Eski dosttan düşman olmaz. Sonuçta birşeyler paylaştınız ve onun nasıl biri olduğunu biliyorsun. Buna sen karar vermelisin. Medeni insanlarız ne olabilir ki... Kendin pişman olmadıktan sonra buradaki aklı şeyinde olan insanları pek önemsememelisin.
(Abaza popülasyonu yüksek bir yer burası. Güncellemene bakarak böyle bir yorumu ekleme gereği duydum)12 Yorumla
En İyi Cevaplar
ya cocuk belkii niyetli süpriz falan hazırlıodur ne kdr fesatsınız :dDDDDD
28 Yorumla- +1 yıl
öyle ya da böyle canı çekmiştir süprüzli süprissiz.. önemli olan sonrasın devam edecekmi?
Yaşanmışliginizi bilmediğim icin yorum yapamayacağım ama uzerinden cok gecmediyse ve araya birileri girmediyse git bellli ki sürpriz yapmak istiyor. Artniyetli olmayın arkadaşlar. Her ilişki emmeli gömmeli değil.
23 Yorumla- +1 yıl
ya bırakın bunları evde ikisi basbasa kalacak ateş ve barut sadece masum olacaklar? belki ilk 1-2 seferinde dediginiz olabilir ama sonrasında mumkun degil tabi tercihlerde sorun yoksa! yapacak olan süprizi dısardada yapar, konusacak olan dısarı cagırırdı bence.
Daha önce gittin mi? kac defa gittin... gittiğinde davranışları ne şekildeydi...
şu an sevgilin var mı? eski sevgilinle neden ayrıldınız...
Bunları soylersen sana cevap verebilirim...14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yılcanı çekmiştir, seninde canın çektiye ve sonra nie gittim demeyip, kullanılmışlık hissine kapılmayacaksan git! karşılıklı çıkar meselesi.. ama süpris hazırladı devam edelimmi die konuscas vs hayaline kapılma bence onu konusaak adam once dısarda konusur sonra eve dvam ederken cagırır! bence tek nedeni seni canı çekti sana bir zarf attı tutarsa die, gidersen şey olacak gitmessen de onun kaybedecegi bişi yok zaten!
10 Yorumla
+1 yılAdı üstünde eski diyorsun. Birbirinize hatalarınız olmasaydı adı eski olmazdı. Bence gitme eski'nin adı mazi olsun. Öyle herkese de güvenme yukarıda kendiniz gibi sanmayın yazmışsın ama, olmamış. Kimi kabada olsa herkes olacağın farkında. sende var. Gönlün yoksa tabi. Sormuşsun madem uyarması bizden
10 Yorumla
+1 yılaranızda cinsellik geçti ise boştadır kesin aynı şeyleri yapacaktır
geçmedi isede dikkatli ol gene cinsellikle alakalı bişeyler yapacaktır
bide yaş kaç o çok önemli
senin neler yaşamak istediğine bağlı kararı sen vereceksin12 Yorumla- +1 yıl
işte o şeyleri ister gene yani ilerisi olmaz baışmazsınız ilişkiniz cinsellikte kalır sürekli cinsellik için biraraya gelirsiniz ve birgin ayrılırsınız gene sıkılınca sen ne istersen o olur yani kararı sen vereceksin
zevk mi yoksa...
Neden gidesin? #Eski kelimesinin aktını çizerim. Ne maksatla evine çağırıyor?
14 Yorumla'' Herkesi kendiniz gibi sanıyosunuz, herkes emme gömme peşinde değil '' demişsin. Madem değil git o halde.
Kendin vermişsin cevabı soru sormana gerek kalmıyor21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Emme gömme meselesi yüzünden değil; bende eski olduğundan gitmemelisin...
Eskilerin deşildikçe güzel şeyler çıkarmadığını az çok tecrübe etmiştir artık herkes...
