Karısını aldatan bir erkek diğer kadına bana mesaj atma özellikle gece atma vs diyorsa ama kadının mesajını da silmiyorsa bu garip değil mi?
Karısı telefonu kurcalamasa bile o mesajı nasıl bekletebilir ki whatsappta
Karısı telefonu kurcalamasa bile o mesajı nasıl bekletebilir ki whatsappta
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Metres olan sensin galiba boş ver karısını sana iyi geliyorsa ver gitsin hep
Ya karışık olay zaten de siz sorduğum şeye de yorum yapabilir mısınız
Karısından korkmuyor karı TLF bakmıyor bunda anlasilmiycak bişey var mı
Karı telefon bakmasa bile hangi erkek “vücudunu da çek at” mesajını silmez sorarım? Kadın zaten bi garip adam senelerdir instagramdan karı kız kovalıyor bu kadın bunları o kadar senedir hiç görmedi mi saçmalığın daniskası, kadın saf salk cahil bi tip de hiç değil
Olabilir kadın evli kocam kimi zikerse ziksin benim eşim diye düşünüyor
Sevgiliyken de aldatılıyordu… öyle düşünüyor olsa adam niye tedirgin oluyor o zaman? Gerçi benim için max 10 gün onu ikna etmem demişti bir keresinde
Sen bu adamla nerde zikisiyon oteldemi birde nasıl buldun bunu
Ben ne soruyorum bu ne diyor sanane aw bunlardan
Dikkat et diycektim eşi peşine takılır belki bilemem
o zaman kesin iki telefonu var
Hayır kanka tek
nerden biliyorsun peki bunu
Yıllardır aynı numarayı kullanıyor önceden tanıyorum zaten. Ve Adamın whatsappını gördüm yanımdayken de anlarım herhalde iki tekefon olsa. Tek telefon buna emin olabilirsiniz
o zaman geriye tek bir ihtimal kaliyor eşinin okuması yazması yok veya zayıf ondan korkmuyor
Hahahhajdjdk kadın modern normal bit kadın. Ya kopuklar ki bu nasıl kopukluk bilmiyorum. Gerçekten kopuklarsa herkes dilediği gibi takılıyorsa adam acaba benim bağlanmamam için mi mesaj atmamı istemiyor
Evli erkeğin tek telefonu olmaz ki.
Tek telefonu var
İki telefonu olsaydı karısı bilirdi zaten
Nereden bilecek?
Yav adam zaten asırlardır aynı numarayı kullanıyor aw
Asırlardır değişmeyen 3 operatörden 3 numaram var. İkisini eve hiç götürmem telefonların ve kendi adıma değil. Ne anlatıyorsun sen? Minareyi çalan kılıfını hazırlar.
Adamın whatsappını gördüm yanımdayken de anlarım herhalde iki tekefon olsa. Tek telefon buna emin olabilirsiniz
Her kadın tek telefon görecek, işin önemli kuralı ve püf noktası. Çapkın erkek karısına ve diğerlerine aynı özenle plan yapar ve işlemleri güzel yapar. Aklın durur.
Yav adamın yanında oluyorum günlerce diyorum hey Allahım napacak diğer telefonu çantaya mı atacak fkfkkfjfk o telefondan arayan bit sürü yakını oluyor kadının kardeşi bile ordan iletişim kurdu. Ama şöyle bi durum var getcontacktab insanların nasıl kaydettiğine baktığımda oğlum kocam gibi ifadeler yok o da kaydeden kişilerin o uygulamayı kullanıp kullanmamasıyla alakalı olabilir. Ama dediğim gibi ben 2017 den beri tanıyorum numarası değişmedi