Bir erkek her gün aynı saatte neden online olur?

Kardeşimi 4 ay önce dershaneye kayıt etdirdim. Dershane yöneticisi çok yakışıklı ve oldukca genç birisiydi. Tabiiii ki benim gözüm onda falan değildi. Amma ve lakin ders yoğunluğumdan dolayı kardeşimle ilgilenemedim hiç ve kardeşim düşük puan alınca denemeden hocasıyla nasıl çalışayım tekniği almak istemiş olsa gerek odasına gitmiş ardından adam konu konuyu açmış benim doğum yılımı, üniversitemi, sınıfımı sormuş kardeşime ve burada evde mi kalıyorsunuz yoksa yurtta mı diye sormuş ki beni hatırlamasıda ayrıca ilginç 300 öğrenci var o dershanede kayıtlı 4 ay önce gördüğü birisini kolay kolay kim hatırlar ki 1 kere görmüş bir de. Ev kendi evimiz mi yoksa kiralık mı falan bile sormuş ne alakaysa. Ardından sen ablanı dinleme beni dinle iyi bir yeri tutdurursun demiş. bir iki gün evvelde benim face hesabıma xxx dershanesi facebookta diye bildirim geldi. Adamın dershane adıyla face varmış bana neden bildirim geldi anlamadım doğrusu. Bende bu adamı bu garip sorularından dolayı 1 hafta kardeşimin telefonundan gözetledim ve adam her gece aynı saatte online bu ne pehriz bu ne lahana turşusu şimdi?
Bir erkek her gün aynı saatte neden online olur?