Aşk İlişkileri Niye durduk yere trip yedim şimdi? ( flört dönemindeyiz)? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Dünden beri konuşmuyoruz. İlk onun yazması gerekmiyor mu? Niye durduk yere trip yedim şimdi? ( flört dönemindeyiz)? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Erkeksel dönemine denk gelmişsin max 10 güne düzelir 1 0 Yorumla
künefeayran Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kadınlar hoşlandıkları erkekler için asla uyuyakalmaz. Sevmiyorsun çocuğu 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Beli yazmasından boş Bi adam aklıma eski flörtüm geldi ahhh çekilcek çile değil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek misin senmaçı sen mi izledin yani anlamadım kim kız kim erkek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben kızım. Onun maçını izliyordum uyuyakalmışım Yorumla
MelihAgaoglu Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Aslan parçası 😁 maşallah 🧿🧿 ismi tripcan mıydı demiştiniz? 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkekler trip ustası oldu 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Knk biraz soğuk yapmışsın gibi geldi bana da 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben yeşilli tarafım yav maçı izleyen benim dmdbskdn Yorumla myd1oez +1 yıl Biliyorum 😵💫Sorun yokken var olduğunu düşünmüşsün ya uzatmışsın orada böyle durumda senin daha yapıcı olman gerekiyor biraz hassas dönem olabilir herkes için geçerli bu Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla myd1oez +1 yıl Sende yazabilirsin unutma aranızda bunları sorun etmeyin Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çabalama bir şey için O çabalasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Erkeksel dönemine denk gelmişsin max 10 güne düzelir
Kadınlar hoşlandıkları erkekler için asla uyuyakalmaz. Sevmiyorsun çocuğu
Beli yazmasından boş Bi adam aklıma eski flörtüm geldi ahhh çekilcek çile değil.
Erkek misin sen
maçı sen mi izledin yani anlamadım kim kız kim erkek
Ben kızım. Onun maçını izliyordum uyuyakalmışım
Aslan parçası 😁 maşallah 🧿🧿 ismi tripcan mıydı demiştiniz?
Uyya kaldın diye trip attı. Ne saçma
Erkekler trip ustası oldu
Knk biraz soğuk yapmışsın gibi geldi bana da 😂
Ben yeşilli tarafım yav maçı izleyen benim dmdbskdn
Biliyorum 😵💫
Sorun yokken var olduğunu düşünmüşsün ya uzatmışsın orada böyle durumda senin daha yapıcı olman gerekiyor biraz hassas dönem olabilir herkes için geçerli bu
Anladım teşekkür ederim
Sende yazabilirsin unutma aranızda bunları sorun etmeyin
Siz kadınlar hakettiğiniz muamele bu aslında
uyuyunca kızmıl birileri sdfsdf
Çabalama bir şey için
O çabalasın
Öhhh ne abartmış be
Yaşlar kaç