Herkese merhaba,
Turkcem biraz zayif o yuzden lutfen yazima bakmayin bir konuda gercekten ciddi bir yardima ihtiyacim var.
Benjm bir erkek arkadasim var kendisi turkiyede yasiyor ben ise yurtdisinda ailelerimiz tanisti ve yakinda nisanlanip nikahlancaz aile birlesimi icin getirebilmek icin nikah gerekiyor birbirimizi seviyoruz sadece ben onun arkadaslarini tanimiyorum hepsi evli aralarinda 2 bekar var erkek arkadasim disari ciktiginda arkadaslarinin esleri de birlikte geliyor ben ise bu durumdan biraz rahatsizim ve bunu ona soyledim sonucta ben arkadaslarini tanimiyorum nasil insanlar esleri nasil bana verdigi cevap geldiginde tanistiririm ama 2kere gormekle nasil anlayacaksin
insan karsi tarafin haraketlerini kas ve goz oynayisini gorebilir ama erkek arkadasim beni anlamiyor ve nerdeyse hergun onlarla gorusuyor bu durumda neyapabilirim bu normal mi yoksa degilmi ayrilik noktasina geldik ve bana tek dedigi arkadaslarimla ve esleriyle disari cikmam normal karar bana kaldi devam edip etmeyecegimi bilmiyorum sanki onlarla evlencek biri bana fikir verebilir mi?
Uzun mesaj icin simdiden ozur dilerim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer