Saatlerce yol, yol parası, kalacak yer parası, sınırlı görüşme imkanı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet bana da saçma geliyor
Saçma
Bir de savunuyorlar 😂😂😂🤣🤣🤣
Tavsiye etmem kesinlikle
Aynen sen neredensin
Uzak çıkacağımıza adım gibi eminim 😂
Söyle ya merak ettim 🤣. Ben aydın
Aramızdan tam 541 km var bak başlamadan bitti 😂
Ya bitsin 🤣 şehrini söyle ya merak ettim dedim
Bende dolaylı yoldan söylemeyiceğimi dile getirdim 😂
Hadi hadi söyliyim kocaeli
Niye bu kadar merak ettin
😂😂 sağ ol söylediğin için
Erdin mi muradına 😂
Valla merak sadece hiç sebebsiz merak eder insan 🤣
Olabilir ama değecek kadinsa
Değecek nedir evlilik mi
Kadin özel hissettiriyorsa
Bulabiliyorsan yakından bak knk
Aklımda olan evet
Hesaplı olmaz bu işler
e sen yapma biz hepsini göze alıyoruz
Ben yapmıyorum nasıl göze alabiliyorsun knk kaç km var aranızda
Valla 3 saatlik yol ayda bi geliyo mesafe sorun değil de genel olarak sanırım bende yapamıyorum ve o bana şu an bağlandı ayrılırsak üzülecek o yüzden ayrılmaya da cesaret edemiyorum napıcam bilmiypm
Valla eğer istemiyorsan çocuğu daha da getirtme zamanına yazık günah. Daha fa bağlanmasın hem
dimi bende böyle düşündüm de şimdi çok heyecanlı bu ay gelmeye geldiğinde mi konuşsam
Valla hiç boşuna getirtme bence kendin gitsen son kez sonuçta ayrılmak için çocuğu getirtme
Benim aile sıkıntı gidemem
Görüntülü ara söyle
Halledicem
Fakire göre evet
Knk fakir ol olma. Gereksiz harcama. Ayda 5 kere görüşsen aranızda 400 km olsun 50 saati yola gider sadece kim o kadar zaman ayırabilir.
Fakire saçma gelir. Ayda 5 niye görüşür bir insan? Hadi görüştün diyelim uçakla Türkiye’nin öbür ucu 1 saat eee sorun ne?
Ayda 5 kere niye görüşür mü şaka mısın 5 normal bir sayı. Sevgili olmanın amacı ne zaman geçirmeyeceksen. 😂😂😂 güldürdün beni gece gece bazı yerler uçakla otobüs aynı saate denk gelir aktarması vs. Bazı şehirler arası uçak daha hızlı olabilir ama her yerde böule değildir
Uzak mesafe adı üzerinde sen uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsan ayda 5 kere görüşelim deme lüksün yok bir kere. Ayda 3 olur o da gayet yeterlidir. Herkes sizin gibi evde oturmuyor çalışıyor milletin işi gücü var. burada da durumun iyi olması devreye giriyor zaten. Yani zamanı satın alabiliyor. Aynı saate nasıl denk gelebiliyor bende buna güldüm mesela 😃
Evet öyle bir lüks yok. Yakın mesafede çalışsan bile buluşup akşam 2 saat beraber geçirebilirsin. Ben bir ilişkide minimum ne kadar görüşülmeli onu söyleterek baz aldım ne kadar saçma olduğunu zaten ayda 1 kere görmek ile ne olacak güldün mü sen kıyamam ister İnan ister inanma bazı şehirler arası aktarma vs den dolayı otobüs yolculuğu ile aunı zamana denk geliyor
2 saat ergenler gibi buluşup evlere dağılmaz uzak mesafe ilişkisinde. Adam akıllı plan yapılır , tatillere gidilir 1 ayda 2 kez görüşüyorlarsa dolu dolu yaşarlar o anları. Yer içer paraya kıyarlar öyle 2 saat oturup çekirdek mi çitleyecekler? Ayrıca Hayatında kaç kere uçağa bindin sen acaba bi sus
Sen sus ya uçağa binmek çok zor bir şey ya :d bir tek sen biniyorsun. Tebriks. Aynen knk en iyisi uzak mesafe ayrıl hatta daha uzağı varsa onunla çık
Evet ayda kaç kere bindin acaba
Herkesin işi gücü var ayda defalarca uçağa binmiyor şehirlerarası ya da yurt dışı çalışmıyorsa knk :d uzak mesafe mallığına bulaşmadıysa
Ahahah herkesin işi gücü var diyen bendim bunu bir de bana mı diyorsun? Hani ayda 5 kere görüşülmeliydi? Görüş bakalım 5 kere 😂😂
Bir ilişkide normal olan 5 kere görüşmek sorunlu musun sadece pazar günleri 1 kere görüşsen bile 4 yapar pazarda mı çalışıyorsunuz a.. q sorunlu musın kızım sen? Tabiki de normali 5 olmalı uzak mesafe normale uymaz kabullenin şunu
Haaaa ama doğru yani erkek sana zaman ayırmak istemiyor olabilir sana çok gelmiştir anlıyorum şu an seni herkes herkese zaman ayırmak istemez :d
Şu konuşmanın vasatlığına bak seviyene inmicem belli ki eğitimsizsin
Canım erkek arkadaşım iş insanı öyle seninn gibi inşaat işçisi veya fabrikada çalışmıyor bir de pazar günü diyor e tabi sadece size pazarları tatildi unuttum