Güncellemeler
+1 yıl
Gönlümüzün ağını aldı belki de,, kimse benim onu sevdiğim gibi sevmeyecek ona da eminim gidip iti kopugu sevecek kesin işte sen seversin ilerisini istersin iyi olursun pek bir şey yapmadan kötü erkeğe ilgili olurlar severler

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eziksin sen 3 yil ne 1 haftalik kekolara d@maliyodur sen agla
1 sene pek konuşma olmadı 2 senedir var
Betül hanım usanmış, yeni heyecanlar yeni aşklar arıyor.
Belki de hep arama peşindeydi kafası gidiyor zaman zaman ne yaptığını o da bilmez
Allah kurtarmış
Öyle zamanla daha iyi anlayacam
Çok tanıdık çok 😔
Artık konuşmak istemiyorum ne ya
Ses attım yüzyüze konuşalım diye kınaya gitmiş sonra dinlerim yazıp ortamı video atmış daha da ses yok. Cesareti yok işte
Öyle dengesiz biri baya narsist kişilik belki de çoğu şey çıkıyor
Engeli bas geç ya konuşmak istemiyorum yazan yerde engeli bakacaktin
3 seneye yakın oldu tanışalı 2 senedir istiyom onu iyi geldim ona hep geçen de ilk defa dedi bunu seninle çok güzel arkadaşız bir daha böyle bulamayız sevgili olsakta güzel yürür oluruz dedi ama ne fayda.. bir şey eksikmis aramızda hep öyle derdi ama ne o da bilmiyor
3 senen çöp oldu boş ver gitsin bas engeli önüne bak
Bence eksik şey tamamen birbirimizin olmaktı cinsellik eksik kalıyor tek dediğine bakılırsa her konuda uyum yüksek aramızda yani dhaa ne olsun güzel arkadaşlık uyum anlaşma bela arıyor galiba hep
Hayırlısı buymuş de geç yapacak bişey yok
Kız doyumsux ınsta bağımlısı ilgi veren yazanı buluyor işte bir şekilde 2 süslenip resim atıyor illa 5 kişi yazar yürür geçen denedik arkadaşla ekledi cevap yazdı dünya başıma yıkıldı görünce maalesef
Baksan kapalı edepli duruyor ama sinsi baya maalesef içi şeymiş geçen seneden beri süslenme dikkat çekici kıyafetler alma vs oldu
Bundan hiç olmaz 3 yılın çöp oldu lafını geri alıyorum kurtulmussun
Öyle olacak kendi bozdu herşeyi bir ömür onu isteyen sevecek yanında olacak birini... Çoğu erkeğinde çirkin bulacağı güzellik var yani egolu birazda maalesef işte
Kanka sal gitsin
Kolay olmaz ki sevdik işte baya dengesiz oluşuna rağmen eyvallah dedik ama o oynamış işte
🚬🚬🚬
Başkasının acısını mi çıkardı yaşadığı aile sorunları yüzünden mi böyle kişilik oldu ki böyle düşününce de o da mutlu olmasın evide 500m ileride önünden geçecem hep camdan bakardı işe giderken gece... Şimdi sabah uyanmadıgı saatte uyanık günaydın yazdığı biri var belli yoksa 9dan aşağı uyanmaz asla
Körün gözü açıldığında ilk kırdığı bastonudur burada baston sen olmuşsun
şu an içimin ateşi göz yaşıma karışmış burnum ve gözlerim yanıyor demin ağladım anasını 🤦🏻♂️
Dur.
İçim soğuyana kadar böyle arada olur illa
Üzülme kanka o şu an seni düşünüp aglamiyorsa sen de onun için aglamayacaksin
O sevmemiş ki rahat o kendini avutur vicdan yapmaz ben umut vermedim gibisinden olan sevene oldu yinr işte
Allah daha iyisine denk getirir dert etme
music.youtube.com/watch
Aminn🥹
Sümsük seni
Ne diyon ya