Evet ben tam tersini soruyorum siz neleri affedebilirsiniz? Kolay mı affetmek? Kan davası mı don davası mı? 😂

Evet ben tam tersini soruyorum siz neleri affedebilirsiniz? Kolay mı affetmek? Kan davası mı don davası mı? 😂
Benim için affetmek kolay değil zaten kolay affeden birisi de değilim.. karşımda ki insanın hatasına göre değerlendiririm durumu her zaman.. eğer ki bana çok büyük bvir hata yaptıysa. mesela hakkımı yediyse.. yalan söylediyse ihanet ettiyse ya da aldattıysa o ilişki ya da arkadaşlık artık neyse benim için bitmiştir bir daha güvenemeyeceğim için de affı yok bende.. ama eğer küçük bir hata ise biraz da duygusal olduğum için affedebiliyorum ki bu özelliğimi de pek sevmem.
Affetmek haddimize değil bizim. Kusursuz değiliz, en az kızdığımız insan kadar yanlışımız var. O yüzden affetmek/affetmemek değil, kırılıp/kırılmamak mevzu.
Katılıyorum. Benim affetmemem, hayatımdan çıkartmaktır. Yoksa ne haddime affetmemek.. İnsanların affedemedikleri bu ya kırılmışlık ve anlatamamak, konuşamamak.
Cevap
5Cevap
Hatanın derecesine bağlı , kolay affederim genelde
Herkesi affediyorum ve kendimi özgürleştiriyorum kim nefret kırgınlık duygusundan yaradana bırakıyorum en doğrusunu o bilir.
Bazı hataları affedersin ama çok yapılmayacak hatalar affı edilmez bence
Affetmek kişiye ve hataya göre değişiyor benim için.
Zor. Kişiye ve duruma göre değişen bir tutumum var bu konuda.
Ben affetmeyi sevmiyorum
Her şeyi kolay affetmem. Bir insan affedilmeye layıksa affedilir, değilse hiç affetmeyecen.
Affetmek çok kolay affedemediklerim dışında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?