Evet 30 üstü beyler acı gerçek ben g@y olduğum için bana rahat bahsediyor. olgun erkekle çıkan kızlar olgun erkekleri ekonomik basamak, cüzdan olarak görüyor sevgilisinden gizli okuldan, sosyal çevreden veya internetten tanıştıkları erkeklerle aldatıyorlar.
24 yaşındaki bir kiz arkadaşım 37 yaşındaki bir adamla çıkıyor. internetten tanıştığı genç çocuklarla sürekli günü birlik takılıyor. okuldan biri iki kere oldu tanıdık çevrede adamın kulağına gider diye. internetten buluyor şimdi gay argasunda koli denir tek seferlik birlikteliğe. sevgilisi anlamasın diye koli diyor benden öğrendi. hatta sevgilisinin yanında bile şey dedi bana diyor ki yarin kolim senin eve gelsin ben yarın evde olmayacağım. yani diyor ki çocuğu senin eve cagiricam haberin olsun bir ara anahtar ver sdadsgg

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ahahah ne sanıyodunuz ki çıtır erkek dururken kartlara mı bakcaklardı akıllı kızlarmış
Ben 25 yaşındayım bu arada zaten geyim. Çok fazla kız kankam var oradan biliyorum. Geyler kızların sır kutusudur unutma aşko
Kız sen ne oldu çocukla fotiyi kaldırmışsin iyisiniz umarım
sık sık foto değiştiririm ben
Anladım aşko 💅🏻
Çıtır erkek dururken kartlara bakmayacak kızlardan bahsetmiyor. Kart erkek seçip sonra eşini çıtırlarla aldatan karaktersizlerden bahsediyor.
saf olupta kabul etmesinler o zaman
Bak bu doğru işte.. Ama biraz o karaktersize de bir iki söz söylemek gerekmez mi.
Burada adamınki saflık ama kızınki ahlaksızlık. Çıtırsın git çıtırla ol ne işin var kazık kadar adamla değil mi? Sence ne işi var? :D
birisinin parası öbürünün bedeni yeteri kadar açık değil mi
Aynen öyle.. Ama ne erkek ne de kadın aldatmamalı. İşin bittiyse gitmelisin.
@yosoylaestrella öyle avut kendini
kendini avutan sensin
Evet sonra grupta yaparlar bak
deneyimlisin galiba
çok araya almışlar gibi
@ferhatımben sen neye kudurdun 😉
Deneyim yok maalesef hic yapmadım bakirim
@YakışıklıOglan27 kaç yaşındasın
Sadece boş boş muhabbete
Peki erkekten 1 2 yaş küçük kadınlar ne sıklıkla aldatıyor
Obkarda bir aldatma gözlemlemedim.
Bende de var öyle bir şüphe o yüzden sordum
Böyle kaşşşarlari kirbaçlamak lazim mk iğrençler yemin ediyorum sen de buna tanik oluyorsun? Vay mk sende pi*kurursuun tam
Davul bile dengi dengine kart haline bakmadan genç kız bulamayacak o zaman. Terbiyeli ol sanki 30 yaşında erkekle sevgili olsam canın 25 yaşında erkek çekmeyecek.