İleriye bakılmalı sanki artık...20 Yorumla
+1 yılkendini bozdurmak için bahanemı arıyon namus yoksa git istedini yap
110 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@-Snow- Ee neyin kafasını yaşıyon dostum ben kıza namusun yoksa istedini yap dedim namusluysan git yap demedim bahane arıyorsun dedim kafanmı güzel kardeş gelip burada aşagıdaki arkadaşı destekliyorsun mantıken dürüst bir kız bir erkegin hele eski sevgilisinin evine gidermi peh geçin bu işleri burada kımseye genel evdeki kızlar muamelesi yapan yok sadece öyle biriysen git istedini yap dedim
- +1 yıl
@-Snow- bak güzel insan kimsenin namusu benim umrumda degil böyle kızlar herşeyi yapıp kendıne keriz arıyorlar o keriz sende bende olablir anladınmı benım onun ya da başkasının namusu umrumda degil 2 gün sonra buraya gelip konu açıp aglıyorlar kızlık gitti taciz edildim ve sayre bana söylesene namus gittikten sonra tutuklansa nolcakki cok görüyoruz bunları bızım semtte bile gördük bunları kımsenın namus polimigi yapmıyorum arkadaşım mantıgını kullan mantıgına göre yorum attım onun
- +1 yıl
biri bana ateş etsin öliyim ya da sakat kalıyım ceza evine girsin peh geçin bunları :)
- +1 yıl
sordumda ceva pveremedin neynse evy kusura bakma :)
Giiit hadi giiiit
https://www.youtube.com/watch?v=j1vNdcbUDho10 Yorumlagit tabi ki.. hatıralar sarsın dört yanınızı... biraz eskilerden sohbet edersiniz. sonra seni evine bırakır.
12 Yorumla
+1 yılNe için çagırdı yanı sana bu teklıfı yaparken ne dedı?
12 Yorumla- +1 yıl
eğer hala bişeyler hissediyorsan gitmelisin kendini sana affettırıcek buyuk ıhtımal
+1 yılGit canım zaten eskimişiniz daha çok eskiyin kullanılmaz hale gelin.
34 Yorumla- +1 yıl
@brokerfx Son kullanma tarihi ne zamanmış ki merak ettim :)
- +1 yıl
Hahaha herkeze tavsiye edilir desene :))))
tabi gitmelisin ona kadınlık görevini en iyi şekilde ifa etmelisin. bir kere sevgili olduğuna göre ömür boyu kullanma hakkınıda elde etmiş oluyor.
33 Yorumla- +1 yıl
Canı sıkılmıştır evine davet ediyormuş bide ortiş :)
- +1 yıl
Ne varsa eskilerde var, bırakalım gitsin
+1 yılşu an sevgilin varsa gitme ama yoksa git ne olacak yani eski sevgilin sonuçta yaşanmışlık var. asıl tanımadığın adama gitmeyeceksin
10 Yorumla
+1 yılEmme gömme peşinde değilse evine değiil. alsın seni çıksın bir yemeğe. KONUŞURKENÖ NCE FESAT DÜŞÜNCELERİNİ KENDİN KALDIRSANA Bİ kuzu ! ;)
10 Yorumlane işin var adamın evinde
nişanlın bile diil sonra başına bir kaza gelir
kalırsın ortada üzülürsünnn12 YorumlaHahaha kendini kandır ama bizi asla kandıramazsın.
O eve gidersen anne olursun.40 YorumlaKesinlikle hayır :) eski sevgilinin evinde altın olmadığına göre
10 Yorumla
+1 yılGörüşmek istiyorsa dışarıda buluş önce evine gitmen doğru olmaz.
10 YorumlaGitme tabikide, ille konuşmak istiyorsa gidin bir mekanda konuşun
10 Yorumla
+1 yılSormana bile gerek yok bence. Otur oturduğun yerde ! :)
10 Yorumla
+1 yılHerkes emme gömme peşinde diye gitme demiyor. Erkekler erkeklerin amacını tanır diye gitme diyorlar.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. sonra pişman olucaksan hiç gitme ama sende istiyorsan git
10 Yorumla
+1 yılEski günleri mi yad edeceksiniz? En fazla yarım saat konuşursunuz. Sonrası malum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yıleski sevgilinin evine neden gidiyosun ki boşver hem zaten eski konuşmak istiyosa dışarda buluşun konuşun evine gitme kuzum sen
20 Yorumla Olabilecekleri az çok tahmin ediyorsundur , bu olasılıkları kabul ediyorsan git , istemiyorsan da gitme
10 Yorumla
+1 yılenerji patlaması yaşıyacak kendi kendini kandırma başka bişey değil eve çağırması bişey konuşmak istese dışardada konuşabilir ya da süprizinide dışarda yapabilir.
