Aşk İlişkileri Ilk buluşma denilince akliniza hangi mekan veya aktivite gelir? ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ilk bulusma evde olmaz bebeklerim aklinizda bulundurun. Güncellemeler+1 yıl Güncel 60/85 Ilk buluşma denilince akliniza hangi mekan veya aktivite gelir? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
çikiçükübabaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ev sıkıntı arkadaşlar sakın gitmeyin aniden gelen komşu kardeş gibi durumlar söz konusu, üçüne beşine bakmayın otel pansiyon tutun 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl kdjbdhkfbhdsfkbndgn Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kebapçı geliyor. Birden buluştuğum kişinin içine yeşillik koyup dürüm yaptığı lahmacunu bana uzattığı şeklinde hayallere dalarım 😂 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl hayret lahmacuncu demen lazimdi senin avvfssv Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Lahmacunu kebapçıda yiyeceğiz ya 😂 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. İlk buluşma güzel bir kafede falan olur yemeğe gidilmez, eve gidilmez en fazla bir şeyler içilmeye gidilebilir. 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Evet, ve en fazla 1-2 saat surmeli Yorumla GoldenFireBall_06 +1 yıl O sohbetin akışına bağlı enerji tutar tüm gün beraber olursun enerji tutmaz on dakika da da kalkar gidersin🙂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl um gununu cafede gecirecek halin yok dimi Yorumla GoldenFireBall_06 +1 yıl Kafede geçirirsin demedim kalkar gezersin ve tüm günü derken mübalağa yaptım yani zamanı tahmin edemezsin başka bir işin yoksa. Yorumla
YoSoyLaEstrella Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl bu erkeklerin hepsi 0pr daha ilk günden kolayca yatağa atarsın 2 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl uhudahviufhsuvfads kadinin or. dan fena erkegin irispisi Yorumla YoSoyLaEstrella +1 yıl diyince de kabul etmez dönekler Yorumla ShrekinS2 +1 yıl bide dansozden iyi kivirmalari yok mu Yorumla YoSoyLaEstrella +1 yıl bunlarla aynı ülkede yaşamak büyük şanssızlık bi de bunları yanlışlıkla alıp evlenip çocuk yapıyorlar o olmayan zekaları çocuklara da geçiyor Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. İşkembeci de veya kokoreççi de olabilir romantizmin zirve mekânları 🤪🤪🤪 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Uffff kokoreccce iskembe degil bir kelle paca olsa uf uf aciktim Yorumla Korayby3434 +1 yıl Aşka inanmıyorum kelle paça kokoreçe inanıyorum 🤪🤣🤣 Yorumla
elyssia Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl güzel bir kafede oturup kahve içmek, sahilde yürümek, yemek yemek, sinemaya gitmek vs vs 1 5 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sanirim en cok sinema ve cafe geliyor akillara Yorumla elyssia +1 yıl e abla ilk buluşma diyon ne dicem Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kebapci diyeceksin ulen Yorumla elyssia +1 yıl aha abla guzel fikir caldim bu fikri tsk Yorumla ShrekinS2 +1 yıl rica edrm bebegim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence park, müze ya da Cafe yerleri en uygun. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin🥰👯♀️ 1 11 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Tesekkurler canom😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim beybisu hatta istek atacaktım da utandım shshd Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ahhahaah at at nolcak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Attım gitti o zaman Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ben taniyom galiba seni kelebekli maske mi ne vardi dimi senin yuzunde mavi elbise bide saniirm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk hesabım Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ha tamam ozmn o sen degilsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağol ya Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sende sagol askom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yetim kaldım insan geri atardı istek dieeodösow püi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Atayim be lafi mi olur Yorumla
TorukkMakto Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bana pek fark etmez konuştuğum kişiye uymayı tercih ederim 1 0 Yorumla
İlkkemal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hoş bir sohbet anlasa bilmek anlaşıyor olabilmek anlaşılır olabilmek 0 0 Yorumla
