavga edip bitiriyoruz ilişkiyi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
arayarak bulursun çok var zaten
inşallah bulacağın kız da sen de kısırsınızdır (amin)
Şerefsiz oru. sbu çocuğuna bak hele kanını ecdadını silkiyim senin
Zorunda mıyım lan senin tuttuğun partiyi tutmaya m kodumun evladı gelecekte doğmamış çocuklarının deliklerine boşalıyım
hmm, akp'linin en dindar ve ahlaklı genci böyle oluyorsa...
Din iman ahlak namus bizden sorulur sizin gibi solcu köpekler bizim anca elimizden geçersiniz o amin diyen ayyaş ağzına veririm senin allah senin gibi ayyaş köpeklerin duasını kabul etmez
din iman ahlak namus bizden sorulur cümlesinin ardından ağzına veririm diyen average akp'li xd
Ettiğin bedduanın aynısını ve daha beterini yaşarsın inşallah anasını bellediğim
Sizin gibi en azından zina işleyip alkol almıyoruz küfür etmek güzeldir hem sizin gibilerine
rte alkol fotoğrafları akp'li milletvekilleri seks kayıtları vs hmm... neyse tamam😃
ay dur şeyi unuttum dindar AKP'li tecavüz haberlerini kuran kursuna giden çocukları falan
Açık giyinip a. mini yırttıran solcu kızlara ne dersin burada bile bir sürü bakire olmayan ve solcu kız biliyorum hahaha
Kuran'a kurban ol aq sen okumasını bilmezsin daha Arap düşmanı ırkçı it
kuran'a laf etmedim kuran kursu haberine laf ettim sanki okumasını sen bilmiyorsun xdd kuran okumayı biliyorum ayrıca çocukken çok gittim kuran kursuna
Ne kadar saçma ve yersiz bi beddua olmuş
Böylesine işte edebileceğim en ağır küfürleri ederim doğmamış çocuklarını düşünsün o şimdiden neler neler dedim hahaha
Bende ak partili diye kızla konuşmayı kestim insanın sevmediği şeyler başına geliyo
Bende CHP'den nefret ederim kızları kaşar olur
Ülke ekonomisi bu haldeyken hala aynı partiye destek olanların zeka seviyesi kaşar olmak dan daha tehlikeli
Ekonomi bizim için önemli değil ki aq siz solcusunuz paraya ekonomiye sağcılar önem vermez
Neden arkadaşım sen insanları genelleme yapıp kötülüyorsun iftira atıp kul hakkı değil mi?
@Bonniey elimden çok solcu ataputçu kız geçti o yüzden tecrübe ettim nasıl kızların hangi partili olduğunu ablacım
Yorumlara baktımda ak tutan kızlar temiz ciddi kızlar demişsin. Onlarda mı elinden geçti kesin yorum yapıyorsun’?
Biliyorum evine et alamayan meyve alamayan insanlar ekonomi gayet iyi diyor yazık insanlara üzülüyorum da kurban bayramı olmasa et görmeyen insanlar kendine bozkurt diyor
Cevap sahibi seni takdir ettim keşke gizli olmasaydın
@Bonniey hayır geçmediler onlar yapmaz zaten
Çok yanlış düşünüyorsun arkadaşım çok. İnsanları yargılama genelleme
@Bonniey bence öyle benim çevremin geneli AKP yeniden refah ve geneli bakır bakire insanlar bunları CHP gibi solcu partilerde bulamazsın
Binali Yıldırım'ın oğlu CHP senin teorine göre :)
@bonniey bende sizi takdir ettim teşekkür ederim
Yeniden refah kadın adayın yüzünü sansürledi sizin kadına verdiğiniz değer ortada bırak bu işleri
Seçmeni dindar ve muhafazakar ama? CHP'nin ki ise gavur gibi
Bi tane namaz kılan alkol almayan CHP'li yok
Cübbelinin kasetleri, Binalinin oğlu ve daha bir sürü sağcı neler neler yaptı hala ahlak dersi vermeye kalkıyorsunuz
Bu kadar kötü ağızlı olmak Akp ye daha çok zarar bilgin olsun, çok kötü ağır küfürler etmişsin gerek var mı
Daha alasını solcu gazete yorumlarında bize ediyorlar onlardan öğrendik küfür hakaret etmeyi
Kişi kendini yansıtır bence yapmamalısın en azından karşı taraf bu üslupla gelene kadar
Suriyeli bul😅
Anana bul bi tane
Iste kalitesizlik kokusu ana baci sovmek yobaz ve cahillerden nefret ediyorum yok olun
Söverim ben kimse karışamaz
Aw bende AKP'li ve demliye denk geldim
Demli mi haha
Türk erkeklerine hayranlar
Biliyorum erkekleri de Türk kızlarına hayranlar
AKP'li kızlarda istekli oluyo elletiyolar
Yoo çoğu ciddi düşünen temiz kızlar
Demekki gençler uyandı koyun olmaktan çıktı çok sevindim şimdi
Akp gençlik merkezinden
Biz muhafazakar bir partiyiz gençlik merkezinde kız erkek ayrı oluyor CHP ile karıştırmayın
CHP li değilim bilmiyorum
Akp gençlik kollarında bulabilirsin
Akp Gençlik kollarında kızlı erkekli ortam olmuyor imansız CHP gibi
Karı kız peşindesin başka partiye şaf ediyon müslümanlık böyle mi?
Karı kız peşinde olmayan erkek mi var bunun partiyle alakası yok ki erkek erkektir
Yav nasılda lafı çeviriyorsunuz pes ya çok komik cidden 😅😅😅
Mitinge git.
Mitinge git reis
😂😂😂😂
Anons ver