Kes lan kaşar
benim canim çekmez sizin gibi orspucocu değilim ailem düzgün yetiştirdi ayrica birini sevmiyorsam aldatacaksam o ilişkiyi bitiririm ALDATMAM SİZİN GİBİ
Her kadın genç bir erkeğin altında olmak ister
Ayrıca kadın hesabı alan erkek olduğun üslubundan o kadar belli ki
Madem böyle kaşarsin orspucouc sevgili yapmicaksin o zaman cani çekiyormuş 🖕🏻🖕🏻🖕🏻 sizin yüzünüzden olan bize oluyor *
sen terbiyeli davranmiyorsun ki ben niye sana karşi terbiyeli olayim? Mal
Ben sana hakaret mi ettim bir soru açtım geldin hakaret ettin
Gayette kizim ayrica hayir düzgün olan hiç bi kiz bi erkeğin altina yatacak kadar düşmez ha senin karşina çikan kizlar kaşşşar o yüzden öyle düşünmen normall🤣🤣🤣
Okuduğunu anlama özürlü ben aldatmasın arkadaşlarımdan bahsettim aldatan
Etrafindaki kaşşşarla kariştirma bizi hoşttt
Si*tir git okuduk heralde mal ya
Ya harun abi git işine. Ya kadın taklidi yapan erkeksin de konuşmaya bak erkek dili. Hadi kadın olduğunu farz edelim sen böyle bir şey yapmıyorsan neden gocundun
Böyle pisliklerden Rabbim korusun hepimizi
Gidip dengin birini bul sorun yaşama
biriyle çıkmadan falan duramiyorlar mıymış 😅
💸💸🏎️🏎️🎉
Olgun erkek genç kadın ilişkisi pek iyi olmuyor
Tabiiki de. Bir taraf genç, enerjik, dinamik kız diğer taraf, yaşa bağlı durulma gelmiş, doyuma ulaşmış.
Aldatmanın yaşla değil, karakterle alakası vardır.
Yaşla ilgisi var kardeşim taptaze kız kılları agirmis adamla yetinecek mi. Haa aldatmasa bile içten içe arzular
Sen gençsin ilah yaştasın korkma
Ya da şöyle söyleyeyim aldatma karakter meselesidir peki aldattığı kişi seçme kriteri?
Kadın güçlü erkek ister abim.. Alfa erkek ister.. Kim güçlüyse onu arzular.. En azından 20 yaş üstü kızlar için bunu söyleyebilirim. Erkekleri tanımayan kızlar ona buna aşık olup gerçek erkeğin nasıl olduğunu öğrenirler ve o erkeği ararlar.
Ben böyle düşünüyorum.
Kardeşim Sen nasıl gençlik güzellik arzuluyorsan kadınlar da yakışıklılık, gençlik arzuluyor. Güç seviyorlar bunu inkar etmiyorum zaten olgun erkekle niye çıksın ötek türlü. Olgun erkeğin gücünden genç çıtır erkeğin teninden yararlanıyor. Kız adamin gücünden yararlanıyor zaten dış hekimi okuyor malzemelerini adama aldırdı, ehliyetinin bile adam ödedi ama gel gör ki genç erkeklerle aldatıyor. Adam anlamıyor diye yanında "koli" diye şifreli muhabbet yapıyor
Biz geyler kızların kara kutusuyuz kardeşim ne sırlar biliyoruz siz hetero erkeklerin bilmediği.
Kadın bir erkeği güçlü görürse ona saygı duyar ve aşık olur. Erkek kadını elinde tutmaya çalışmaz. Erkek, kadın gitmek isterse gider diye düşünür ve bunu kadına hissettirir. Erkek gizemli olur kadın onu tam anlamıyla anlayamaz ve anlayamadıkçada öğrenmek ister. Erkek kendine bakar ve yatakta kadınını ezer sahip olur. Kadın bilir ki bu erkek hangi kadına giderse onu yatakta mutlu eder. Kadın erkeğinden korkar onun kurallarına uyar erkeğin çerçevesine girer.
Erkek bunlardan herhangi birinde zayıflık gösterirse kadın o erkeği istemez hale gelir.
Ya aldattığı erkeğe aşık olmuyor ki bu ezberci redbill söylemlerini geç. Sen nasıl dış girunus olarak cekcilik cinsellik arzulatiyorsa kızlarda da öyle. Kardeş ben neler gördüm. Kızlar dış görünüş önemsiyor. Şu redbill çıktı bütün hetero erkekler papağana döndünüz. Maddi gücü inkar eden yok 30-35 üstü çoğu erkek evet gücünden tercih ediliyor ama çıtır erkeklerle aldatıyorlar. Bak genç yakışıklı çocuksun dene sevgilisj 35 üstü kızlara yaz bakalım dediğin gibi sadıklar mi
Hocam önce saygılı olalım birbirimize güzel girdik tartışmaya birbirimize birşeyler öğreterek çıkalım.
