Aşk İlişkileri Gülüşü güzel olan biri sizi etkileyebilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle tatlı sempatik güzel gülen birinden etkilenir misiniz? Gülüşü güzel olan biri sizi etkileyebilir mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BadboyBoss Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. Benim için önce gülüş sonra eller gelir zaten. 0 0 Yorumla
konuşmayı_seven Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Evet ama bu sadece ön aşama olur. Kalbi, davranışları falanda önemli 0 0 Yorumla
halemsu Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl İlk defa gördüysem etkilenirim sonrasinda karakteri mimikleri vs yön verir 0 0 Yorumla
ÐêrïñÐüşüñcêe Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Etkileyebilir Ama ne anlamda ne güzel gülüyor derim o kadar 0 0 Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet etkiler bazıları çok güzel gülümsüyor 1 0 Yorumla
Siiroldum Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sadece bana öyle gülüyorsa kesin etkilenirim 1 0 Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gülüşünden ve yüzünden samimiyet akıyorsa olur 0 0 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Tabiki artısı olur ama sadece gülüş yetmez 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl hangi tarafı ile gülüyor o önemli 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. evet genelde güzel gülenleri severim 0 0 Yorumla
karlos_ Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı. Acısı çok olanın gülüşü güzel olur derler 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. etkiler kendi de güzelse 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tabiki 0 0 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Etkiler evet 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Evett 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yerine göre 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Benim için önce gülüş sonra eller gelir zaten.
Evet ama bu sadece ön aşama olur. Kalbi, davranışları falanda önemli
İlk defa gördüysem etkilenirim sonrasinda karakteri mimikleri vs yön verir
Etkileyebilir
Ama ne anlamda
ne güzel gülüyor derim o kadar
Evet etkiler bazıları çok güzel gülümsüyor
Sadece bana öyle gülüyorsa kesin etkilenirim
Gülüşünden ve yüzünden samimiyet akıyorsa olur
Tabiki artısı olur ama sadece gülüş yetmez
Güzelse gülüşü de güzel oluyor zaten
hangi tarafı ile gülüyor o önemli
Etkileyemez