Aşkta çok mu seven oldun yoksa çok mu sevilen yoksa hiç biri mi :D

#emre00 ®
Aşkta çok mu seven oldun yoksa çok mu sevilen yoksa hiç biri mi :D

#emre00 ®
İkisi de çarpık ilişki yumağı gibiydi aşk hayatım çok sevildim de çok sevdim de ama hiç biriyle bir dikiş tutmadı hepsinin bir kusuru vardı kadini sarsacak turden sonra bitti artık ya dediğim anda biri çıktı baya yakama yapıştı çok şükür dikiş tuttu demek ki nasip buluyor kelimesi doğru
Beni seveni ben sevemedim benim sevdigimde beni sevemedi 😀😀😀malesef
Fazla sevilen değil de daha cok skmye meraklilar beni
Ama oyle şu an seks istesem rahat 4-5 kişi bulurum belki de fazlası ama sevmeye gelince bulamazsın lafta değil ama gerçek sevenden bahsediyorum
👍
Sevdiğimde oldu sevildiğimde oldu. Ama hiç karşılıklı olmadı. Ben güzelliğe tav olamıyorum. Huyu, karakteri, hayata bakış açısı benim gibi olmasını isterim. Bunun gibi bir kişi gördüm sadece. Belkide yanılıyorumdur...
Cevap
9Cevap
En çok ben sevdim kendimi, o sebepten gözüm görmüyor başka sevenleri.
Sevdiğim insanlar oldu ve beni de güzel sevenler oldu..
Çok sevdim ve çok sevildim.
Ben ne sevilen oldum ne seven oldum.. zaten bu zaman da da gerçek sevgiye inanmıyorum hiç bir şekilde..
Çok seven olmuşum yeni fark ettim ben hep çok sevilenim zannediyordum kazık yiyince kendime geldim 😄🙄
ikiside olamadım maalesef ama ileride olmayı düşünüyorum
Çok sevildiğimden emin değilim ama çok seven oldum.
Genelde hep seven oldum
Sevilen oldum ve bu çok uzun süre tek taraflı devam etti. En son karşılık vermekten başka bir alternatif bırakmadı bana aşırı alıştım huzurlu hissediyorum onunla aşık oldum ben de
İkiside oldum.
Seven de oldum, sevilen de.. ama sevilen taraf oldum çoğu zmn.. benim sevmem zordur biraz çünkü..
Genelde sevilen oldum
İkide fakat daha çok seven.
En çok seven oluşumdur.
daha çok sevenim oldu
Hem seven oldum hem sevilen oldum
Sevmeyi severim ben.
Her ikisi de 😊
Çok sevdim hiç sevilmedim 😔
İkisi de yaşandı ✅
İkiside oldum çok şükür
İkiside oldu her insanın mutlaka olmuştur
Sevilən oldum. Sevən olamadım.