![30 üstü erkekle çıkan kızların sevgililerini gençlerle aldatması?]()
Ben öyle redpill bebesi falan değilim. Yaşım küçük ama analiz etmeyi bilirim.
Sen 40 yaşında tutupta 19 yaşında sevgili yaparsan aldatılma olasılığın var tabi.. Ama kadınlarda mekanizma erkeklerdeki gibi işlemiyor bence birinci hatayı burada yapıyorsun. Erkekler doğası gereği güzel kadın isterler. Kadınlarda doğası gereği güçlü erkek. Evrimsel sürecimizin mirası bu inceleyebilirsin.
Bir kadın bir erkeği aldatıyorsa, fiziksel olarak o genç erkeği beğendiği için değil, donanımsal olarak kendi erkeğini beğenmediği içindir. Sen erkek olarak donanımlı olursan senden ayrılmaz başkasıda aklına gelmez. Ama kadın seni çözmüşse, yatakta teklemelerin başlamışsa, yağlanmışsan, para durumun düşüşe geçmişse kadının gözleri başkalarına döner.
bak bu adam 33 yaşında.. Emin ol 20 yaşındaki bir kız genç sevgilisini bu adamla aldatacaktır eğer o erkek yetersizse.. Önemli olan bu işte. Erkek kendine bakacak.
Okudufunu anlamada sıkıntın oldufubi düşünüyorum dostum çünkü ben sana bir saygısızlık yapmadım. Senden değil genelden bahsettim papağan derken anlayarak oku lütfen. Michelle moorone örneğini bir gay erkeğe vermen komik oldu. 30 üstü türk erkeklerinin yüzde kaçı böyle. Ayrıca bir gay olarak söyleyeyim 25'lik çıtıri tercih ederim. Neyse konumuza dönelim. Kadınlar duygusal olarak aldatır tezi tamamen erkeklerin cinsel olarak başkasına tercih edilmeleri ataerkil toplumda çok yıkıcı olacağından bu şekilde yumuşatılmıştir.
Evet tartışma gusrl başladı.
Bak bu bahsettiğim kızın medikal malzemeler üreten firmanın ortağı İTÜ mezunu vasıfsız mı sence. Kız Instagram'da erkek buluyor aldatıyor. Takıldığı tipleri tanımıyor bile yakışıklı diye buluşup afedersin yatıyor çoğu daha hayata bile atılmamış öğrenci tipler. Cünkü taze çıtır erkek seviyor sadece maddi ve seviyor. Anlamadığın nokta şu kızlar gayet dış görünüşü önemsiyor ama sosyal şartlar ve statü için olgun erkekle olabiliyor ve aldatma bu durumu değiştirmiyor ki hala o erkeğin gücünden yararlanıyor kızın statüsu değişmiyor. Bu arada evrimsel psikoloji tezleri oldukça taraflıdir. Direkt psikoloji tezleri yüzde yüz objektif değildir zaten bu çok uzun konu da neyse. Bu dünyada bilmeden kendinin olmayan çocuğa bakan erkek var hatta oranları %10. Bur kadın güçlü erkekle evlenip beğendiği erkekten çocuk yapıp sonra o güçlü erkeğe baktirabilir. Olgun evli kadınlar tatil yerlerinde genç barmen, garsonlar ile takılıp aldatıyor kocalarını ne vasfı olacak 19-20 yaşında çocuklar taze beden. Güç, statü için olgun seçmeleri dış görünüşü umursamadıklari anlamına gelmiyor. Bunu anlamıyorsun.
Üç denklem vereceğim sen böyle daha net algılarsin gibi geldi
zengin+ güçlü+kart erkek = kız güçten etkilenir ama bu bir cinsel etkilenme olmadığı için dış görünüş olarak etkilendiği genç yakışıklı cocukla aldatma ihtimali var
Zengin+yakışıklı+iyi mesleği var veya saygın bir üniversitede okuyor = kız aşık olur. Hem güven verir hemde dış görünüsu ile cinsel çekim duyar.
