Yerimde olsaydiniz ne yapardınız?

Kocamla üç gün önce bı kadını aratmissin o kim diye sordum tanımıyorum hatırlamıyorum dedi peki dedim anksiyetem tuttu bana sarılır misin dedim elini üstüme koydu düzgün sarıl öyle değil dedim diye boğazımı sıktı. Kavga büyüdü. Uzadı. Küs uyuduk. Sabah bir özür bekledim gelmedi. Bekledigimi söyledim hep kaçtı uzaklaştı. Daha çok üstüne düştüm bukez neyin özrünü dileyecem yaaa diye bağırdı. Ben de tokat attım böyle boğazıma saldırmıştın onun özrünü dileyeceksin dedim bukez kulağıma tokat attı kulağım hasar gördü. Gene küs uyuduk. Sabah aradım hiç mi benim için bı çaban olmayacak diye çok yoğunum sonra seni arayacağım dedi aramadı öğlen yemeğe geldi yemeğini hazırladı dizisini açtı izledi yanına gittim yine hani söyleyeceğin şey vardı nezaman söyleyeceksin dedim yok söyleyeceğim bişey ben seni bir kere aradım sen acmadin dedi. Ben gidiyorum ozaman dedim kalktim otogara geldim otobüsten resim attım biz gidiyoruz kendimi hiç bukadar değersiz, hissetmemiştim saol yazdım hiç ne gördü ne cvp yazdı. Otobusten indim terminalde oturuyorum öylece. Belki arkamdan gelir diye gitmedim. Aileme anlatmak istemiyorum. Ama bana diyor ki istediğin ilgiyi p. ust lugina vermeyecegim. Şimdi ben ne yapmaliyim?
Yerimde olsaydiniz ne yapardınız?