2016 dan beri konusmadigimizda da simdi konustugumuz da da ne yapsam unutamiyorum insanlara kolay geliyor ama olmuyor.. yok mu bi anlayan. Istemsizce sürekli aklimda ne yapsam nereye baksam. Nasil bunu önlicem.. zaman diyorlar 2016 bu zamana kadar kac zaman gecmis olmamis nolcak böyle kalbim agriyor..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşadığın çok şey vardır mutlu anın onunla daha fazladır çevrende ona benzeyeni de göremezsin onun için beynin hep onunla meşgul.
Uzak mesafedeyiz
Hiç yan yana gelmediniz mi?
Geldik ama cok az
Anladım uzaktan zor olmuştur. sayfada da detay olmuyor.
Evet
Teşekkür ederim.
Saplantılı mısın sen bu beni rahatsız ederdi şahsen kendi taraftarımdan değilde birazda onun tarafından düşünmek belki farkındalık kazanabilirsin
Kendiside ilgili davraniyor
Ne zamandan beri senin kadar yıllara fedakar yapmış mı bu beyefendi
Yapmadi beni böyle cepte görüyor ne yaparsam yapayim beni seviyor kafasinda galiba
Üzüldüm sana tebrik ederim sevginjn sadakatine karşılığını vermeyen affedersin hanzor ya da davar birine değmez sana yazık ilişkin olsada umduğun karşılığını alamayacaksın buda sana yılların heba acısı olur o gözlüğü çıkarma vakti kendine olan saygınlığını heba etme
Cok haklisin
Umarım sadece haklılık sebebim bir yorumdan ibaret olmaz
Nasil basarcam oeki
Aslında yılları bırakmak pek kolay olmayacak ondan uzak kalarak onu merkezden çıkarıp seni koyarak hedefine geleceğine odaklanarak kendini severek şımartarak onu önemsiz kılacak sonra şunu diyeceksin ne buldum ben bunda diyeceksin sonra tekrardan özleyeceksin sonra hayatına devam edeceksin sonra o kişi sadece varlığı ile yok olacak önemli olan o kişi değil önemli olan zihninin alışkınlığı o olmuş yeni alışkanlıklar eskiyi nötr eder
Bazen diyorum bitti artik dedigin gibi artik yok öncelik benim sonra öyle bi özlüyorum ki kalbimin içinden böyle tuhaf oda az değil güzel güzel konusuyor neden farkli olamazmiydi diyorum evlenmeyi bile düsünmüs fakat Şu an hazir degil felan
Göremiyorsun hâla gerçeği hazır değilmiş jdjjd onu bırakmanın zamanı geldi hayatına yeni bir dönem açmak daha sana iyi geçecektir neden hayatında o var yıllarca ailenden göremediğin neydi de onda onu buldun
Kendi icimde o mutlulugu hissediyorum belki ondan
Ve o mutlulugu cok nadir hissediyorum
O sana vermiyor sen yaratıyorsun belki hayatında birinin var olması ya da ondandan gidememen nedi iyi hisetmen var diyorsun neyse aşko çıkmazdasın ama bu çıkmaz orada kalıncak gibi gerçeği gör gerçeği
Görmem lazim anlamam lazim evet
başka biriyle öpüşmeyince olmaz
Kimseyle öpüsmedim
öpüşmek iyi geliyor. daha normalleşiyorsun
Dogrudur bilmiyorum yasamadim hic
Hangi şehirdesin * çalışıyor musun?
Calisiyorum evet okuyorum da uzakda
kime uzakta :) bana mı?
Evet herkese
anlıyorum. inş. bu karamsarlıktan kurtulursun. hayat kısa , boşa geçirme zamanı
Karamsar degilim dogrusu
öyle hissettim ben. yazışmaların çok soğuk geldi.
Şu an biraz üzgünüm
konuşacak birine ihtiyacın varsa dinlerim ben
Evli mi o şu an
Degil
Ulaşabilirsin... ulaş yaz
Zaten konusuyoruz
E ne istiyorsun o zaman
Benim cabamla hersey yürüyor ondan caba yok
O zamn konuşmayı kes.
Kestik de cok ama unutamiyorum bu sevgime yazik olmasini kaldiramiyorum