Sevgilim bana ihanet etti ayrıldım. O zaman o öfkeyle ailemin tanışmamı istediği bir kiz vardı görücü usulu evlendik. 2 ha?

2 haftadır evliyiz. Çok ısınamadım başta ona. Aslında çokta güzel biri çok beğeniyorum ama duygusal olarak yabancı gibiyim çok alışamadım. Yakınlaşma olmadı ayrı uyuyoruz onunla da konuştum. İstemiyorsan evlenmeseydin oyuncak mıyım hemen evlenip boşanmak kolay mı ben ne açıklama yapıcam dedi. Bende şuanlik boşanma yok bir süre sonrada istersen bakarız şimdilik bana biraz zaman ver dedim. O gün sinirlendi sonradan hep iyi davranmaya devam etti. Kendisi de çalışmasına rağmen hep yemek yapar sevdiği için yemek yapmayı seviyor yani neyse dün de hazırlamış yemeği yememiş beni beklemiş eve 11 de gittim arkadaslarla disarida yemiştik beni aramış ulasamamis sessizdeydi gormemisim. Neyse gittiğimde eve hala yememişti sen ye dedim ben dışarıda yedim tokum gittim odama. Sonra uyandım su almaya gittim saat 1 gibiydi baktım balkonda karanlıkta oturmuş ağlıyor. Çok kötü hissettim. Bunların dışında her hareketinde beni sevdiğini hissettiriyor ona bir şans versem sevebilir miyim? Ona artık haksızlık yaptığımı düşünüyorum bunları haketmiyor. Nasıl davranmalıyım, her şeyde kırılıyor.

Sevgilim bana ihanet etti ayrıldım. O zaman o öfkeyle ailemin tanışmamı istediği bir kiz vardı görücü usulu evlendik. 2 ha?