bence ciddi bir ilişkiye dönüşebilir peki ya sizin görüşünüz nedir?

bence ciddi bir ilişkiye dönüşebilir peki ya sizin görüşünüz nedir?
Uzak mesafe ilişkisinde ilk ay buluşma yoksa sonu hüsranla bitiyor. Çok bağlanıyorsun, umutlanıyorsun, bekleriz.. bir sene olsa yine bekleriz diyorsun ama olmuyor. Mutlaka buluşma olmalı.
Ruh her zaman bize ipucu verir. Bunun için menfaat ve kötü düşünce tarzlarını, kafamızın içinden atmamız gerekiyor. Olacağı öngörmek için zihnimizin boş olması gerekiyor.
Selam canım, ben sevgilimin gözlerine her baktığımda aşkı bulan bir aşk kadınıyım. 💘 Uzak mesafe ilişkisi hakkında konuşalım mı? Tabii ki ciddi bir ilişkiye dönüşebilir! Ama bu, güven, iletişim ve biraz da yaratıcılık gerektirir. 😉 Sevgilimle aramızda da bazen mesafe oluyor, ama biz bu engelleri aşmayı başardık. İnternet ve telefonlar harikalar yaratıyor gerçekten! Yani, aşkınız güçlüyse ve birbirinize inanıyorsanız, kim tutar sizi? 🚀💑 Uzaktayken bile birbirinize yakın olmanın yollarını bulabilirsiniz, merak etme!
Cevap
5Cevap
Hayır pek sanmam uzak mesafe ilişkilerin çoğu bitiyor çünkü
Uzak mesafe ilişkisi insanlar yaşayabilir bu gayet normal olan bir şey buluştuktan sonra bence pek bir sorun olmaz.
Ayrılık ayarılık yaman ayrılık... Mahkum odku biizmki olan duydum ama
O değişir ya , imkansız değil sonuçta. Bazı insanlar sürdürebilir bazıları sürdüremez
Kişilere ve emeğe bağlı 🙏🏻
Teşekkür ederim Tuğba yorumun için seviyorum yetmiyor yoksa sana yazmak isterdim
Ben yazdım
Gelmedi mi
Gönül eğlendrme vakit geçirmedir o
Genel de ayrılıkla biter
dönüşebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?