Çıtır+Yakışıklı+seksi+vasıfsız erkek= kadın cinsel olarak etkilenir takılır sevgilisini bu çocukla aldatır ama ciddi düşünmez (kızlarda tıpkı erkekler gibi çıtır, çekici ama boş tiplerle takılır ama toplumsal baskıdan çok gizli kalır)
Bu arada ben aldatmayı savunmuyorum. Sadece bir gay olarak kızlar bir çok hetero erkeklere açmadığı bilgilerini biliyorum o yüzden yazdım.
Eğer söylediğin gibi olsaydı 30 yaşının altındaki erkeklerin çoğu bakir kalamazdı. 30 yaş altındaki erkeklerin abartısız yüzde doksanı instagram köşelerinde facebook sokaklarında kadın arıyor. Abaza abaza geziyor. Olay sadece gençlikte ve çıtırlıkta olsaydı bunların sosyal medya sokaklarına çıkması gerekmezdi. Geri kalan yüzde onu ise erken yaşa rağmen güçlü karakter geliştirmiş erkekler. Kendilerine bakan ve mevki sahibi olmuşlar. Tabiki hiçbir özelliği olmayan erkeklere çıtır olduğu için yönelen kadınlarda var ama senin düşündüğün kadar çok değil. Ortaya attığın teori ile dışarıdaki hayat ironik kalıyor. Tam tersi, erkekler çıtır kızları arıyor. Kazık kadar olmuş adamlar 18 lik manitalar peşinde bunuda görüyoruz sosyal hayatta.
Belki birkaç örneğe rastlamışsındır ama genelde durum senin dediğinin tersi yönde.
Sana gelince sen geysin ne kadar hemcinsinden hoşlansanda erkek beynine sahipsin ve erkek beyni çıtır ister.
Sosyall medyadan örnek verirsek zararlı çıkarsın Çıtırın instası diye sırf yakışıklı çocuklara ağız sulandıran kızlar ne? Bunlar sayesinde daha okulunu bile bitirmemiş, vasfı bile olmayan erkekler para kazanıyor Instagram tiktok'ta. Bu çıtır'ın instasi diye dolanan kızlar toplumda ayy zeka olmadan asla etkilebmem diyor sen gibilerfe gerçek sanıyor.
Türkiye'de erkek ilk deneyim yaşı 17 kim 30 yaşa kadar bakir kalıyor. Liseli ortaokulu erkekler bile kenarda köşede neler yaşıyor konuşturma beni şimdi.
30 yaşında bakir oranı Amerika'da %1. Türkiye'de aşağı yukarı böyledir
Senin dediğin tarz kadınların var olduğuna bende inanıyorum. Tek katılmadığım abartılacak kadar çok olduğunu ima etmen. Doğru anladıysam.
Abarttım kadar çok kardeşim. Parti organizatörlügü yapmış insanım sosyal çevrem geniş ve çok fazla kız arkadaşım var. Kızlar geylere çok fazla sur anlatıyor çünkü cinsel bir beklentimiz yok kadınlara bile antmadiklarini anlatıyorlar. Son olarak şunu söyleyeyim genç kızlar eski nesiller gibi öyle aşırı gelecek odaklı değil. Daha anı yaşama eğlenme geçme orsimde o yüzden genç, tipi iyi, sosyal, düzgün giyinen erkek zır cahilde olsa gayet cinselliğe ulaşır ki ulaşıyorlar. Bu arada çıtır erkek tabiri çok yaygunlasti bu bile bir fikir verebilir sana
Ben aslında 30 yaş üzeri kadınlardan nahsediyorum. Genç kızlar dediğin gibi olabilir. 40 yaşındaki kadında mı çıtır penis için herşeyini riske atar?
Ne kadar gözü kara olduğuna bağlı
Doğrudur
Bazı gayler de çok şanslı sen gibi. Twitterda bir gay vardı kadın kankisine erkek ayarlayıp pompiştirttiriyordu. Kendi de bazen erkeklerle yapıyordu.
Benim hetero erkekle isim olmaz