Sacma sapan kısıtlamalar degil tabii ki fakat ne bilemm hafif bir korumaci tavri cok tatlı oluyor...
Tekraradan hanzolari disarda bırakarak diyom bunlariii
Sacma sapan kısıtlamalar degil tabii ki fakat ne bilemm hafif bir korumaci tavri cok tatlı oluyor...
Tekraradan hanzolari disarda bırakarak diyom bunlariii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben karışmam çünkü sevgilim istediğini giyebilir ona güvenirim.
Ama seven erkek kiskanirrr
Giyinmesini bilmeyen ortalıkta çıplak gezen namussuzu alıp da kısıtlayacak halim yok zaten ötede ne yapıyorsaa yapsın ötede birileri s.. iktigindee gelip beni s.. ikiyorlar demesin
Bu ke cellallenme yaa
Ben bu konuda sinirlenirim benim kırmızı çizgim ortalık iyicene bozuldu türk kızlarının ele alınacak hali kalmadı artık
Bilerek sordugunuzu biliyoruz bazılarını zaten 😄 lakin sen bana karışamazsın ben mememi kalcami gösterecem diyen hatunlar da var
Yaaa valla cok hos oluyor bazen ama kisitlama olursa artik tadi kaçıyor
Tabi ufak kıskancliklar tatli ama ben ciddi kısıtlama yapmam gereken hatunla ciddi ilişki yapmıyorum, benle sevgiliyken çok açıp giyinip dekolte veren kadından hayır gelmez, eş de olmaz gsgsgsgsv
Aşırı dekolte iyi değil ama kararinda iyi
Valla meme kalça ölçüsünün ölçülebilecegi düzeyden bahsediyorum ben onun harici karışmam tabi uzun kolluyla gezecek hali yok 😄
Ay o zaten ezik kadınlarin gel beni yap kombini
Sen bir Queen sin, az kaldı sizden 😄
Dimi yaa mukemmelim diye yalnizim bee🥺🤣
Üzdü bu :(( şimdi sigara yakacaktım sana yakıyorum 😄
Ühüuu😔🤣
Benimde hoşuma gitmiyor ne kadar hoşunuza gitsede normal değil
Ne normal değil
Ya erkek karışmadığı için gelip niye karışmıyorsun deyip kuruluyorsunuz yok sevseydin kafsöylerdin falan gibi
Ajajhshsh karisinca da niye karisiyorsun diyoruzz anbsbd
Normal değilsiniz işte 😂
Hahahah yokk siz deger vermiyorsunuz 😔😔😔
O kadar gıcıgım ki bu söze şakasını bile artık kaldıramıyorum kusasım geliyor 😏
😏😏😏
👎🤬😁
Slk misin ajhshdhhs
+ Daha değil
Hoşuma falan gitmiyor ben nerede ne giyeceğimi bilirim beğenmiyorsa s^ktrsin gitsin.
Yürü git kardeşim şuradan özgürlüğüme az karışsın ortalığı koparırım muhafazakar aile ile büyüdüm...
Siz de bir yürüyün gidin ne istediğinizi kararlaştırın sonra kiminle ne yaşıyorsanız yaşayın
Yaa bak özgürlüğü kisitlamak değil fakat hafif kıskanç olsun yani kkavga etsek bile hosumuza gidiyor...
kendi adına konuş mal
Hahahahah tamam sen gtunu aç
Kıskanılmak herkesin hoşuna gider
Evet gidiyor
Evet öyle
O da enteresanmış 😃
Öyle söyleme knk daha çok karışılır 😆
Yok benim hoşuma gitmiyor
Yaa ben kiskanmayan erkek sevmem
Biliyoz
Jahdhdhd
Al başına belayı
Hahahshs
Benim gitmiyor
Yaaa cok aşırı degil ama hafif bir kıskançlık seni koruma isteği cok tatli oluyor
Evet öyle güzel olur
güzel kardeşim sevmem mddmfm
Ne sevmezsin
g@v@t*
Heee abvsvshs
Boş işler
Hmm öğrenmek iyi oldu tatlım 🥰
Biliyoruz😀
Kiskanilmak hoş bazennn🤣🤣🤣
Tadında bırakmak lazım 😀
Aynen bitirebilir de ilişkiyi