kimbutambiöküzz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl İlk buluşma kişiye ve önceden konustuklarina göre değişir 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Abartılı ve kalabalık olmayan bir yer olur 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sahil olur kafe olur restorant olur 1 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl özle olmalı doğa olmalı 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl yok be abarti degil mi veya max piknik Yorumla kanka35 +1 yıl kız artık sana yazmadım engelledinmi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl yok jcjsbjds dm im kapali Yorumla kanka35 +1 yıl üüzldüm Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ciğerci 😂 2 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yok boş ver kavurma ye ciger yerine dsjfndfb Yorumla moonlight012 +1 yıl Hayır ben kavurma sevmem ciğer olmazsa olmazımdır jdnfhfn Yorumla ShrekinS2 +1 yıl bende ciger sevmem😢 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. kömürlük :D 1 8 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl samanlik seyran Yorumla tamitamina34 +1 yıl o da olur :D seni mi kırıcam Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Samanlikta igne ariyacaz Yorumla tamitamina34 +1 yıl Ben sana iğneyi gostercem 😃 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kucuk igne aricaz Yorumla tamitamina34 +1 yıl görmeden böyle demen :D Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Igne kucuk olur Yorumla tamitamina34 +1 yıl mecazen :D Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. BİM. 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hayir A101 Yorumla
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sahil olabilir 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,7b cevap paylaştı. Cafe 1 0 Yorumla
SametUc Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Otel 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl evden ne farki var Yorumla SametUc +1 yıl Seks için demiyo musun Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Waffle burger sinema 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. benim ev ve seks 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ev sıkıntı arkadaşlar sakın gitmeyin aniden gelen komşu kardeş gibi durumlar söz konusu, üçüne beşine bakmayın otel pansiyon tutun
kdjbdhkfbhdsfkbndgn
Kebapçı geliyor. Birden buluştuğum kişinin içine yeşillik koyup dürüm yaptığı lahmacunu bana uzattığı şeklinde hayallere dalarım 😂
hayret lahmacuncu demen lazimdi senin avvfssv
Lahmacunu kebapçıda yiyeceğiz ya 😂
İlk buluşma güzel bir kafede falan olur yemeğe gidilmez, eve gidilmez en fazla bir şeyler içilmeye gidilebilir.
Evet, ve en fazla 1-2 saat surmeli
O sohbetin akışına bağlı enerji tutar tüm gün beraber olursun enerji tutmaz on dakika da da kalkar gidersin🙂
um gununu cafede gecirecek halin yok dimi
Kafede geçirirsin demedim kalkar gezersin ve tüm günü derken mübalağa yaptım yani zamanı tahmin edemezsin başka bir işin yoksa.
bu erkeklerin hepsi 0pr daha ilk günden kolayca yatağa atarsın
uhudahviufhsuvfads kadinin or. dan fena erkegin irispisi
diyince de kabul etmez dönekler
bide dansozden iyi kivirmalari yok mu
bunlarla aynı ülkede yaşamak büyük şanssızlık bi de bunları yanlışlıkla alıp evlenip çocuk yapıyorlar o olmayan zekaları çocuklara da geçiyor
İşkembeci de veya kokoreççi de olabilir romantizmin zirve mekânları 🤪🤪🤪
Uffff kokoreccce iskembe degil bir kelle paca olsa uf uf aciktim
Aşka inanmıyorum kelle paça kokoreçe inanıyorum 🤪🤣🤣
güzel bir kafede oturup kahve içmek, sahilde yürümek, yemek yemek, sinemaya gitmek vs vs
Sanirim en cok sinema ve cafe geliyor akillara
e abla ilk buluşma diyon ne dicem
Kebapci diyeceksin ulen
aha abla guzel fikir caldim bu fikri tsk
rica edrm bebegim
Bence park, müze ya da Cafe yerleri en uygun. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin🥰👯♀️
Tesekkurler canom😘
Rica ederim beybisu hatta istek atacaktım da utandım shshd
Ahhahaah at at nolcak
Attım gitti o zaman
Ben taniyom galiba seni kelebekli maske mi ne vardi dimi senin yuzunde mavi elbise bide saniirm
İlk hesabım
Ha tamam ozmn o sen degilsin
Sağol ya
Sende sagol askom
Yetim kaldım insan geri atardı istek dieeodösow püi
Atayim be lafi mi olur
Bana pek fark etmez konuştuğum kişiye uymayı tercih ederim
Hoş bir sohbet anlasa bilmek anlaşıyor olabilmek anlaşılır olabilmek
İlk buluşma kişiye ve önceden konustuklarina göre değişir
Abartılı ve kalabalık olmayan bir yer olur
Sahil olur kafe olur restorant olur
özle olmalı doğa olmalı