10 YorumlaNe yapacağına bağlı. Eski olunca insanın aklına tek bir şey gelir: Seks.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgitmemelisin kesinlikle ! Ben gittim pismanim sana cok guzel davranicak ama sonra hic arayip sormicak pismanliktan baska bisey olmicak yani
14 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptı sana
- +1 yıl
napacak son kes canı cekmişti çocuğun..
Cevap sahibi+1 yılHic birsey yapmadi cunku o guvendigim biriydi ve oyle davrandi guzel davrandi sevdigini soyledi ama yanindan gittikten sonra ne aradi ne sordu ondan sonra baska bir sevgilim olmasi onun icin cok uzici bir olaydi cunku ama gitme yani herkes guvenilecek insan degil
+1 yılgit tabi. zamanın verdiği hınçla içine okkalı bir şekilde girer :))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Cinsel açlık çekiyor muhtemelen gidersen bulacagin belli sende istiyorsan git
10 Yorumlagitme arkadaşları tarafından gaza gelebilir bu durum çok tehlikelidir :/ !!! !!!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ulan hangi mal eve barismaya cagirir :)) bu kadar da gerizekaki olamazsin deni yoksa benmi yaniliyom :))
10 Yorumlayani güveniyorsn git canım ... ama eğer kötü bir insan olmadığına eminsen gitt
10 YorumlaSana daha önce yapmadığı şeyleri yağabilir istersen git
10 Yorumla
+1 yılgit git banane sanki delik benimmi ben düşüneyim seni
20 Yorumla
+1 yılZaten seni görüyor, eve gidince bir farklı mı görecek seni?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit git git gitme dur ne olursun gitme kal yalan söyledim dogru degil ayriliga daha hic hazir degilim aramizda yasanacak yarim kalan bir seyler var gitme dur daha simdiden deliler gibi ozledim
10 Yorumla
+1 yılHer kez emme gömme peşinde değilse gör bakalim ne peşinde gitmeden ogrenemessin
10 Yorumlagit git git giiiiiiitt-meeee dur ne olursun gitme kal yalan söyledim :D
10 Yorumla
+1 yılGüven veren birisiyse git ama tabiki böyle çapkın felan serseri tipli bir şeyse gitme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmme gomme pesinde degilse git bakalim. Gor ebenin sey sevgilinin evinin girisini giris kapisi nasilmis evin bir bak...
10 Yorumla
+1 yılsen gitme onu kendi evine çağır böylece kendin basit olmazsın
10 YorumlaBence giitmemelisin bide eski sevgili aboo... Gitme gitme. d
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılooo sen geç bile kalmışsın. Daha buradamısın. Git de... gör :DDD
10 YorumlaAdi eski sevgiliye çıkmışsa neden hala görüşülurki
11 YorumlaBence gitmelisin güzel bir sürpriz yapmayi planliyorsa kacirma derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkatılmıyorum. her ilişki emmeli gömmeli. yani * git kendini kandır mk
10 Yorumla
+1 yılgitte gör evgilinin sag arka bacagını
13 Yorumla- +1 yıl
ohoooo
yorumlarımıza da acıklık getırceksek artık ^.^
ne anlıosan o
+1 yılneden diye sormadın mı
14 Yorumla- +1 yıl
duyguların ne yapman gerektiğini söylüyor, beynini ne yapman gerektiğini söylüyor?
- +1 yıl
ne yaşadıklarınızı niçin birlikteliğinizin bittiğini bilmiyorum ama diğer seçeneği ne kalbin en de beynin seçmiyorsa. git
+1 yılgit ya ne olacak en fazla diker seni :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni gurtlak yapmaya çağırıyor ;) (Herkes anlamaz)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl(anlayan anladı) neyse boşver ama gitme ;)
Kesin git pişpirik oynamaya çağırmıştır
14 Yorumla
+1 yılKeyfin bilir.
Ben olsam giderim seks candır10 YorumlaHem. Eski hem ev Cıkkkss gitme knk ya. ss
10 Yorumla
+1 yılGitme disarda buluşsun çok istiyosa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Niyet belli... Razıysan git.
10 Yorumlahayırr
12 Yorumla
+1 yılgitme turnam vuracaklar kanadını kıracaklar :D
20 Yorumla
+1 yılkaplan gibisin sana bişey olmaz git git :)
20 Yorumla
+1 yılNe yapmaya?
11 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler